• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrrrrrrrr hava güzellll sizzz güzelsiniz hepimizz güzelizzz bu ay güzelizzz pozitifizzz bu ay ahahaha kırdım kafayı gene
Hayat uçuyor, kuşlar kısa 🤣🤣🤣 inşallah testler de pozitif olacak 🤣🤣
Vallahi bende anlamadım o kadar okumuş doçent olmuş bi bildiği vardır deyip ne diyorsa yapıyoruz ama inşallah gerçekten bi bildiği vardır 🤣 aslında yumurtanın biraz daha büyümesini bekleyecekti sonra şey dedi lh sonucuna göre hareket edelim dedi yeterli büyüklüğe gelmiş ama biraz daha olgunlaşsın istiyorum dedi. Birde progestan verdi aşılama sonrası için. fitil olarak kullan kutuda ağızdan yazar sen fitil olarak kullanacaksın dedi.
Bence benim doktor da da sıkıntı olabilir yumurtam 17-18 di daha benim dün çatlatma iğnesi yaptım hiçte kan tahlili almıyor ilaçta yazmadı aşılama sonrasına çözemedim 🤷🏻‍♀️

Kızlar dün biliyorsunuz çatladı bende yumurta..zaten 3 gün değerlendirdik🤦🏻‍♀️Şimdi nasıl edim bilmiyorum..genelde ben bu günleri değerlendirib sonra adeti bekliyorum..zaten düşünüyorum çocuk kalma ihtimali yok.
Bugünde değerlendir dün ilişki olmadıysa..

Çoluk ihtimali yok nedemek anlamadım ?

Ayyyy benim bugün başım dönüyor ya. Eğilince yaslanınca anlık anlık oluyor. Yine psikolojik mi acaba ya bat a 8 gün var ☹️☹️ Folbiol yapar mı acaba sahurdan sonra içmiştim 2 günde bir alıyorum
Folikten olacağını sanmam ama bilemedim Bukadar erken belirti olarmi ki?

Arkadaşlar birazdan doktor kontrolum var 🤪 bakalım topidikler nolmuş ne alemdeler yazacağım sizlere de
Ay hadi güzel haberlere gel canım bekliyokkk😁
Yaa nasıl hissediyorsnuz çatladığını falan ben asla anlamıyorum ya beni aydınlatın kardeslerim
Kız ben de merak ediyorum işte hiç bilmiyorum bende

Aaa bende aynı belirtileri yaşadım ve 2 gün erken oldum hemde öyle bir oldum ki dedim heralde düşük falan yapıyorum bu ağrının başka sebebi olamaz . Kanamam da çok fazlaydı . Eşimi aradım hastaneye gittik yaşadığım yerdeki hastane drları pek iyi değil ilgilenmediler serum takıp ağrı kesici yapıp gönderdiler. Mide bulantısı ateş falanda eşlik ediyordu ağrıya . Lavoboya girdiğimde böyle bi parça gibi bişey fark ettim ama ağrıdan çok ilgilenemedim bile . Galiba düşüktü yada ben öyle zannetim hâla çözemedim.
Çok geçmiş olsun. Bu kadar belirtiye belki de düşük yaşamışsındır. Allah bir daha göstermesin.
Ne yazık ki doktor bulma süreci çok sıkıntılı gerçekten.

Milli sporumuz gebelik testi yapmak ama cok heyecanli yaa diimii 😃 yemeyiz icmeyiz o parayla test alır işer dururuz 🥰🥰🥰🥰 ne mutlu test bataginin kuçu kuçusu olanlara 😂😂😂 👯‍♀️
Hahaha aynen öyle neyse ben bu ay çok fazla test yapamayacam 12 gün iğnenin etkisi olacak zaten bayram sonu memleketime ailemin yanına gideceğim giderken de sadece 1 kaset test 1 erken gebelik testi almayı düşünüyorum yanıma fazlasını almayacağım sırf yapmamak için 🤣🤣🤣🤣

Hayır hayır bence olmuş hem sen kendin demedin mi bende hep aynı renk olur diye.. ayrıca belki testi yaptıktan sonra daha çok pik oldu sonra catladi sen düşünme bence çalışmaya bak 😉
Yok kuzum geçen ay daha koyuydu dedim 🙈 23-24 nisan değerlendirdim bide bu aksam degerlendiririm yeter gari 😂😂

Hahaha aynen öyle neyse ben bu ay çok fazla test yapamayacam 12 gün iğnenin etkisi olacak zaten bayram sonu memleketime ailemin yanına gideceğim giderken de sadece 1 kaset test 1 erken gebelik testi almayı düşünüyorum yanıma fazlasını almayacağım sırf yapmamak için 🤣🤣🤣🤣
. Kalabalikta aklina gelmez zaten ben bide evdeyim bu aralar surekli oruc var cikmiyorum pek yanlizim ondan galiba testlere vurdum kendimi bat günüm de 8 mayis geçmiyor günler geçmiyor 😅 bide eşim sanirim stres yaptiriyo ya doktora dedikki sureci uzatmak istemiyoruz bu ayda 3. Ay bitecek korunmayi birakali bugun yazmis bana eger bebek olmazsa randevu alirsin bayram dönüşü tedaviye basliycaz demisti diye. Yani zamana birakmiyo gerçi onada hak veriyorum nakil bekliyo babasi eşim de uyumlu kilo vermeye calisiyor nakil islemi olursa uzun bi süre bebek sahibi zor oluruz

Yok kuzum geçen ay daha koyuydu dedim 🙈 23-24 nisan değerlendirdim bide bu aksam degerlendiririm yeter gari 😂😂
Benim bugun bitti yumurtlama vs cook şükür 😅 eksinlara ara verdik

Eklentiler

• 072A5E04-91A2-4008-B68B-E7403DD85112.jpeg
    072A5E04-91A2-4008-B68B-E7403DD85112.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 39
Daha da koyulaşmış 🙈 ay resimde daha silik çıkıyor sinir oluyorum ya ikisi de aynı renk aslında
Bak datlumm sen yazmışsın ikisde aynı renk aslında diye bundan bahsediyorum 😁
Aynı renk oluncada yumurtalama oluyor ya ondan 🥰

Bak datlumm sen yazmışsın ikisde aynı renk aslında diye bundan bahsediyorum 😁
Aynı renk oluncada yumurtalama oluyor ya ondan 🥰
Hee şimdi anladım 😂 kiz bu testi tersine çevirince t daha silik gözüküyor duz bakınca ikisi de ayni duruyor psikolojim bozuldu 😂😂😂

Bugünde değerlendir dün ilişki olmadıysa..

Çoluk ihtimali yok nedemek anlamadım ?

Folikten olacağını sanmam ama bilemedim Bukadar erken belirti olarmi ki?

Ay hadi güzel haberlere gel canım bekliyokkk😁

Kız ben de merak ediyorum işte hiç bilmiyorum bende
Dün değerlendirdim.Yok yalnış anladın canım.Yani yumurta döneminde çocuğa kalmak şansı daha çok..sonra hiç değerlendirmiyorum..düşünüyorum boşuna değerlendiricem..zaten çocuğa kalma şansı yokki sonrakı günlerde

Back