Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım oluyir duruo durup tekrar gelebiliyor . .. takıntı yapma canım oluruna bırak bu saatten sonra bebiş varsa var yoksa zaten birşeyi değiştiremezsin boşuna kendini stresse sokup zarar verme

Hay MashaAllah kız kendi kendine catlarmiyki aboo 5 tanesi de tutarsa ne yapacaaaan

Kizlar moralim cok bozuk bu pkoyla yine bu senede tutmadi gecen ay 29 mart adet oldum yine adet olcm galiba belime agrilar girdi klomen almistm ama cok moralm bozuk...
Canım hemen bozma moralini dur bakalım .. adet ağrıları gibi ağrı olur gebelikte de ben yaşadım biliyorum

Kızlar adetime bir hafta kaldı. Belki saçma gelicek ama bugun otobüse bindim ve kasisten geçerken çok kötü zıpladım oturdum eğer ki bi şey varsa sorun olmuşmudur acaba

Kızlar adetime bir hafta kaldı. Belki saçma gelicek ama bugun otobüse bindim ve kasisten geçerken çok kötü zıpladım oturdum eğer ki bi şey varsa sorun olmuşmudur acaba
Doktorun biri demişti çok agalam tutunan hoplasanda ziplasanda düşmez diye.. bu yüzden telaş yapma Allah'ın izni ile birşey olmaz ..

Selam canım kadınlar 3 yıldır bebiş bekleyenlerdenim bende yarın regl tarihim bugün dayanamadım gün ortasında test yaptım ama sonuç 10 dk sonra böyle çıktı sizce kuruma çizgisi mi
Kimisinin 1 saat sonra bile böyle çıkıyor gebe oldukları ortaya çıkıyor sonra İnshaAllah sende öylesin gelir gelmez ayağının tozuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…