• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladı 🙏🏻🤗 S sultansultan90 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi @Venev partalina_ partalina_
@Veziir hadi sıra sendeee 🤗
Gözün aydın 😍 hadi şimdi güzelce dinlen bakalım, yorulma. Eve geç rahatla da sorularıma cevap yaz 😁 hangi hastanede oldu, sperme ve aşılamaya ne kadar ödediniz? Aylaaaar sonra bi daha deneyecek olursak fikir olsun

Haydiiin hayırlı uğurlu olsun canım.. güzel romantik bir buluşma olsun içeride 🐥🐥🐥
Amiin inşallah canım benim çok teşekkür ederim 🤗
Gözün aydın 😍 hadi şimdi güzelce dinlen bakalım, yorulma. Eve geç rahatla da sorularıma cevap yaz 😁 hangi hastanede oldu, sperme ve aşılamaya ne kadar ödediniz? Aylaaaar sonra bi daha deneyecek olursak fikir olsun
Hemen anlatıyorum canım ☺️ ctiy Hospital da Türkan hoca yaptı sperme düzen Laboratuvarında 575 verdik hastaneye 1000 lira ödedik 🤗🤗
hayırlı olsun canımm, bolca dınlen agır ıs yapma,
güzel beslen.
ınsallaahh sonucun pozıtıf olsun :KK37:
Tamam canım benim yatmaya başladım bile çok teşekkür ederim 🤗🤗
Ayyyyy hadi bakalım kendini yorma sağlıklı beslen herşey gönlünce olsun 🙏🏻🙏🏻
Amiinn hepimizin inşallah canım benim 🤗
Canim insallah guzel sonuclansin yat dinlen
Hemen yatış pozisyonu aldım bile inşallah canım benim ☺️

Ay çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladı 🙏🏻🤗 S sultansultan90 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi @Venev partalina_ partalina_
@Veziir hadi sıra sendeee 🤗
Canım İn şa Allah boşuna yapmış olmazsın.Banada aşılama doktorum dedi..ama dedi film yeni çektirdin..2 ay bekle dedi.Sana kendi doktorunmu yaptı aşılamayı?çok para ödemedin.Bana 3000 TL dediler🤦🏻‍♀️

Ah canimmmm ne güzel bir insansın Rabbim herkese senin gibi bir dost akraba eş nasib etsin.. Yüce gönüllüm benim.. MashaAllah..

Çok üzgünüm Hayirlsii buymuş ne diyelim imtihan dünyasi😔😔😔😔

Sen 15 haftalık di demiştin o haftalarda normal doğum oluyor mu ?
Görümcem 15 haftalık diyodu meğerse 17 haftalikmis ve normal doğum yaptırdılar içerde kalan parcayida kürtajla aldılar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canim benim çok sağol bizde hayırlısı diyoruz Allah büyük

Canım İn şa Allah boşuna yapmış olmazsın.Banada aşılama doktorum dedi..ama dedi film yeni çektirdin..2 ay bekle dedi.Sana kendi doktorunmu yaptı aşılamayı?çok para ödemedin.Bana 3000 TL dediler🤦🏻‍♀️
O daha çokmuş ben ilaca da 2200 verdim ama 🤷🏻‍♀️

Teşekkür ederiz sizin süreciniz nasıldı 🙏🥰
Ben 35 yaşındayım ama testlerimin sonucu iyiydi, hormonlara baktirmistim, hsg çektirmistim. Her sey yolunda görünüyordu. Eşimin ilk verdiği spermde hızlı ileri hareket yoktu. Uzun süre proxeed kullandı,düZeldi. Hsg eylülde çekildim. Ekimde aşılama yaptirdim. Kimyasal sonuçlandı. Aralıkta doğal yoldan hamile kaldim 🤗🤗

Umut herzaman vardır cnm ne zman test yapmayı düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam elinde varsa sende sabah yapabilirsin
Kızlar
Kızlar bat 29 nisan
31 mart sat
Aslında 23 gunde bir oldugum da oluyo 30 gunde bir de 24,25,26,27 aralarında dolanıyorum en son 29nisan diye kodladım 30 gune kadar onu var diye 29 nisanı bekliyorum.
Bugun 26. Günüm 1 haftadır goguslerm agrıyo,uyksuuzluk ve halsizlik daha bugun basladı sanki karnımda gaz sancısı ve şişkinliği ve 3 4gundur 2 sabah da karın agrısı cektm regl olmadım mide bulantılarım gunduz oluyor ancak ramazana bagladım belki açlıktandır diye ıslaklık oluyor gibi hissediyorum wc gidiyorum regl yok. 20.gunumde erken test yaptım negatif idi. Daha oncede başımdan geç döllenme geçti. Sizce gebelik olabilir mi ben 20.gunumde yaptıgm testten oturu umudumu kaybettim ama geçen sene 40 gunlukken bile kaset testim silik idi.
Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..

Kızlar

Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..
Canım bir gebelik testi yap istersen, bebişse ne güzel olur ama değilse de doktora gitmelisin idrar yolu yada farklı bir enfeksiyon olabilir daha kötü olma..

Back