• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya orası öylede daha öncekilerde 20 milyon falan çıkıyordu kemoterapi etkilemiş sanıyorum 🤦🏻‍♀️
Tabii ki etkilemiş olabilir ama sonuç kötü değil ki gayet normal kuzum. Baktım şimdi sonuca hareketlilik de güzel, daha ne olsun? ☺️ Hadi sürecin heyecanını yaşa, ştreş yok 😁

Bebeklerim doktordan geldim şimdi 5 tane yumurta kiste dönüşmediyse eğer 22-24-21 küsürlü sayılarda çatlatma iğnemi 10da olmuş bulunmaktayım inşallah hayrolur hayr getirir. Ama içimden bir ses diyorkiii yumurtaların çatlama zamanını ayarlayamadı doktorum bu iğnenin hiçbişeye faydası olmayacak diyor sankim. Bakalm artık hayırlısı . Sizlerlede paylaşmak isterim önümzdeki geçen süreçte ne yaşayacağız hep birlikte göreceğiz. Hadi benim topalak yumurtalarım 5 taneden biri sağlıkla tutsun😀 güvenemiyorum da neyse 🤭

Krem akkntı gibi olsa normal bulurum bu foşur foşur 🤷🏽‍♀️ Kısmet artık inşallah güzel şeyler oluyordur içeride🤩 ben 18nisan da oldum. Ne zmaan test versem
Ala alaaa, neden acaba anlamadım.
ınsallah canımmm.
bende 17 nısan.
kan ıcın ben 30NISAN dusunuyorum tabıkı ıdrar testınde cızgı gorursem :)

Oo erkencisin bende adet Zamanımı bekleyeyim diyorum ama sanırım sabredemmemm😳
kız yok erken degıl kı :) 13.gün . Adetımde 2mayıs.
zaten bayram gırıyor araya o yuzden bırazda ıdrarda cıkarsa verırım kan.
30 Nısan sonrası Ramazan bayramı zaten.
zor oluyo beklemek :(

kız yok erken degıl kı :) 13.gün . Adetımde 2mayıs.
zaten bayram gırıyor araya o yuzden bırazda ıdrarda cıkarsa verırım kan.
30 Nısan sonrası Ramazan bayramı zaten.
zor oluyo beklemek :KK43:
Hımmm o zaman tam zamanııı,benim adetim 7mayıs sözde bakalım artık. Adetim de 5 6gün sürüyor ama femaradan mıdır nedir 9-10.güne kadar lekeleniyorum yalandan oruç tutamadım çok üzüldüm ya

Hımmm o zaman tam zamanııı,benim adetim 7mayıs sözde bakalım artık. Adetim de 5 6gün sürüyor ama femaradan mıdır nedir 9-10.güne kadar lekeleniyorum yalandan oruç tutamadım çok üzüldüm ya
ya bende bu ayyyyyy oyle oldummm,
delırdım yaa, habıre dus aldım lekelenme oldu, 8 gun oruc tutamadım :(
kuzum ıgne sonrası 14-16 arası regl olunuyo genelde ona gore say adet tarıhıını

ya bende bu ayyyyyy oyle oldummm,
delırdım yaa, habıre dus aldım lekelenme oldu, 8 gun oruc tutamadım :KK43:
kuzum ıgne sonrası 14-16 arası regl olunuyo genelde ona gore say adet tarıhıını
Ben 17. Beya 18.gün oldum geçen ay herşeyim ters anlayacağın😅 lekelenme sıkıntı ya inşallah sürekli ilaçtan yumurtalıklar zarar görmüyordur.doktorum merak etme dedi ama neticede ilaç yani

Ben 17. Beya 18.gün oldum geçen ay herşeyim ters anlayacağın😅 lekelenme sıkıntı ya inşallah sürekli ilaçtan yumurtalıklar zarar görmüyordur.doktorum merak etme dedi ama neticede ilaç yani
gec olmussun ıkı gun, bunyeden bunyeye degısıyor yaa.
sonucta dedıgın gıbı dısarıdan mudahale oluyor benımde hep o aklıma gelıyor :(

Tabii ki etkilemiş olabilir ama sonuç kötü değil ki gayet normal kuzum. Baktım şimdi sonuca hareketlilik de güzel, daha ne olsun? ☺️ Hadi sürecin heyecanını yaşa, ştreş yok 😁
Ay çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladı 🙏🏻🤗 S sultansultan90 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Venev Venev partalina_ partalina_
Veziir Veziir hadi sıra sendeee 🤗

Back