• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki hocam ben bu değerlerle neden hamile kalamıyorum 🙈😁 partalina_ partalina_

Eklentiler

• IMG_20220423_214502.jpg
    IMG_20220423_214502.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar benimde bgn sancılarım geçti dün gede çatladılar bence biraz akıntım gelmişti zaten çarşambaya randevu alıcam smdi büyük ihtimalle progestana baslatcak evde vardı ztn bu ay insallah hepimizin olcak
Canım bu akintilar nasıldı ? Benimde yoğun akıntım vardı dün ve ondan önceki günde .. catlamanin akıntısıni çözemiyorum ya ..

Sabah namazinda da ağrım yoğunlaştı.. suanlik brisey yok

İnşallah valla ben çok arıyorum ya 🤣🤣

Aynı ben valla bende böyleyim 🤣🤣

Ben senin doktorunu hiç çözemedim valla hala niye gonalf veriyor ki bana doktor sadece 6 gün kullandırttı yumurtalar daha büyümemiş olmasına rağmen 6. Gün bıraktırdı bu kadar iğne yeter dedi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Vallahi bende anlamadım o kadar okumuş doçent olmuş bi bildiği vardır deyip ne diyorsa yapıyoruz ama inşallah gerçekten bi bildiği vardır 🤣 aslında yumurtanın biraz daha büyümesini bekleyecekti sonra şey dedi lh sonucuna göre hareket edelim dedi yeterli büyüklüğe gelmiş ama biraz daha olgunlaşsın istiyorum dedi. Birde progestan verdi aşılama sonrası için. fitil olarak kullan kutuda ağızdan yazar sen fitil olarak kullanacaksın dedi.

Ya ben de epilepsiyim ya cocukta oluşabilecek herhangi bir sorun daha olasılıklı diye doktor bana folbiol vermişti bi ay kullandım ama çok ağır gelmişti hissediyordum bunu :) neyse sonra folidoce diye bir folik asit kullanmaya başladım o daha hafif 🤗 neden verdiğini merak etmiştim doktorun kuzum

Canım bu akintilar nasıldı ? Benimde yoğun akıntım vardı dün ve ondan önceki günde .. catlamanin akıntısıni çözemiyorum ya ..

Sabah namazinda da ağrım yoğunlaştı.. suanlik brisey yok
Yaa nasıl hissediyorsnuz çatladığını falan ben asla anlamıyorum ya beni aydınlatın kardeslerim

Ben doktora gidemedim henüz hiç vaktim yok malesef şu an 😢 kendim eczaneden alsam nasıl olur ki
Aranızda folik asit kullanan var mı kızlar bugün okulda arkadaşlar başlamalısın düşünüyorsan çocuk falan dediler biraz araştırdım 3 ay önce başlanabilir diye okudum. Size de sormak istedim.
Folik asit kullan elbet .. ancak şunu bilmende fayda var .. folik asit deposu fazla ise gebelik olduğunda zararli olabiliyor, bu yüzden sana tavsiyem doktora gidene kadar eczaneden alacaksan mutlaka gebelik için aldığını belirt ve sana 400gm versinler hafif olur en azından sonrada bir kn akdir baktır folik asiti ne durumda diye ona göre dozunu ayarlarınız doktorla beraber canım dikkat et öyle kafaya göre vitamin de olsa alınmaz ..

Günaydın 🌿🌿
Kızlaaar çok şükür güzel haberler ile geldim yumurtam güzel büyümüş 18.5 mm olmuş e2 ve lh testi verdim sonucuna göre çatlatma iğnemin saatini belirleyecek doktorum. @ad000 R Random3 @sultansultan90 My_Moonlight06 My_Moonlight06
Cook sevindim canım MashaAllah 🥰🤗🌺🌺

Peki bana ufak bir özet geçer misin canım, en son ne zaman gitmiştin ve kaçtı yumurta ? Benimde yoğun akıntım oldu büyüdü mu büyümedi mi merak içindeyim 🥴

Merhabalar bayanlar bende yakın zamanda.uye oldum buraya.7 aylık evliyim hiç korunmadik çocuk istiyoruz yakın zamanda doktora gittim özel hastenede detaylı tahliller yapıldı sonuçları temiz çıktı smear testi de yapıldı sonuç temiz çıktı ama rahîm ağzında yara varmış dedi istersen yakalım istemezsen kalsın dedi.acaba hamile kalmama engel olur mu bu yakmak mi gerek yoksa biraz zamana mi bıraksam.

