- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.601
Peki hocam ben bu değerlerle neden hamile kalamıyorum partalina_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu akintilar nasıldı ? Benimde yoğun akıntım vardı dün ve ondan önceki günde .. catlamanin akıntısıni çözemiyorum ya ..Kızlar benimde bgn sancılarım geçti dün gede çatladılar bence biraz akıntım gelmişti zaten çarşambaya randevu alıcam smdi büyük ihtimalle progestana baslatcak evde vardı ztn bu ay insallah hepimizin olcak
İnşallah valla ben çok arıyorum ya
Aynı ben valla bende böyleyim
Ben senin doktorunu hiç çözemedim valla hala niye gonalf veriyor ki bana doktor sadece 6 gün kullandırttı yumurtalar daha büyümemiş olmasına rağmen 6. Gün bıraktırdı bu kadar iğne yeter dedi
Yaa nasıl hissediyorsnuz çatladığını falan ben asla anlamıyorum ya beni aydınlatın kardeslerimCanım bu akintilar nasıldı ? Benimde yoğun akıntım vardı dün ve ondan önceki günde .. catlamanin akıntısıni çözemiyorum ya ..
Sabah namazinda da ağrım yoğunlaştı.. suanlik brisey yok
Ben doktora gidemedim henüz hiç vaktim yok malesef şu an kendim eczaneden alsam nasıl olur ki
Folik asit kullan elbet .. ancak şunu bilmende fayda var .. folik asit deposu fazla ise gebelik olduğunda zararli olabiliyor, bu yüzden sana tavsiyem doktora gidene kadar eczaneden alacaksan mutlaka gebelik için aldığını belirt ve sana 400gm versinler hafif olur en azından sonrada bir kn akdir baktır folik asiti ne durumda diye ona göre dozunu ayarlarınız doktorla beraber canım dikkat et öyle kafaya göre vitamin de olsa alınmaz ..Aranızda folik asit kullanan var mı kızlar bugün okulda arkadaşlar başlamalısın düşünüyorsan çocuk falan dediler biraz araştırdım 3 ay önce başlanabilir diye okudum. Size de sormak istedim.
Cook sevindim canım MashaAllahGünaydın
Kızlaaar çok şükür güzel haberler ile geldim yumurtam güzel büyümüş 18.5 mm olmuş e2 ve lh testi verdim sonucuna göre çatlatma iğnemin saatini belirleyecek doktorum. @ad000 R Random3 @sultansultan90 My_Moonlight06
Kendisi bir kaç gündür yok bende ulaşmaya çalışıyorum ama henüz birşey bildirmedi malesefNormal onlar bende 15 inde oldum anı şeyleri yaşadım. Sonuc ne sizde acaba inşallah tutmuştur
Kızlar ben hala adet olmadım. Test yaptım dün yine negatif. Anlamıyorum göğüslerim dolgun ama ağrı yok sızı yok. 5 gün gecikti
Belki de stress den olmamış olabilir veya yumurtlama günlerine denk gelmemiştir..İnşallah ya 10 aydır evliyim öncesinde de 4 sene ilişkimiz oldu ama hiç korunmadık . Sadece eşim 1 seneye yakın korundu sonrasında bıraktı . Bu süreçte hiç hamile kalmadım. Şaşırıyorum bazen 10 aydırda hiç korunmuyoruz hem de hiç dışarıya boşalma vs olmuyor hep içeriye oluyor . Anlamış değilim ve tedirginim..
Tamam canım hemen düzeltiyorumŞimdi listeye baktım kuzum BAT yanlış yazılmış 3 Mayıs olcak hatırlatayım dedimm
Boş beklemen daha iyi canım .. belirtisiz gebe olan çoook benim yakın arkadaşım hiçbir şey hissetmemiş iki gebeliğinde de , üstelik kendisi adet sancısı çeken biridir ondan bile eser yokmuş yani illa bir belirti beklemek yanlış olurMerhaba kızlar.
Bugün döngüme göre regl tarihim fakat 2 gün geç yumurtladım 16. Günde. 27 snde olurum büyük ihtimalle.
