• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum doktor varya instaya bak mfk ürünleri var herkes hamile kalıyor
Adamı biliyorum da hiç araştırmadım ilaç falan bilmiyordum sadece ilişki günleri için bir önerisi var diye biliyordum. Ee ilaçlar nasıl etli yapıyor cinsel açıdan🤭 Ya benim eşim bi gün nöbetçi bi gün evde o günde çok yorgun oluyor adamın hali kalmıyor hiççç

Benim 2 tane ovulasyon la gelen laboquick testim var sanırım hunharca almaya bi 10 gün sonra falan başlarım 😂 bu ay niyetim almamak geçen ayki kandırıklardan dolayı. Hele bi adamı bulup atayım da yatağa gerisi kolay 🤭
Bizi iyi kandiriyo testler geçen ayda bu ayda basıma geldi hakediyoz kız bizde daha bat gelmeden habire işeyip duruyoz 😅 paramizla üzülüyozz 😅😅😅🙊

evettt meme mıncıklama mastırı yapmıstım bır ara @Random3 .
Wc de tam memelerımı avucladım bı baktım muhasebe muduru kapıdan girdi,

:KK17:kadın sapık falan oldugumu dusunyor olabılır =))
Hahahah ama konu orda bitmemişti sen muhasebe müdür gelince şey demsitin ahh kalbim ağrıyor demiştin ahhajah🤣🤣🤣🤣🤣

Tabiki şöyle oldu reglin 3. Günü gonalf 75 başladım 5 gün kullanıp 6. Gün yani reglin 8. Günü kontrole gittim 8 ve 9 mm lik iki yumurtam vardı sonra 3 gün tekrar 75 mm kullandım reglin 11. Günü kontrole gittim 13 mm olmuştu yumurtam diğer yumurtam büyümemişti. Dozu artırdık 100 mm vurdum iki akşam bu gün yani reglin 13. Günü 18.5 olmuş. Ben desteklesin diye iki akşamdır yarım avokado yiyorum. Cumartesi rahim kalınlığı 6.2 di bu gün 8 küsür olmuş.
Bu akşam da 100 mm gonalf vurucam gece de 2 de çatlama iğnesini vurucam canım.
Süper MashaAllah bak çıkmış işte kalınlık stress yapmicannn abi bu işlerde relax olacaksın bırakacaksın düşünmeyeceksin 😁

Fazla sayıda yumurta gelısme ye calıstı gi ıcın ılacın dozu yetersız kalıyor o yuzden boyutu aynı gormussunuzdur.. Kuru incir de tuketebılırsınız, çatlama hala olmadıysa gelısme sine yardımcı olur..
Aa bakın ben bunu hiç böyle düşünmedim.. PCOS var bende haliyle yumurta rezervi fazlasıyla var sağ da solda aynı .. büyük ihtimalle ağrılarım da o yüzden yavaş gelişiyor demekki.. İnshaAllah çatlar veya catlamıştir bugün özellikle fazla ağrım var ..

Teşekkür ederim cevabınız için 🥰

Benimde belim acıyor ağrıyor kasıklarım acıyor ağrıyor. Küçük vajinal ağrılar batmalar yaşıyorum. İçerde kazı çalışması var muhtemelen madenler yumurtalar gün yüzüne çıkıyor kimisi çatlıyor kimisi kist oluyor kimisi oynuyor zıplıyor kinder sürpriz yumurtalar dolu içimde. Civciv çıkacak kuş çıkacak…. Konulardan bağımsız başımıza hunileri
Takma zamanı geldimi arkadaşlar geçiyormu he

Kızlar aşırı su gibi akıntım var aağrıyla birlikte,ilaca rağmen daha yeni çatlıyor olamaz herhalde dimi🤷🏽‍♀️

Aa bakın ben bunu hiç böyle düşünmedim.. PCOS var bende haliyle yumurta rezervi fazlasıyla var sağ da solda aynı .. büyük ihtimalle ağrılarım da o yüzden yavaş gelişiyor demekki.. İnshaAllah çatlar veya catlamıştir bugün özellikle fazla ağrım var ..

Teşekkür ederim cevabınız için 🥰
Hatta bu yuzden yumurtlamanız gec oluyor, dongu süreniz uzuyordur.. 🌸 21.günden itibaren düzenli ilişkiye dikkat edin

Back