Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak kendin demişsin işte belli olmuyor geç çıkabiliyor testlerde.. İnshaAllah vardır bebiş

Ya bendemi adımı yazdırsam buraya

Bazen sıkıntıdan stresten oluyor acaba oruç filan olabilir mi ki

Haydiii yaz yazzzz

Benim bir kızım var olmayanlara Rabbim kısmet etsin 4 yaşına girecek 2 ciyi istiyoruz Rabbim kısmet ederse geçen doktora gitdim eşimde bende tedavi görüyoruz .
19 aydır deniyoruz 4 defa kimyasal geçirdim.
S.A.T 19.4.2022
Bat 17.05.2022
Rabbim şi mübarek günlerde isteyen herkese mucizesini kısmet etsin

Hoşgeldiiiiin canım

Allah bağışlasın kızını MashaAllah

Amiin İnshaAllah canım hepimizin ayı oldun Mayıs ayı unutulma bir mayis ayı istiyorum olumlu açıdan

Hemen ekliyorum

Hoşgeldiiiiin canım

Allah bağışlasın kızını MashaAllah

Amiin İnshaAllah canım hepimizin ayı oldun Mayıs ayı unutulma bir mayis ayı istiyorum olumlu açıdan

Hemen ekliyorum
Hoşbuldum canım
Amin cümlemizinkini
İnşallah herkes için hayırlı olur bu ay
Teşekkür ederim

Tam yeterince kalın değil rahim ama hiç belli olmaz çok erken olabilir henuz.. bekle adet de olmadin hala hayirlsii inşallah vardır bebiş.. ilk kez mi geciktin böyle

Evet canım oluyir duruo durup tekrar gelebiliyor . .. takıntı yapma canım oluruna bırak bu saatten sonra bebiş varsa var yoksa zaten birşeyi değiştiremezsin boşuna kendini stresse sokup zarar verme
Evet ya kanama başlayınca oturup ağlamaya başladım aylardır ayni hikaye artık olmuyorsa olmasin yeter ya

Ve aleyküm selam Hoşgeldin

Rabbim inshaAllah nasib eder beraber seviniriz

Nasil bir süreç geçirdin gebelik olması için ? Yumurt takibi filan mı oldu ?
Hoşbuldum amin İNŞALLAH 3 doktora gittik sbebsiz infertilite dediler doktorlar ikimizde bir sorun olmadığını sağlıklı olduğumuzu söylüyorlar3 kere klomen 3 kere yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı 5 ay da ovulasyon testi denedim nasipte varsa bekliyoruz artık bu ay doktora rahim filmi için gidecktim bayrama denk geldi

Ah yaa gün geçmiyor ki telaşlanmayayım rahat durmayayım yaa
E ben 20 dk sonra çatlama iğnesini yapıcam ama şimdi yumurta akı kıvamında akıntım var acaba kendi kendine çatladı mı ki bu bu geceki uyku da gitti sabaha kadar düşün dur artık

Şimdi kendiliğinden çatlamışsa. Siz iğneyi olursanız bir sorun olurmu? Kendi kendinizemi yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…