İnşallah ya 10 aydır evliyim öncesinde de 4 sene ilişkimiz oldu ama hiç korunmadık . Sadece eşim 1 seneye yakın korundu sonrasında bıraktı . Bu süreçte hiç hamile kalmadım. Şaşırıyorum bazen 10 aydırda hiç korunmuyoruz hem de hiç dışarıya boşalma vs olmuyor hep içeriye oluyor . Anlamış değilim ve tedirginim..
Belki de stress den olmamış olabilir veya yumurtlama günlerine denk gelmemiştir..
Şimdi listeye baktım kuzum BAT yanlış yazılmış 3 Mayıs olcak hatırlatayım dedimm😘
Tamam canım hemen düzeltiyorum 😁

Merhaba kızlar.
Bugün döngüme göre regl tarihim fakat 2 gün geç yumurtladım 16. Günde. 27 snde olurum büyük ihtimalle.
Bende bu ay en ufak bir belirti yok ya. 4 ay boyunca hep bir belirti buldum bu sefer boş bekliyorum :) Yoğunluktan da vücudumu dinleyemedim aslında iyi oldu bir nevi.
Böyle hiç belirtisiz gebe kalan var mı acaba.
Boş beklemen daha iyi canım .. belirtisiz gebe olan çoook benim yakın arkadaşım hiçbir şey hissetmemiş iki gebeliğinde de , üstelik kendisi adet sancısı çeken biridir ondan bile eser yokmuş 😄 yani illa bir belirti beklemek yanlış olur

Yav bu cevapla yapınca böyle olmuyordu niye böyle oldu anlamadım. Neyse kuzum ben diyarbakırda dış karakolda lojmanda kalıyorum malesef ortam yürüyüş yapmaya pek müsait değil anca evde ip atlayıp leslie hareketlerini yapıyordum.
Leslie de iyidir canim bende yapıyorum onu evde yürütüyor kadın seni baya
Aaa bende aynı belirtileri yaşadım ve 2 gün erken oldum hemde öyle bir oldum ki dedim heralde düşük falan yapıyorum bu ağrının başka sebebi olamaz . Kanamam da çok fazlaydı . Eşimi aradım hastaneye gittik yaşadığım yerdeki hastane drları pek iyi değil ilgilenmediler serum takıp ağrı kesici yapıp gönderdiler. Mide bulantısı ateş falanda eşlik ediyordu ağrıya . Lavoboya girdiğimde böyle bi parça gibi bişey fark ettim ama ağrıdan çok ilgilenemedim bile . Galiba düşüktü yada ben öyle zannetim hâla çözemedim.
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmişsin canım düşük de olabilir..
Merhaba kızlar benim de bir kaç gündür karnımın alt kısımlarında ağrı mi desem batma mi desem tanımlayamadığım biseyler vardı bugün biraz daha şiddetlendi. Sağ kasığımda ağrı var birde geçen ay karın ağrısı olmamıştı göğüs ağrısı vardı ama bu ay da o yok sanırım değişiyor ha bire. Birde miğdem bir tuhaf Sat 10 Nisan bugün 16. Gün yarım saat önce çok yoğun şeffaf bir akıntım oldu. Dün gece ilişki yaşadık ama sperm olduğunu düşünmüyorum çünkü akşam çıktı bir kısmı zaten duş alırkende. Sizce yumurtam çatlamış mıdır.
Çatlamış olabilir canım iyiki değerlendirmişsin bir gün sonra yine değerlendir veya bugün

Kızlar ben anlamadım ya yumurtlama oldu ve çatladı mı? Kahverengi olan bugün yaptığım diğeri dün yaptığım ikisi de aynı saatler. Dün yaptığım saat 1 de yapmıştım gündüz bide akşam 7 gibi yapmıştım siliklesmeye başlamıştı daha koyu beklerken. Bugün yaptığımda ise tamamen silik.
Canım tabiki olmuş ve çatlamış ne güzel işte.. bugün mutlaka ilişki olsun bak önemli ..

