• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar 18 Nisan da otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı iğneden bir gün önce ilişki istedi doktorum iğneden sonra 3 gün değerlendirildi benim testler 5.gün negatife döndü bugün 8.günüm çok erken döndü negatife cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ilişki öncesini de saymak gerekir mi acaba

Merhaba arkadaşlar 18 Nisan da otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı iğneden bir gün önce ilişki istedi doktorum iğneden sonra 3 gün değerlendirildi benim testler 5.gün negatife döndü bugün 8.günüm çok erken döndü negatife cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ilişki öncesini de saymak gerekir mi acaba
Selam canım iğneden bir gün sonrasını 1. Gün sayıp 13-14. Günde kesin sonuc alırsın suan negatif bile görsen cok erken

bakalım alıştık artık :)
ıgne gunu boş ertesı gun ve sonrakı gun ilişki- bir gün ara - diğer gün ilişki
Saat kaçda vurulmustun ki canım ben sabah 9 da oldugum için aksam 11 de yaptık 14 saat oldu çatlamaya yakın ilişki olsun diye sonra iki gün değerlendirdik bugünde degerlendirip beklicez artık hayırlısı umutsuz olmayalım

Peşinden gelicez canım iyi bak bayram gelmeden olacak bitecek bayramdan sonra çalışmalara başlarsın şöyle düşün çoooook gecikip olsaydı hem boşa umut hem de boşa zaman kaybı olacaktı hayıt tohumunu bende almıştım ama evde duruyo hiç içmedim bu ay bende denerim çünkü hayıt tohumu adeti düzenliyo birsürü faydası var doğurganlığı çoğaltıyo sende böyle düşün canım benim stres yapma ki diğer minnoş yumurtaların sağlıklı büyüsün bebiş olsunlar🥲🥰
Teşekkür ederim motivasyonlariniz icin 🤗 o yönü de var tabi gecikip sonradan olsaydi daha cok umutlanip üzülecektim erken olmasi o açıdan iyi oldu. Hayıt da bana iyi gibi geldi ya adet sancilarimi falan bayağı azaltti ben faydasını gördüm

Teşekkür ederim motivasyonlariniz icin 🤗 o yönü de var tabi gecikip sonradan olsaydi daha cok umutlanip üzülecektim erken olmasi o açıdan iyi oldu. Hayıt da bana iyi gibi geldi ya adet sancilarimi falan bayağı azaltti ben faydasını gördüm
Onu çok övüyolardı zaten canım bu ay olucak gözüyle bak hiç stresine girme strese girince de elimize birşey geçmiyo ki yine olmuyo yine olmuyo içini ferah tutmaya çalış 🥰

Evet hiç almamaya karar verdim zaten. Sanki ikinci çizgiyi kesin görecekmişim de yanıltmasını düşünüyorum. Ki yanlış olduğunu düşünsem de bi tane kaset testim var yeter. Yapım bu tatlım, her konuda sabırsızım ben 🙈
İlk zamanlar ben de oyleydım, ev test doluydu, suan evde ne ovulasyon var ne de gebelık testı, butun hevesim kactı.. Doydum artık.. Ama heyecanlı bşr sürec ıcındesın sonucu merak ediyorsun, haklı olarak.. İnsalllah Rabbım yüzünü güldürsün prodoctor lar da yapıp saklarsın 🥰

canım cok erkennn,
bende 17nısanda iğne oldum ancak 30nısanda kan verırım ıdrar testınde bsıey gorursem.
benım bugun 9.günüm erken gebelık yaptım sabah ıgne etkısını gormek ıcın , sılık var hala demekkı henuz geçmemıs.

Hoşbuldum amin İNŞALLAH 3 doktora gittik sbebsiz infertilite dediler doktorlar ikimizde bir sorun olmadığını sağlıklı olduğumuzu söylüyorlar3 kere klomen 3 kere yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı 5 ay da ovulasyon testi denedim nasipte varsa bekliyoruz artık bu ay doktora rahim filmi için gidecktim bayrama denk geldi
Bende tam senin durumundayım

Kızlar sürecim Klomen+çatlatma iğnesi olacaktı ama geçen aydan kist oluşmuştu iptal edildi ve dün adetten sonraki 11. Günde muayeneye gittim 17 mm’lik yumurtam var gerginliğini kaybetmiş 19 mm’lik de yumurta gördü muhtemelen çatlamaya yakın yada çatlamıştı. İlişkler Çarşamba-Cuma- Pazartesi(dün) şeklindeydi sizce Salı +Çarşamba olarak yapıp sonrası gün aşırı mı ilerleyeyim ? Sperm sayısı 78 mlyn morfoloji 3 tü eşimin keçiboynuzu özü içiyor bir haftadır ve takviyesi var 2 günde bi içiyordu

Ah yaa gün geçmiyor ki telaşlanmayayım rahat durmayayım yaa🤦🏼‍♀️
E ben 20 dk sonra çatlama iğnesini yapıcam ama şimdi yumurta akı kıvamında akıntım var acaba kendi kendine çatladı mı ki bu 🙊 bu geceki uyku da gitti sabaha kadar düşün dur artık
Ya kuzum belki çatlamış..elinde test varsa..yap..bu ilaçlar iyi diğilki..yumurtayı tembel ediyor..bir doktor böyle demişti bana..Bende aynen akıntı oluyor çatlarken

Back