- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.641
Hayat uçuyor, kuşlar kısaKızlarrrrrrrrrrr hava güzellll sizzz güzelsiniz hepimizz güzelizzz bu ay güzelizzz pozitifizzz bu ay ahahaha kırdım kafayı gene
Bence benim doktor da da sıkıntı olabilir yumurtam 17-18 di daha benim dün çatlatma iğnesi yaptım hiçte kan tahlili almıyor ilaçta yazmadı aşılama sonrasına çözemedimVallahi bende anlamadım o kadar okumuş doçent olmuş bi bildiği vardır deyip ne diyorsa yapıyoruz ama inşallah gerçekten bi bildiği vardıraslında yumurtanın biraz daha büyümesini bekleyecekti sonra şey dedi lh sonucuna göre hareket edelim dedi yeterli büyüklüğe gelmiş ama biraz daha olgunlaşsın istiyorum dedi. Birde progestan verdi aşılama sonrası için. fitil olarak kullan kutuda ağızdan yazar sen fitil olarak kullanacaksın dedi.
Kız Allah. Seni gül gül bi hal oldumMilli sporumuz gebelik testi yapmak ama cok heyecanli yaa diimiiyemeyiz icmeyiz o parayla test alır işer dururuz ne mutlu test bataginin kuçu kuçusu olanlara
AhahahaAaa tıp da bir yere kadarbir yerde takdiri ilahi yani..
Kadının aklına son gelecek şey bile değil gebelik kontrolü
BENDE GELDİM ÖNCELİLE BU AY HEPİMİZİN ŞANSI OLSUN SON ADET TARİHİM 15NİSAN BEKLENEN REGL TARİHİM 6 MAYISbende geldimmmm tatlıskommm- BAT1 mayıs yazabiliriz :)
Beklenen süre 2,5 yıl
Valla aynen öyle trendyol dan aliyorum uyguna geliyor yeminle indirim takip ediyorumzengin ettiniz test satıcılarıniii
Bugünde değerlendir dün ilişki olmadıysa..Kızlar dün biliyorsunuz çatladı bende yumurta..zaten 3 gün değerlendirdikŞimdi nasıl edim bilmiyorum..genelde ben bu günleri değerlendirib sonra adeti bekliyorum..zaten düşünüyorum çocuk kalma ihtimali yok.
Folikten olacağını sanmam ama bilemedim Bukadar erken belirti olarmi ki?Ayyyy benim bugün başım dönüyor ya. Eğilince yaslanınca anlık anlık oluyor. Yine psikolojik mi acaba ya bat a 8 gün varFolbiol yapar mı acaba sahurdan sonra içmiştim 2 günde bir alıyorum
Ay hadi güzel haberlere gel canım bekliyokkkArkadaşlar birazdan doktor kontrolum varbakalım topidikler nolmuş ne alemdeler yazacağım sizlere de
Kız ben de merak ediyorum işte hiç bilmiyorum bendeYaa nasıl hissediyorsnuz çatladığını falan ben asla anlamıyorum ya beni aydınlatın kardeslerim
Çok geçmiş olsun. Bu kadar belirtiye belki de düşük yaşamışsındır. Allah bir daha göstermesin.Aaa bende aynı belirtileri yaşadım ve 2 gün erken oldum hemde öyle bir oldum ki dedim heralde düşük falan yapıyorum bu ağrının başka sebebi olamaz . Kanamam da çok fazlaydı . Eşimi aradım hastaneye gittik yaşadığım yerdeki hastane drları pek iyi değil ilgilenmediler serum takıp ağrı kesici yapıp gönderdiler. Mide bulantısı ateş falanda eşlik ediyordu ağrıya . Lavoboya girdiğimde böyle bi parça gibi bişey fark ettim ama ağrıdan çok ilgilenemedim bile . Galiba düşüktü yada ben öyle zannetim hâla çözemedim.
Hahaha aynen öyle neyse ben bu ay çok fazla test yapamayacam 12 gün iğnenin etkisi olacak zaten bayram sonu memleketime ailemin yanına gideceğim giderken de sadece 1 kaset test 1 erken gebelik testi almayı düşünüyorum yanıma fazlasını almayacağım sırf yapmamak içinMilli sporumuz gebelik testi yapmak ama cok heyecanli yaa diimiiyemeyiz icmeyiz o parayla test alır işer dururuz ne mutlu test bataginin kuçu kuçusu olanlara
Hep gulelim böyleKız Allah. Seni gül gül bi hal oldum
Kolay gelsin canım benimHep gulelim böyleben mutfagi temizliyorum temizlik alanima geri döneyim
HoşgeldinBENDE GELDİM ÖNCELİLE BU AY HEPİMİZİN ŞANSI OLSUN SON ADET TARİHİM 15NİSAN BEKLENEN REGL TARİHİM 6 MAYIS
Aman sabahlar olmasın test yapmak bizim işimiz her ay en az 100 TL vermeden duramıyoruzYaa banane ben yapıcam valla yaa.. regline 8 teste 4 günüm vartest batağının köpeği olmuşum.. boyumun ölçüsünü almadan rahat edemiyorum..
Yok kuzum geçen ay daha koyuydu dedimHayır hayır bence olmuş hem sen kendin demedin mi bende hep aynı renk olur diye.. ayrıca belki testi yaptıktan sonra daha çok pik oldu sonra catladi sen düşünme bence çalışmaya bak
4 ARALIKTAN BU YANA 5 AY BİTİYOR ARTIKHoşgeldin
Çok teşekkür ederimİnshaAllah öyle olacak
Hemen ekliyorum ne zaman dan beri bebiş için deniyorsun?
. Kalabalikta aklina gelmez zaten ben bide evdeyim bu aralar surekli oruc var cikmiyorum pek yanlizim ondan galiba testlere vurdum kendimi bat günüm de 8 mayis geçmiyor günler geçmiyorHahaha aynen öyle neyse ben bu ay çok fazla test yapamayacam 12 gün iğnenin etkisi olacak zaten bayram sonu memleketime ailemin yanına gideceğim giderken de sadece 1 kaset test 1 erken gebelik testi almayı düşünüyorum yanıma fazlasını almayacağım sırf yapmamak için
Benim bugun bitti yumurtlama vs cook şükürYok kuzum geçen ay daha koyuydu dedim23-24 nisan değerlendirdim bide bu aksam degerlendiririm yeter gari
Yok kuzum geçen ay daha koyuydu dedim23-24 nisan değerlendirdim bide bu aksam degerlendiririm yeter gari
Bak datlumm sen yazmışsın ikisde aynı renk aslında diye bundan bahsediyorumDaha da koyulaşmışay resimde daha silik çıkıyor sinir oluyorum ya ikisi de aynı renk aslında
İnshaAllah bu son olucak4 ARALIKTAN BU YANA 5 AY BİTİYOR ARTIK
Hee şimdi anladımBak datlumm sen yazmışsın ikisde aynı renk aslında diye bundan bahsediyorum
Aynı renk oluncada yumurtalama oluyor ya ondan
Dün değerlendirdim.Yok yalnış anladın canım.Yani yumurta döneminde çocuğa kalmak şansı daha çok..sonra hiç değerlendirmiyorum..düşünüyorum boşuna değerlendiricem..zaten çocuğa kalma şansı yokki sonrakı günlerdeBugünde değerlendir dün ilişki olmadıysa..
Çoluk ihtimali yok nedemek anlamadım ?
Folikten olacağını sanmam ama bilemedim Bukadar erken belirti olarmi ki?
Ay hadi güzel haberlere gel canım bekliyokkk
Kız ben de merak ediyorum işte hiç bilmiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?