- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.821
Prodoctor almasaydınız keşke5 prodoctor 5 surelaba kargo dahil 69 tl verdimgeçen ay 1 predictore 90 vermiştim hep test lobisinin oyunları bunlar
Bebeler beze işesin biz test kitlerine hahaha. Sonra diyoruz çocuklar paramıza ediyo ya biz napıyoruz her ayBizi iyi kandiriyo testler geçen ayda bu ayda basıma geldi hakediyoz kız bizde daha bat gelmeden habire işeyip duruyozparamizla üzülüyozz
Yaaaaa bana geçen ay 3 test bu pozitif gösterdi hem de gölge falan değil bariz belliydi almam artık ondan bir dahaProdoctor almasaydınız keşkeumudmuzla dalga gecıyor hep
Maalesef sorunlu bir testYaaaaa bana geçen ay 3 test bu pozitif gösterdi hem de gölge falan değil bariz belliydi almam artık ondan bir daha
Evet haklısın valla niye aldım hiç bilmiyorumProdoctor almasaydınız keşkeumudmuzla dalga gecıyor hep
Once diğer aldıgınızı kullanırsınız artıkEvet haklısın valla niye aldım hiç bilmiyorum
İnshaAllah bacımSon adet 9 nisan beklenen 9 Mayıs 3 senedir uğraşıyorum iki tanede düşüğüm var inşallah bu sefer tüm isteyenlerin olacak inşallah
Elimde yok hiç cesaret edemiyorum almaya 20.gunumde test yaptıgm için negatifti görmek istemiyorum yine adeti bekliyorumUmut herzaman vardır cnm ne zman test yapmayı düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam elinde varsa sende sabah yapabilirsin
Evet canım oluyir duruo durup tekrar gelebiliyor . .. takıntı yapma canım oluruna bırak bu saatten sonra bebiş varsa var yoksa zaten birşeyi değiştiremezsin boşuna kendini stresse sokup zarar vermeKizlar yaa acil bakar misiniz !!! Benim bugün yine kahverengi akıntım oldu peçeteye silince gelen sizce iki gün üst üste adet belirtisi mi adet mi olacağım yoksa yerleşme böyle arka arkada gunlerde olur mi kafam cok karışık yaaa.
Hay MashaAllah kız kendi kendine catlarmiyki aboo 5 tanesi de tutarsa ne yapacaaaan11.gün 5 yumurta gelişmiş hepsi de 20 seviyelerinde çatlatma iğnesi verecekti. Ama 5 yumurta olduğu için bişey demedi hiperbilmem ne hastalığı oluyormuş. E2 hormonuna baktı 1326 çıktı yarın sabah erkenden gel iğne yapacaksak yapalım dedi. Kaç
Üzerine iğne vurulup vurulmadığını bilmiyorum. Çok saçma şeyler ya madem günde 2 dozluk değilde tek dozluk olanı versene bana neden 5 yumurta geliştirtiyosun. Ayarım yok işte yok
Ben olmak için gittiğimde muayne oldum yumurtan çatlamış dedi olmadım o yüzden :)Ayyy bende perşembe günü oldum ve sancım var aralıklarla sendeki tepkimeler nasıl
Canım hemen bozma moralini dur bakalım .. adet ağrıları gibi ağrı olur gebelikte de ben yaşadım biliyorumKizlar moralim cok bozuk bu pkoyla yine bu senede tutmadi gecen ay 29 mart adet oldum yine adet olcm galiba belime agrilar girdi klomen almistm ama cok moralm bozuk...
Evet spermlerden istek parça geldi şimdi çalıyoruz Işın Karaca tutunamadım
Oğuz Atay’dan Tutunamayan’lar olmasın - esprisi yapmıcam yoook yok yapamam yok asla
Veeeeee cevabbbb geliiirAhahahahhaahah tutunamadımmmm tutunamadımmmm rahimlereee yumurtalıklaraaaaavalla kocama ddm iş sende benden bu kadar ben bu gecede calıscam dün çatladılar gece
Doktorun biri demişti çok agalam tutunan hoplasanda ziplasanda düşmez diye..Kızlar adetime bir hafta kaldı. Belki saçma gelicek ama bugun otobüse bindim ve kasisten geçerken çok kötü zıpladım oturdum eğer ki bi şey varsa sorun olmuşmudur acaba
Bunu bizim tutunamayan spermler yumurtalar bize söylüyor galibaaaVeeeeee cevabbbb geliiir
Umut fakirin ekmeğiDoktorun biri demişti çok agalam tutunan hoplasanda ziplasanda düşmez diye..bu yüzden telaş yapma Allah'ın izni ile birşey olmaz ..
Kimisinin 1 saat sonra bile böyle çıkıyor gebe oldukları ortaya çıkıyor sonra İnshaAllah sende öylesin gelir gelmez ayağının tozuylaSelam canım kadınlar 3 yıldır bebiş bekleyenlerdenim bende yarın regl tarihim bugün dayanamadım gün ortasında test yaptım ama sonuç 10 dk sonra böyle çıktı sizce kuruma çizgisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?