- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 63
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.961
Kahveyi de deneyeyim bugün muz da alayımevet canım olsun sonra gun asıırı devam edersınız,
ıyıce kurutun saclarınızı dıkkat edın kendınıze, bıde ılıskı oncesı turk kahvesı için, ben bu ay oyle denedım bakalım.
aynenn ya olacağı varsa oluyor kuzum,
evet yarın 10. ınsallaahhh bu ay artık hamılelık haberı alayım ya
hepımız alalımm, bayrama güzel girelim Allahımm
çok itici şu MFKKK yaaavv,Su mfk nın eş paketini eşinle denesen aslında canım tüp bebege giden yolda cok hamile kalan olmus eş paketi olan ama
Evet canım muz fındık kahve yıyın sonra deneyın bırde,Kahveyi de deneyeyim bugün muz da alayımYa uğraşıp duruyoruz ama bu ay kistler korkuttu beni sıkıldım kist engeline takılmaktan ama bi yanımda da teslimiyet var bu ay kafa olarak rahatım psikolojik olarak iyiyim inşallah bayram şekerin olur yapacağın test
bu arada bende bu ay cok cok rahatım ya, gorcez bakalım ne derece ıse yaramıs :)Kahveyi de deneyeyim bugün muz da alayımYa uğraşıp duruyoruz ama bu ay kistler korkuttu beni sıkıldım kist engeline takılmaktan ama bi yanımda da teslimiyet var bu ay kafa olarak rahatım psikolojik olarak iyiyim inşallah bayram şekerin olur yapacağın test
Ahh be kuzum 2 yıldır bıkmadan usanmadan heyecanla sabırsızlıkla her ay böyle geçiyor. Ağzından bal damlıyor, inşallahİlk zamanlar ben de oyleydım, ev test doluydu, suan evde ne ovulasyon var ne de gebelık testı, butun hevesim kactı.. Doydum artık.. Ama heyecanlı bşr sürec ıcındesın sonucu merak ediyorsun, haklı olarak.. İnsalllah Rabbım yüzünü güldürsün prodoctor lar da yapıp saklarsın
Tatlım yıkandıktan sonra en hareketlileri kalıyor tabii ki az değil. Biliyorsun bir tane de yeterKızlar sperm sonucu 9.6 milyon çıkmış çok mu düşük sizce
hiç stress yapma,Kızlar sperm sonucu 9.6 milyon çıkmış çok mu düşük sizce
Ya orası öylede daha öncekilerde 20 milyon falan çıkıyordu kemoterapi etkilemiş sanıyorumAhh be kuzum 2 yıldır bıkmadan usanmadan heyecanla sabırsızlıkla her ay böyle geçiyor. Ağzından bal damlıyor, inşallah
Tatlım yıkandıktan sonra en hareketlileri kalıyor tabii ki az değil. Biliyorsun bir tane de yeterstres yapma bol bol dua et, rahatla. Bu arada hangi hastanede olacak, bi de siz ne kadar ödediniz sperme ve aşılamaya?
Atılır muhtemelen reglle beklemek lazımEvet canım muz fındık kahve yıyın sonra deneyın bırde,
kist regl ıle atılır belkıde engel olmaz canım yaa,
benım bır arkadasım vardı , bekarken sayısız kıstı vardı rahımde,
bır doktor demıskı hamılelıgın cok zor olur belkıde olmaz,
kız sevgılısıyle ayrılcaktı evlenme zamanı,düşünn. bebegım olmaayacak dıyee.
evlendıler, bır kere kıst aldırma operasyonuna gırdı , ıkı ay sonra hamıle.
ama onun cok fazlaydı.
hıc bozma moralını sen,Allahım ınsallah bu ay nasıp etsın
İşe yarar mı bilim ama güzelmiş kafanın rahat olmasıbu arada bende bu ay cok cok rahatım ya, gorcez bakalım ne derece ıse yaramıs :)
Aaa nerede veriyorsun canım bir kere 150tlye verdim de şaşırdımAboovv istanbulun göbeğinde o paraya 2kere kan testi veriyorum
evet en azından ruhum bıraz daha dingin bu ayAtılır muhtemelen reglle beklemek lazım
İşe yarar mı bilim ama güzelmiş kafanın rahat olması
Yumurta başına 1-2 milyon bile iyi bir sayı o yüzden şahaaaneKızlar sperm sonucu 9.6 milyon çıkmış çok mu düşük sizce
bende ıstanbulda tıp merkezınde kan verıyorum canım 60 tl :)Aaa nerede veriyorsun canım bir kere 150tlye verdim de şaşırdımidrar testini bırakıp kan testi bağımlısı mı olsam naapsam
Hemen adres-isim alayım.. şişlideyim ben her yere yakınımbende ıstanbulda tıp merkezınde kan verıyorum canım 60 tl :)
Evet canım atayım şimdihiç stress yapma,
cok dusuk degıl yıkama sonrası mı 9mılyon ?
kagıt varsa resmını atsana ?
Ay iyi bari çok sevindimYumurta başına 1-2 milyon bile iyi bir sayı o yüzden şahaaane
Biraz once de yaki yapistirdim belimin cukurunun biraz altina. Adetim 2 gun once bittiVVucudu temizliyor. Annem verdi . Eve getirdim iciyorum esimede kendimede iciriyorum. Belki sebep olur bilmem . Bitkilerde verimi artiriyor. Belki bizde de verimi artirir.
hihihihihih,Hemen adres-isim alayım.. şişlideyim ben her yere yakınım
Krem akkntı gibi olsa normal bulurum bu foşur foşurakıntı yasayan cok olmus bu donemde canım bende o derece akıntım yok da, az az bazen gelıyor krem akıntı.
ınsallah guzel haberlerını alalım
bende 17nısanda oldum ıgne bugun 9.günüm.
canım gayet ıyı zaten %85 hareketlı :)Evet canım atayım şimdi
ÜmraniyeAaa nerede veriyorsun canım bir kere 150tlye verdim de şaşırdımidrar testini bırakıp kan testi bağımlısı mı olsam naapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?