- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.801
Bende randevu aldım yarina hayırlısı artıkOlabilir belki de yarın doktora gidecem inşallah değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende randevu aldım yarina hayırlısı artıkOlabilir belki de yarın doktora gidecem inşallah değildir
Kuzum doktor varya instaya bak mfk ürünleri var herkes hamile kalıyorAnammm bu konuyu bana da açın kaçırmışım mfk ne?
Doktordan çıkınca haber ver bizede inşallah kötü bir şey değildirBende randevu aldım yarina hayırlısı artık
Adamı biliyorum da hiç araştırmadım ilaç falan bilmiyordum sadece ilişki günleri için bir önerisi var diye biliyordum. Ee ilaçlar nasıl etli yapıyor cinsel açıdan Ya benim eşim bi gün nöbetçi bi gün evde o günde çok yorgun oluyor adamın hali kalmıyor hiçççKuzum doktor varya instaya bak mfk ürünleri var herkes hamile kalıyor
Hosgeldin canimBende Mayıs hamileliği istiyorum benide ekleyin
Tamam ayakları dikerken seni etiketlicem amaKuzum o yumurtalardan dolayı çatladıgı için bende ole oldum dün suandada aynı regl gibi çatladılar hepsi tahminimce bence senin de çatladı bu geceyi iyi değerlendir dik havaya ayakları :)
Bizi iyi kandiriyo testler geçen ayda bu ayda basıma geldi hakediyoz kız bizde daha bat gelmeden habire işeyip duruyoz paramizla üzülüyozzBenim 2 tane ovulasyon la gelen laboquick testim var sanırım hunharca almaya bi 10 gün sonra falan başlarım bu ay niyetim almamak geçen ayki kandırıklardan dolayı. Hele bi adamı bulup atayım da yatağa gerisi kolay
Hahahah ama konu orda bitmemişti sen muhasebe müdür gelince şey demsitin ahh kalbim ağrıyor demiştin ahhajahevettt meme mıncıklama mastırı yapmıstım bır ara @Random3 .
Wc de tam memelerımı avucladım bı baktım muhasebe muduru kapıdan girdi,
kadın sapık falan oldugumu dusunyor olabılır =))
HosbuldumHoşgeldin
İnshaAllah Hsg den sonra daha kolay olur senin için genelde öyle derler Hsg den sonra ilk 6 ay çok k yüksek şans var
Süper MashaAllah bak çıkmış işte kalınlık stress yapmicannn abi bu işlerde relax olacaksın bırakacaksın düşünmeyeceksinTabiki şöyle oldu reglin 3. Günü gonalf 75 başladım 5 gün kullanıp 6. Gün yani reglin 8. Günü kontrole gittim 8 ve 9 mm lik iki yumurtam vardı sonra 3 gün tekrar 75 mm kullandım reglin 11. Günü kontrole gittim 13 mm olmuştu yumurtam diğer yumurtam büyümemişti. Dozu artırdık 100 mm vurdum iki akşam bu gün yani reglin 13. Günü 18.5 olmuş. Ben desteklesin diye iki akşamdır yarım avokado yiyorum. Cumartesi rahim kalınlığı 6.2 di bu gün 8 küsür olmuş.
Bu akşam da 100 mm gonalf vurucam gece de 2 de çatlama iğnesini vurucam canım.
Aa bakın ben bunu hiç böyle düşünmedim.. PCOS var bende haliyle yumurta rezervi fazlasıyla var sağ da solda aynı .. büyük ihtimalle ağrılarım da o yüzden yavaş gelişiyor demekki.. İnshaAllah çatlar veya catlamıştir bugün özellikle fazla ağrım var ..Fazla sayıda yumurta gelısme ye calıstı gi ıcın ılacın dozu yetersız kalıyor o yuzden boyutu aynı gormussunuzdur.. Kuru incir de tuketebılırsınız, çatlama hala olmadıysa gelısme sine yardımcı olur..
YapamayooomSüper MashaAllah bak çıkmış işte kalınlık stress yapmicannn abi bu işlerde relax olacaksın bırakacaksın düşünmeyeceksin
Hoşbuldum canımHosgeldin canim
5 prodoctor 5 surelaba kargo dahil 69 tl verdim geçen ay 1 predictore 90 vermiştim hep test lobisinin oyunları bunlar
Hatta bu yuzden yumurtlamanız gec oluyor, dongu süreniz uzuyordur.. 21.günden itibaren düzenli ilişkiye dikkat edinAa bakın ben bunu hiç böyle düşünmedim.. PCOS var bende haliyle yumurta rezervi fazlasıyla var sağ da solda aynı .. büyük ihtimalle ağrılarım da o yüzden yavaş gelişiyor demekki.. İnshaAllah çatlar veya catlamıştir bugün özellikle fazla ağrım var ..
Teşekkür ederim cevabınız için
Evet haklısınız PCOS lular için 21. Gün önemli iyi oldu hatırlattiğinizHatta bu yuzden yumurtlamanız gec oluyor, dongu süreniz uzuyordur.. 21.günden itibaren düzenli ilişkiye dikkat edin
Şansınız bol olsunEvet haklısınız PCOS lular için 21. Gün önemli iyi oldu hatırlattiğiniz