Bende bu ay en ufak bir belirti yok ya. 4 ay boyunca hep bir belirti buldum bu sefer boş bekliyorum :) Yoğunluktan da vücudumu dinleyemedim aslında iyi oldu bir nevi.
Böyle hiç belirtisiz gebe kalan var mı acaba.
Leslie de iyidir canim bende yapıyorum onu evde yürütüyor kadın seni bayaYav bu cevapla yapınca böyle olmuyordu niye böyle oldu anlamadım. Neyse kuzum ben diyarbakırda dış karakolda lojmanda kalıyorum malesef ortam yürüyüş yapmaya pek müsait değil anca evde ip atlayıp leslie hareketlerini yapıyordum.
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmişsin canım düşük de olabilir..Aaa bende aynı belirtileri yaşadım ve 2 gün erken oldum hemde öyle bir oldum ki dedim heralde düşük falan yapıyorum bu ağrının başka sebebi olamaz . Kanamam da çok fazlaydı . Eşimi aradım hastaneye gittik yaşadığım yerdeki hastane drları pek iyi değil ilgilenmediler serum takıp ağrı kesici yapıp gönderdiler. Mide bulantısı ateş falanda eşlik ediyordu ağrıya . Lavoboya girdiğimde böyle bi parça gibi bişey fark ettim ama ağrıdan çok ilgilenemedim bile . Galiba düşüktü yada ben öyle zannetim hâla çözemedim.
Çatlamış olabilir canım iyiki değerlendirmişsin bir gün sonra yine değerlendir veya bugünMerhaba kızlar benim de bir kaç gündür karnımın alt kısımlarında ağrı mi desem batma mi desem tanımlayamadığım biseyler vardı bugün biraz daha şiddetlendi. Sağ kasığımda ağrı var birde geçen ay karın ağrısı olmamıştı göğüs ağrısı vardı ama bu ay da o yok sanırım değişiyor ha bire. Birde miğdem bir tuhaf Sat 10 Nisan bugün 16. Gün yarım saat önce çok yoğun şeffaf bir akıntım oldu. Dün gece ilişki yaşadık ama sperm olduğunu düşünmüyorum çünkü akşam çıktı bir kısmı zaten duş alırkende. Sizce yumurtam çatlamış mıdır.
Canım tabiki olmuş ve çatlamış ne güzel işte.. bugün mutlaka ilişki olsun bak önemli ..Kızlar ben anlamadım ya yumurtlama oldu ve çatladı mı? Kahverengi olan bugün yaptığım diğeri dün yaptığım ikisi de aynı saatler. Dün yaptığım saat 1 de yapmıştım gündüz bide akşam 7 gibi yapmıştım siliklesmeye başlamıştı daha koyu beklerken. Bugün yaptığımda ise tamamen silik.
Belki de stress den olmamış olabilir veya yumurtlama günlerine denk gelmemiştir..
Tamam canım hemen düzeltiyorum
Boş beklemen daha iyi canım .. belirtisiz gebe olan çoook benim yakın arkadaşım hiçbir şey hissetmemiş iki gebeliğinde de , üstelik kendisi adet sancısı çeken biridir ondan bile eser yokmuş yani illa bir belirti beklemek yanlış olur
Leslie de iyidir canim bende yapıyorum onu evde yürütüyor kadın seni baya
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmişsin canım düşük de olabilir..
Çatlamış olabilir canım iyiki değerlendirmişsin bir gün sonra yine değerlendir veya bugün
Evet canım Bende öyle diyorum iyiki değerlendirmisim. İlişkiden 11 12 saat sonra çatladı diye düşünüyorum. Bugün değil ama yarın değerlendircem artık. Akşam evde yokum sabahta okula gidiyorum erken uyanıyorum. Artık yarını bekliycemBelki de stress den olmamış olabilir veya yumurtlama günlerine denk gelmemiştir..
Tamam canım hemen düzeltiyorum
Boş beklemen daha iyi canım .. belirtisiz gebe olan çoook benim yakın arkadaşım hiçbir şey hissetmemiş iki gebeliğinde de , üstelik kendisi adet sancısı çeken biridir ondan bile eser yokmuş yani illa bir belirti beklemek yanlış olur
Leslie de iyidir canim bende yapıyorum onu evde yürütüyor kadın seni baya
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmişsin canım düşük de olabilir..
