• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende degerlendirmeyi bıraktık artik yumurtlama gördüm onlari hallettim aşko yoruldum ya artik Ramazan bide 😅 bat 8 nisan suanlik goguslerimde agri var baska belirti yok gobusum var masallah gören 4-5 aylik sanar😂😂😂 kiz degisik bi göbek oldu bende bu ay regl de inerdi inmedi hic 😅 neyse kalkiyim iftara biseyler hazırlaym 😚😃😂
Bugün bizim de son mecburi ilişki günümüz pofff hiç istemiyorum yaa 🙄 benim de 2 gündür karnım 5-6 aylık hamile gibi yeminle göreni hamile olmadığıma inandıramam 😁

Merhaba arkadaşlar 18 Nisan da otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı iğneden bir gün önce ilişki istedi doktorum iğneden sonra 3 gün değerlendirildi benim testler 5.gün negatife döndü bugün 8.günüm çok erken döndü negatife cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ilişki öncesini de saymak gerekir mi acaba
İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın 🥰🤲🏻🌺

Kızlar hayırlı akşamlar .. ben kız kardeşimin baskısına dayanamadım veee bugün test yaptım adetime 6 gün varken erken gebelik testi hemşire kuzenimi aradım en iyisini hangisi kesin sonuç alabilirim yada yüksek ihtimalli olanı diye .. eve geldim yaptım niyetliydim ve 5 saate yakındır lavoboya girmiyodum. Sabah erken saatlerde çıkmıştım zaten sonra bekledim bi kaç dakika tek çizgiydi tvli odaya geçtim koltukta uyumuşum 1 saat sonra baktığımda ikinci çizgi hafiften silik biçim de belirmiş fotolarını atcam lütfen yardım edinn 🥺🥰

Back