Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa tamam o zaman dikkat edeyim. Rapor falan alcam artık bi gidip baktırayım değerlerime. Teşekkür ederim

Hahaha Papatyamveben-Mavi bu konu ile alakalı iş yerinde bir anısı vardı değil mi kız hahahah ben hatırlıyorum da sen anlatsana bir de
evettt meme mıncıklama mastırı yapmıstım bır ara R Random3 .
Wc de tam memelerımı avucladım bı baktım muhasebe muduru kapıdan girdi,

kadın sapık falan oldugumu dusunyor olabılır =))

Cook sevindim canım MashaAllah

Peki bana ufak bir özet geçer misin canım, en son ne zaman gitmiştin ve kaçtı yumurta ? Benimde yoğun akıntım oldu büyüdü mu büyümedi mi merak içindeyim

Tabiki şöyle oldu reglin 3. Günü gonalf 75 başladım 5 gün kullanıp 6. Gün yani reglin 8. Günü kontrole gittim 8 ve 9 mm lik iki yumurtam vardı sonra 3 gün tekrar 75 mm kullandım reglin 11. Günü kontrole gittim 13 mm olmuştu yumurtam diğer yumurtam büyümemişti. Dozu artırdık 100 mm vurdum iki akşam bu gün yani reglin 13. Günü 18.5 olmuş. Ben desteklesin diye iki akşamdır yarım avokado yiyorum. Cumartesi rahim kalınlığı 6.2 di bu gün 8 küsür olmuş.
Bu akşam da 100 mm gonalf vurucam gece de 2 de çatlama iğnesini vurucam canım.

Kızlar ben hala adet olmadım. Test yaptım dün yine negatif. Anlamıyorum göğüslerim dolgun ama ağrı yok sızı yok. 5 gün gecikti
Allah Allah bazen bu lanet tetslerde çıkmıyor bir hafta sonra iki hafta sonra hatta hamileliği boyunca çıkmayan var.. yumurtlama geç filan mı oldu acaba ondanda geçilebilir bazen nedensiz gecikiyor stresseden veya olmamasını istediğimiz sanki gelmiyor gibi..

Göğüslerin hep dolgun olur mu ?

Fazla sayıda yumurta gelısme ye calıstı gi ıcın ılacın dozu yetersız kalıyor o yuzden boyutu aynı gormussunuzdur.. Kuru incir de tuketebılırsınız, çatlama hala olmadıysa gelısme sine yardımcı olur..

Merhaba hoşgeldin Aynur

İnshaAllah en kısa zamanda bebişin olur Konu ile alakalı bilen arkadaşlarım yardımcı olurlar İnshaAllah..

Seni listeye eklememi istersen bana son adet tarihini ve beklediğin adet tarihin yaz canım

Ama sanki t daha silik bazıları olmamış diyor bazıları olmuş diyor şaşırdım bende ya
Hayır hayır bence olmuş hem sen kendin demedin mi bende hep aynı renk olur diye.. ayrıca belki testi yaptıktan sonra daha çok pik oldu sonra catladi sen düşünme bence çalışmaya bak

Kuzum sen Türkiye de degilmisinn

Canım ben adet oldum bugün kesin benim bat 26 Mayıs stresten filan heralde çok erken oldum inşallah Mayıs ayı uğur getirir hepimize
İnshaAllah canım hiç üzülme.. stresten olabilir ama böyle duznsizliklerden sonra birden bebiş haberi geliyor sonraki aylarda İnshaAllah Mayıs öyle olur

Yaa banane ben yapıcam valla yaa.. regline 8 teste 4 günüm var test batağının köpeği olmuşum.. boyumun ölçüsünü almadan rahat edemiyorum..
Milli sporumuz gebelik testi yapmak ama cok heyecanli yaa diimii yemeyiz icmeyiz o parayla test alır işer dururuz ne mutlu test bataginin kuçu kuçusu olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…