Çatlamış olabilir canım iyiki değerlendirmişsin bir gün sonra yine değerlendir veya bugün
Ama sanki t daha silik bazıları olmamış diyor bazıları olmuş diyor şaşırdım bende yaCanım tabiki olmuş ve çatlamış ne güzel işte.. bugün mutlaka ilişki olsun bak önemli ..
Aaa tıp da bir yere kadar bir yerde takdiri ilahi yani..Peki hocam ben bu değerlerle neden hamile kalamıyorum partalina_
Canım ben adet oldum bugün kesin benim bat 26 Mayıs stresten filan heralde çok erken oldum inşallah Mayıs ayı uğur getirir hepimizeAmin canım senden de ben baya uzun zamandır canım yok henüz bebiş yok iki düşük yaptım birini uzun zaman önce diğerini bu yıl Şubat ayında.. hepsi 6 haftalıkken oldu..
İnshaAllah canım görmezsin test yapmadın değil mi ?
Ayy niye içtin canım bebiş varsa ya bekleseydin keşke
Kız nereye .. ad filan silinmez listede kalıyor sonuç yazılıyor sadece sonra yeniden ekliyorum listeye hem daha Mayıs ayı var.. sen hemen bir stress yapma belkide yerleşme kanaması dur hele
MashaAllah Yaaaa bak ben sana ne dedim canım boşuna telaş ettin.. bu zamanlarda stress olmaman gerekiyor şöyle olursa böyle olursa diye düşünmek bebişi korumaz zarar verir sen sakin ol ki herşey güzel ilerlesin
Öylemi dersiniz ..İnsallahh inşallahh boyle sakin sakin büyüyen yumurtalar sanki daha bi sanslı oluyor.. Tek deil mi?
Yaa banane ben yapıcam valla yaa.. regline 8 teste 4 günüm var test batağının köpeği olmuşum.. boyumun ölçüsünü almadan rahat edemiyorum..Afferim kizz.. ben burda hep söylüyorum su tetsi erken yapmayın diye neyseki sende öğrenmişsin hiç gerek yok aynen gecikince yaparsın
Hahaha Papatyamveben-Mavi bu konu ile alakalı iş yerinde bir anısı vardı değil mi kız hahahah ben hatırlıyorum da sen anlatsana bir deBu modeller hep aynı 2 yıldır bıkmadan usanmadan belirtiler araştırılıyor, sürekli memeler mıncırılıyor, aynada kontrol ediliyor. Yeminle ruh hastası olduk
Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar.. Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Garipserce 19
Mart15 Nisan 2 yıl düşük
: (@yasmin2384 16 Nisan 5 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @matildaaaa 20
Mart18 Nisan 4 ay @merve_tm 17 Mart 18 Nisan dnmycl 19
Mart19 Nisan 2 ay @afitap70 26
Mart23 Nisan 3 ay @Hyrnssrcn 17 Mart 24 Nisan 7 ay @Reyyanalmd 26
Mart24 Nisan 1 yıl @Hemsire47 26 Mart 25 Nisan 1 yıl @tugcecik 25
Mart25 Nisan 6 ay @Amanita 27
Mart2,5 yıl @zrn88 3 Nisan 27 Nisan 1,5 yıl @Cgh 1 Nisan 27 Nisan 10 ay @marshmelov 27 Nisan @Fehva 31
Mart27 Nisan 3 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @altinkiz2404 6 Nisan 28 Nisan 2 ay @Chyperus 26
Mart28 Nisan 1 ay @seftalilidondurma 28 Mart 29 Nisan 2 yıl @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @Ozlenenhanim 31 Mart 29 Nisan 2 yıl @Zzzzz00 31
