• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah yaa gün geçmiyor ki telaşlanmayayım rahat durmayayım yaa🤦🏼‍♀️
E ben 20 dk sonra çatlama iğnesini yapıcam ama şimdi yumurta akı kıvamında akıntım var acaba kendi kendine çatladı mı ki bu 🙊 bu geceki uyku da gitti sabaha kadar düşün dur artık
Haklısın vallaha diyecek sözüm yok sanırım bende senin gibi düşünürdüm..

Çatlamışsa jgey yapmanın zararı olurmu? Olsa doktorlar riske atmazki öyle değil mi ?

Cok ya ağrım da artti yerlesme kanamasi diyemiyorum artik bariz regl oldum. Peki öyle olsun o zaman 🤗 hayıt otuna devam edeyimmi sence bir ay kullandım sadece
Ben hayıt tohumunu hiç denemeim ve hiç bilgim yok. Sen iyi geliyor diyorsan..

Ovulasyon tetsi filan yaptıysan bu ay yapma strese giriyorum diyorsan bırak 2 veya 3 günde ilişki sal gitsin Yaa

Hoşgeldin Nesli 🥰🌺
İnshaAllah bütün belitilerin gebelikten dir az kalmış yakın da bir test yaparsın 🤩

Hemen ekliyorum seni de listeye 🤗
Ekle lütfen 🤗 teşekkürler inşallah öyledir. Umutlanmak da isteniyorum sonra üzülürüm insan ,ne zormuş aslında bebiş sahibi olmak hemen oluverir sanıyordum.

Adamı biliyorum da hiç araştırmadım ilaç falan bilmiyordum sadece ilişki günleri için bir önerisi var diye biliyordum. Ee ilaçlar nasıl etli yapıyor cinsel açıdan🤭 Ya benim eşim bi gün nöbetçi bi gün evde o günde çok yorgun oluyor adamın hali kalmıyor hiççç
Kuzum hem hormonları düzenliyor gebeliğe etkisi var hemde valla col enerji veriyor günde bir tatlı kasıgı yetiyor

Ekle lütfen 🤗 teşekkürler inşallah öyledir. Umutlanmak da isteniyorum sonra üzülürüm insan ,ne zormuş aslında bebiş sahibi olmak hemen oluverir sanıyordum.
Ekledim bile canım 🤗

Haklısın arada bir yerde olmalıyız bence .. evet maalesef eskiler gibi değiliz yediğimiz içtiğimiz herşey bozuk bizde bozulduk tabi

Yeeessssssssss kesinlikle .. Ben dünyanın en gozel anasiyammmm.. 🤩😂🤣🤣🤣🤣🤣

Benim mesela ilk oğlum olacak İnshaAllah sonra oğlan ve kız belkide ikiz bilemem 😁😁😁
Harikasınnnn tavşanım 😍😍😍😍inşAllah rabbim gönlüne göre versin 💓
Benimde hep ikizz hayalimmmm ya ailede var pko yumurtalarımda müsait belkim olaaar😂😂

Harikasınnnn tavşanım 😍😍😍😍inşAllah rabbim gönlüne göre versin 💓
Benimde hep ikizz hayalimmmm ya ailede var pko yumurtalarımda müsait belkim olaaar😂😂
Neden olmasınnnn...🤗🤗 Bazen bende isterim diyorum ama bazende ikisine de yetişecem diye zevkine varamam diye korkuyorum

Cok ya ağrım da artti yerlesme kanamasi diyemiyorum artik bariz regl oldum. Peki öyle olsun o zaman 🤗 hayıt otuna devam edeyimmi sence bir ay kullandım sadece
Peşinden gelicez canım iyi bak bayram gelmeden olacak bitecek bayramdan sonra çalışmalara başlarsın şöyle düşün çoooook gecikip olsaydı hem boşa umut hem de boşa zaman kaybı olacaktı hayıt tohumunu bende almıştım ama evde duruyo hiç içmedim bu ay bende denerim çünkü hayıt tohumu adeti düzenliyo birsürü faydası var doğurganlığı çoğaltıyo sende böyle düşün canım benim stres yapma ki diğer minnoş yumurtaların sağlıklı büyüsün bebiş olsunlar🥲🥰

Yaaaaa bana geçen ay 3 test bu pozitif gösterdi hem de gölge falan değil bariz belliydi almam artık ondan bir daha

Maalesef sorunlu bir test😔🤷‍♀️

Evet haklısın valla niye aldım hiç bilmiyorum 🥺
Yapmayın yaaa bu ay ben de onlardan aldım ilk defa erken test batağına düştüm, bilmiyorum da tabii. Tühh boşa gitti. Neyse pozitif çıkarsa hepsi, bi tanecik kaset testim var sağolsun hep bembeyaz çıkar o zaten 🤣

Back