• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizzz burasi yeni gurup mu Mayıs ayı aslında burası önden bir deneme yaptın ne olmuş.. busefer farklı bir yol izlersin hem dur bakım ya kanaaman çokmu...? düşürme yuzunuuuu lutfeeen🙏🏻
Cok ya ağrım da artti yerlesme kanamasi diyemiyorum artik bariz regl oldum. Peki öyle olsun o zaman 🤗 hayıt otuna devam edeyimmi sence bir ay kullandım sadece

Cok ya ağrım da artti yerlesme kanamasi diyemiyorum artik bariz regl oldum. Peki öyle olsun o zaman 🤗 hayıt otuna devam edeyimmi sence bir ay kullandım sadece
Canım bitkisel şeyleri kullanmak biraz hormonal dengeyi bozabiliyor bisüre sonra ama istersen temkinli kullan

Canım bitkisel şeyleri kullanmak biraz hormonal dengeyi bozabiliyor bisüre sonra ama istersen temkinli kullan
Hayıt in hormonal bir etkisi yokmus aslinda ya bayağı araştırdım dengeliyormus sadece ama benim reglime ovulasyon takibime cok iyi geldi. Birde bu ay erken adet olmamin sebebi ilac kullanimi aslında idrar yolu enfeksiyonu icin güçlü bir antibiyotik kullandim. Eşim doktor diyor gebe kalsaydinda o ilaç çocukta hasar birakirdi. Belkide hayırlısı buymus allah biliyor ya

Şimdi kendiliğinden çatlamışsa. Siz iğneyi olursanız bir sorun olurmu? 🤔 Kendi kendinizemi yapacaksınız?
Ah hiçbir fikrim yok ya 🤦🏼‍♀️ evet canım kendim vurdum. Artık saldım çayıra mevlam kayıra 🤣 amaaan şimdiye kadar düşündük irdeledik de noldu, hiç. Doktor ne dediyse onu yapmaya devam.

Allah senden razı olsun ne güzel bir insansın.. lütfen ona selamımı ilet ve şöyleki bu bir imtihan ve bu olmasaydı çok daha kotu birşey olacaktı belkide Allah aldıysa vardır bir bildiği 9 ay sonra ölü doğum yapan kadınlar var öylesi daha zor lütfen üzülmesin
Teşekkür ederim canim benim inan daha anca kendime gelebildim dün bebekleri defnettik 24 saat boyunca uyuyamadım başka bir hasta daha vardı odada yakını yoktu onu da yanlız birakmadim yardım ettim elimdne geldiğince görümcem de farkında ama üzüldü yinede hayırlısı diyoruz lohusa sağlıklı dusunemiyor bizde onu bu süreçte yanlız bırakmıyoruz ayağa kalkana kadar bakacaz ona gerekirse 1 ay normal doğum yaptı çünkü lohusa daha sizlerden Allah bin kez razı olsun inanın kendim cesaretim kırıldı gördüklerim duyduklarım karşısında dün hamile kalırsam bu ay nasıl diyecem napacam nasıl diyecem çok seviyorum onu bubyasadigi çok kötü oldu ağır gekdi hepimize insaAllah yeniden dener ve olur yeniden rabbim büyük bu ay saldım kendimi hamile kalmazsamda akışına birakcam herşeyi dusmicem üstüne çünkü bende iyi değilim ama sizler hep duamdasiniz sizi hep takip edicem sevincimizi ortak olacam

Merhaba arkadaşlar aşılama sonucu gebe olduğumu öğrendim çok sevinerek eve geldim ve 3 saat sonra kanama ile acil hastaneye kaldırıldım.2 gün hastanede dış gebelik şüphesiyle acil ameliyat denilerek tutuldum. Bu endişe beni çok derinden sarstı bebeğimi kaybetmem yeteri kadar üzücü durumda iken üstüne birde tüpün patlamış ameliyat edeceğiz denilince dünyam karardı. Benim zaten tek taraftan yumurtlama oluyordu ve oda elden gidince ne olacak endişesiyle çok zor bir dönem atlattım. Sonuç şuan evdeyim bebeğimi kaybettim ama şükür tüp alınmadı ameliyat olmadım. İstirahatteyim. Kanama ve ağrı devam ediyor. Her şeyden önce Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Ve sağlıkla bir gün bebişlerimizi kucağımıza almayı bizlere nasip etsin...
Rabbim sana sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip eylesin çok geçmiş olsun öncelikle zor bir süreçten geçmişin hayırlısıyla sen ve rahmin sağlığınıza kavuşun inşallah tez vakitte rabbim mucizeni mujdelesin kuzum 🤲

Teşekkür ederim canim benim inan daha anca kendime gelebildim dün bebekleri defnettik 24 saat boyunca uyuyamadım başka bir hasta daha vardı odada yakını yoktu onu da yanlız birakmadim yardım ettim elimdne geldiğince görümcem de farkında ama üzüldü yinede hayırlısı diyoruz lohusa sağlıklı dusunemiyor bizde onu bu süreçte yanlız bırakmıyoruz ayağa kalkana kadar bakacaz ona gerekirse 1 ay normal doğum yaptı çünkü lohusa daha sizlerden Allah bin kez razı olsun inanın kendim cesaretim kırıldı gördüklerim duyduklarım karşısında dün hamile kalırsam bu ay nasıl diyecem napacam nasıl diyecem çok seviyorum onu bubyasadigi çok kötü oldu ağır gekdi hepimize insaAllah yeniden dener ve olur yeniden rabbim büyük bu ay saldım kendimi hamile kalmazsamda akışına birakcam herşeyi dusmicem üstüne çünkü bende iyi değilim ama sizler hep duamdasiniz sizi hep takip edicem sevincimizi ortak olacam
Ah canimmmm ne güzel bir insansın Rabbim herkese senin gibi bir dost akraba eş nasib etsin.. Yüce gönüllüm benim.. MashaAllah..

Çok üzgünüm Hayirlsii buymuş ne diyelim imtihan dünyasi😔😔😔😔

Sen 15 haftalık di demiştin o haftalarda normal doğum oluyor mu ?

Benimde belim acıyor ağrıyor kasıklarım acıyor ağrıyor. Küçük vajinal ağrılar batmalar yaşıyorum. İçerde kazı çalışması var muhtemelen madenler yumurtalar gün yüzüne çıkıyor kimisi çatlıyor kimisi kist oluyor kimisi oynuyor zıplıyor kinder sürpriz yumurtalar dolu içimde. Civciv çıkacak kuş çıkacak…. Konulardan bağımsız başımıza hunileri
Takma zamanı geldimi arkadaşlar geçiyormu he
Hahahahaha 🤣🤣🤣 hahahahh
Kızlar aşırı su gibi akıntım var aağrıyla birlikte,ilaca rağmen daha yeni çatlıyor olamaz herhalde dimi🤷🏽‍♀️
İlaç derken iğnen mi aldın ?

Hoşbuldum amin İNŞALLAH 3 doktora gittik sbebsiz infertilite dediler doktorlar ikimizde bir sorun olmadığını sağlıklı olduğumuzu söylüyorlar3 kere klomen 3 kere yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı 5 ay da ovulasyon testi denedim nasipte varsa bekliyoruz artık bu ay doktora rahim filmi için gidecktim bayrama denk geldi
Daha önce rahim filmini çektirmemişmiydin?

Doktor sağlıklısıniz demiş ya onun için sordum

Back