Mart29 Nisan 3ay @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @angel0003 7 Nisan 1 Mayıs @Zeyno2734 1 Mayıs 2 yıl @Annesiyim123 5 Nisan 1 Mayıs 1,5 yıl 2.Bebiş
1,5 yıl@Eses1 1 Nisan 1 Mayıs @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @Ayrk 7 Nisan 2 Mayıs 7 ay @Mehmetugba 2 Mayıs 1 yıl @Gunzaman 6
Nisan3 Mayıs 3 ay partalina_ 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @vrllardanbirben 6
Nisan3 Mayıs 13 ay @iyilikperisi92 3 Nisan 3 Mayıs @Chheesecake 14 Nisan 3 Mayıs 3 ay @Mehmetugba 3 Nisan (3 Mayıs) 1 yıl @Maviyiseven 5 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @dilara capgu 18 Nisan 4 Mayıs @Bebisimolsunnf 6
Nisan4 Mayıs 6 ay R Random3 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @peonia 4 Nisan 5 Mayıs 8 ay Z ZorluBekleyis 10 Nisan 5 Mayıs 4 ay @geceyagmuru 7 Nisan 5 Mayıs 1,5 yıl @1fafeyla 8 Nisan 5 Mayıs 9 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl G Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl @Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl @Simgeklcc 12
Nisan7 Mayıs 2 yıl @Mavihali 7 Mayıs @Kisgunesim22 11
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
İlk dnmeMy_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Genckading 11
Nisan8 Mayıs @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay @miresl 10 Nisan 8 Mayıs 3.bebiş
3 ay@bilgebiri 10 Nisan 8 Mayıs @Hakimexanim 12
Nisan9 Mayıs Veziir 12
Nisan9 Mayıs 2,5 yıl @Busraslankara 9 Mayıs @busraa2619 11 Nisan 9 Mayıs 1 yıl @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl @ad000 11 Nisan 10 Mayıs 3 yıl S sude3543 15
Nisan10 Mayıs 8 ay @sultansultan90 13 Nisan 11 Mayıs 9 ay @Niqu 11
Nisan11 Mayıs 14 ay @Pembesacli Rapunzel 16
Nisan11 Mayıs 1 ay @kendimidurdaracakdegilim 11 Mayis yeni 1.ay @Mrve1201 17
Nisan11 Mayıs 2 ay @Cotto 18
Nisan13 Mayıs 16 ay @june34-Mavi 13 Mayıs 13 ay @A R Y A 14
Nisan14 Mayıs 15 ay @Derin1111 16 Nisan 14 Mayıs 2,5 yıl @Miisce0306 14
Nisan14 Mayıs 1,5 yıl @Lalelinur 14 Nisan 14 Mayıs 2.bebiş
2 yıl@Sopranoooo 15 Nisan 15 Mayıs 7 ay @Safiye19 15 Nisan 15 Mayıs 10 ay @ramella 19
Nisan15 Mayıs 2 ay @Venev 19 Nisan 15 Mayıs @elaaaaaa 18
Nisan15 Mayıs 7 ay @Hayatlarrr 15 Mayıs @Balkabak 16 Nisan 16 Mayıs 1 yıl @Limonsekeri 19
Nisan16 Mayıs 14 ay @Umay2011 18 Nisan 16 Mayıs 1 ay @kzbnsl 19
Nisan17 Mayıs 2 yıl @Rainbowcolours 17
Nisan17 Mayıs 1 ay @merve_tm 17
Nisan17 Mayıs @Pulmicort_Combivent 19 Nisan 19 Mayıs 4 ay @aklinyolubir 19 Nisan 19 Mayıs 1 ay @bshk1993 15 Nisan 20 Mayıs 5 ay @Mrs Electrical Engineer 20
Nisan20 Mayıs 7 ay @toorudetobetrue 21 Mayıs 1 ay @MaviHayallerim 21
Nisan21 Mayıs 2 yıl @aysee666 21
Nisan21 Mayıs 6 ay @Dryaydn36 18
Nisan22 Mayıs 6 ay @seren cengir 20
Nisan22 Mayıs 4 yıl @She-Raa 18
Nisan22 Mayıs 2.bebiş
1 ay@Hyrnssrcn 24
Nisan24 Mayıs 7 ay @afitap70 24 Mayıs 3 ay @Hemsire47 24
Nisan25 Mayıs 1 yıl @Ayseeekkk 3 Nisan 30 Mayıs 1 yıl bahar 15nisan 6mayıs 5ay