• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım olsun sonra gun asıırı devam edersınız,
ıyıce kurutun saclarınızı dıkkat edın kendınıze, bıde ılıskı oncesı turk kahvesı için, ben bu ay oyle denedım bakalım.
aynenn ya olacağı varsa oluyor kuzum,
evet yarın 10. ınsallaahhh bu ay artık hamılelık haberı alayım ya :KK43:
hepımız alalımm, bayrama güzel girelim Allahımm :KK200: :dua:
Kahveyi de deneyeyim bugün muz da alayım 🤭😂 Ya uğraşıp duruyoruz ama bu ay kistler korkuttu beni sıkıldım kist engeline takılmaktan ama bi yanımda da teslimiyet var bu ay kafa olarak rahatım psikolojik olarak iyiyim ☺️ inşallah bayram şekerin olur yapacağın test 🤲🥰

Su mfk nın eş paketini eşinle denesen aslında canım tüp bebege giden yolda cok hamile kalan olmus eş paketi olan ama
çok itici şu MFKKK yaaavv, :KK76:ama eger degerlerımız ıkı ay sonra dusuk cıkarsa denerız,
Antulus dıye bır takvıye kullanıyor sımdı .
suan baya duzeldı sukurler olsun.
8 mılyondan 90 mılyona
ılerı hız 10 dan 35e cıktı.
ama henuz bebıs gelmedı :)

Kahveyi de deneyeyim bugün muz da alayım 🤭😂 Ya uğraşıp duruyoruz ama bu ay kistler korkuttu beni sıkıldım kist engeline takılmaktan ama bi yanımda da teslimiyet var bu ay kafa olarak rahatım psikolojik olarak iyiyim ☺️ inşallah bayram şekerin olur yapacağın test 🤲🥰
Evet canım muz fındık kahve yıyın sonra deneyın bırde,
kist regl ıle atılır belkıde engel olmaz canım yaa,
benım bır arkadasım vardı , bekarken sayısız kıstı vardı rahımde,
bır doktor demıskı hamılelıgın cok zor olur belkıde olmaz,
kız sevgılısıyle ayrılcaktı evlenme zamanı,düşünn. bebegım olmaayacak dıyee.
evlendıler, bır kere kıst aldırma operasyonuna gırdı , ıkı ay sonra hamıle.
ama onun cok fazlaydı.
hıc bozma moralını sen,Allahım ınsallah bu ay nasıp etsın :KK37:

bu arada bende bu ay cok cok rahatım ya, gorcez bakalım ne derece ıse yaramıs :)

İlk zamanlar ben de oyleydım, ev test doluydu, suan evde ne ovulasyon var ne de gebelık testı, butun hevesim kactı.. Doydum artık.. Ama heyecanlı bşr sürec ıcındesın sonucu merak ediyorsun, haklı olarak.. İnsalllah Rabbım yüzünü güldürsün prodoctor lar da yapıp saklarsın 🥰
Ahh be kuzum 2 yıldır bıkmadan usanmadan heyecanla sabırsızlıkla her ay böyle geçiyor. Ağzından bal damlıyor, inşallah 🙏🥰
Kızlar sperm sonucu 9.6 milyon çıkmış çok mu düşük sizce
Tatlım yıkandıktan sonra en hareketlileri kalıyor tabii ki az değil. Biliyorsun bir tane de yeter 🥰 stres yapma bol bol dua et, rahatla. Bu arada hangi hastanede olacak, bi de siz ne kadar ödediniz sperme ve aşılamaya?

Ahh be kuzum 2 yıldır bıkmadan usanmadan heyecanla sabırsızlıkla her ay böyle geçiyor. Ağzından bal damlıyor, inşallah 🙏🥰

Tatlım yıkandıktan sonra en hareketlileri kalıyor tabii ki az değil. Biliyorsun bir tane de yeter 🥰 stres yapma bol bol dua et, rahatla. Bu arada hangi hastanede olacak, bi de siz ne kadar ödediniz sperme ve aşılamaya?
Ya orası öylede daha öncekilerde 20 milyon falan çıkıyordu kemoterapi etkilemiş sanıyorum 🤦🏻‍♀️

Evet canım muz fındık kahve yıyın sonra deneyın bırde,
kist regl ıle atılır belkıde engel olmaz canım yaa,
benım bır arkadasım vardı , bekarken sayısız kıstı vardı rahımde,
bır doktor demıskı hamılelıgın cok zor olur belkıde olmaz,
kız sevgılısıyle ayrılcaktı evlenme zamanı,düşünn. bebegım olmaayacak dıyee.
evlendıler, bır kere kıst aldırma operasyonuna gırdı , ıkı ay sonra hamıle.
ama onun cok fazlaydı.
hıc bozma moralını sen,Allahım ınsallah bu ay nasıp etsın :KK37:
Atılır muhtemelen reglle beklemek lazım 😁
bu arada bende bu ay cok cok rahatım ya, gorcez bakalım ne derece ıse yaramıs :)
İşe yarar mı bilim ama güzelmiş kafanın rahat olması 😇🐣

Eklentiler

• IMG20220426112054.jpg
    IMG20220426112054.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 40
akıntı yasayan cok olmus bu donemde canım bende o derece akıntım yok da, az az bazen gelıyor krem akıntı.
ınsallah guzel haberlerını alalım :KK37:
bende 17nısanda oldum ıgne bugun 9.günüm.
Krem akkntı gibi olsa normal bulurum bu foşur foşur 🤷🏽‍♀️ Kısmet artık inşallah güzel şeyler oluyordur içeride🤩 ben 18nisan da oldum. Ne zmaan test versem

Back