Belki de stress den olmamış olabilir veya yumurtlama günlerine denk gelmemiştir..

Boş beklemen daha iyi canım .. belirtisiz gebe olan çoook benim yakın arkadaşım hiçbir şey hissetmemiş iki gebeliğinde de , üstelik kendisi adet sancısı çeken biridir ondan bile eser yokmuş 😄 yani illa bir belirti beklemek yanlış olur

Çatlamış olabilir canım iyiki değerlendirmişsin bir gün sonra yine değerlendir veya bugün

Evet canım Bende öyle diyorum iyiki değerlendirmisim. İlişkiden 11 12 saat sonra çatladı diye düşünüyorum. Bugün değil ama yarın değerlendircem artık. Akşam evde yokum sabahta okula gidiyorum erken uyanıyorum. Artık yarını bekliycem

Amin canım senden de 🥰 ben baya uzun zamandır canım yok henüz bebiş yok iki düşük yaptım birini uzun zaman önce diğerini bu yıl Şubat ayında.. hepsi 6 haftalıkken oldu..

İnshaAllah canım görmezsin test yapmadın değil mi ?

Ayy niye içtin canım bebiş varsa ya bekleseydin keşke

Kız nereye .. ad filan silinmez listede kalıyor sonuç yazılıyor sadece sonra yeniden ekliyorum listeye hem daha Mayıs ayı var.. sen hemen bir stress yapma belkide yerleşme kanaması dur hele

MashaAllah 🤩Yaaaa bak ben sana ne dedim canım boşuna telaş ettin.. bu zamanlarda stress olmaman gerekiyor şöyle olursa böyle olursa diye düşünmek bebişi korumaz zarar verir sen sakin ol ki herşey güzel ilerlesin 🥰🤗
Canım ben adet oldum bugün kesin benim bat 26 Mayıs stresten filan heralde çok erken oldum 😭 inşallah Mayıs ayı uğur getirir hepimize

İnsallahh inşallahh ☺️boyle sakin sakin büyüyen yumurtalar sanki daha bi sanslı oluyor.. Tek deil mi?
Öylemi dersiniz :KK17:..
Bende bu ay ilaç aldım klomen tarzı clomid iki yumurtam gelişti biri 8mm biri 12 mm doktor sesi daha fazla olmalıydı ama bekleyelim dedi 2 gün sonra tekrar gittim yine aynıydı 8 olan hala 8 12 de 12 ve 13 arası anca birşey değişmemiş kısacası üzüldüm baya ama belki dedi geç yumurtlama olabilir dedi .. ihtimal var dedi.. birde iki tane daha gdlismis onlar hiç yoktu 9mm yeterli değil dedi.. bende evde elimdne geldiğince işte yumurta havuc filan tükettim akıntım be ağrılarım oldu bend emerak içindeyim büyudu mu acaba diye 😬

Test alamıyorum yurt dışındayim buranın teserine güvenemiyorum ve ustekikde çok pahalı saçma

Afferim kizz.. ben burda hep söylüyorum su tetsi erken yapmayın diye neyseki sende öğrenmişsin hiç gerek yok aynen gecikince yaparsın:super:
Yaa banane ben yapıcam valla yaa.. regline 8 teste 4 günüm var 😅😅😅 test batağının köpeği olmuşum.. boyumun ölçüsünü almadan rahat edemiyorum..

Bu modeller hep aynı 🤣🤣 2 yıldır bıkmadan usanmadan belirtiler araştırılıyor, sürekli memeler mıncırılıyor, aynada kontrol ediliyor. Yeminle ruh hastası olduk 😁🤣
🤣 Hahaha Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi bu konu ile alakalı iş yerinde bir anısı vardı değil mi kız hahahah ben hatırlıyorum da sen anlatsana bir de :KK70: :KK70:

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@AryaEvaninAnnesi12 Nisan2 ay:anneadayı: :emir_bebek:
@Garipserce19
Mart
15 Nisan2 yıldüşük
: (
@yasmin238416 Nisan5 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@matildaaaa20
Mart