- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.241
Değişiklik iyidir çünki geciken veya erken gelen düzenlerden sonra gebe kalan çok varHoşbuldumGüzel dilekleriniz için çok teşekkürler Umarım en kısa zamanda güzel haberi paylaşırım sizlerle. Döngü takvimime göre 15 mayıs gözüküyor 28 günde bir adet oluyorum normalde çok değişmez ama bu ay 4 gün erken oldum
Akşam tekrar yapıcam bakalımÇoook az kalmış canım... Baya koyulaşmiş dün ilişki olmadıysa bugün olsun .. gece pik filan olur ayy İnshaAllah benimkide büyümüştür
Mehricim belki bebiş vardır çünkü gebelikten de böyle ağrılar olabiliyor.. adete bukadar uzakken olmaz diye düşünüyorum.. e rahim kalınlığı da %100 olmamakla beraber gebelik belirtisidir.. daha adetin gecikmeden testte birşey çıkmayabilir acele etme stress yok . Bir şeylerle oyalan Rabbim isnhaAllah müjdeyi sana vericektir canımKizlar kafami ayni soru kemiriyor diyorum sonra bitanecik test bütün sorulari yanitlicak ama negatif cikiyor ...yumurtlamanin üzerinden baya gecti aslinda ama ilk baslarda catlama hissetmisim cok agrim vardi rahimde doktor catlama olmus dedi e simdi 10 günü gecti simdide baska agrilarim var bu seferde adet olcakmism gibi doktorda demisti rahim duvari kalunlasmis adet olabilirsin demistitakvime göre adete 16 gün var adette düzensiz yani farklu tarihlerde hep oluyorum yada hic olmam pko var.
Hayırlı olsun serencim İnshaAllah olumlu sonuçlar alırsınBende bugun hayırlısıyla femara ile başladım ilk defa
Deemekki her bünyeye göre değil .. ben iki kez yaptım bir sorunum olmadıAy bende sogan suyu tam tersi etki yaptı kistlerim oldu 20 gün kanama gördüm sadece bir bardak sogan suyuyla geldi basıma
Test yaptın mı pekiKizlar merhaba bugün benim bat günü adet olacak gibi sancım var. Ama hala gelen giden yok.
Evet catlamisKızlar bakarmısınız? İki gün değerlendirdim..şimdi çatlamış mi?
Canoommm vallaha benim bugün yine ağrım var hafif .. dün değerlendirdim gece bilmiyorum İnshaAllah büyümüştür en azından biri..Kızlar iyi pazarlar herkese napıyorsunuz nasılsınız
Ben aşılama zamanı kullandım canım 6 gün.Şimdi adetim bitti yumurtlama dönemi için her gün iğne oluyorum gonal f diye aranız da kullananan var mı hiç ? Ekleyebilirsiniz inşallah olur
Sanmam.. yumurtlama filan mı oldu catlayinca bazen olur öyleYoğun şeffaf akinti içinde damar şekli açık kan ne olabilir kızlar enfeksiyon felan mi ya
İyi pazarlar canim nasılsınİyi pazarlar canımlaaar
Canım istersne kendini fazla yorma bak tehlikeli sularda yüzüyorsun.. bu günler çok hassas dikkat ederek yapBugün bat günü gelen giden yok ama sancım var adet olacağım gibiama bakalım. Valla bir temizliğe girismisim sorma onunla uğraşıyorum . O yüzden bel ağrım yorgunluğun uykusuzluğum herşeyi o temizliğe yoruyorum kendimce
Çatlama geçtiyse zaten artık bekleme dönemin gelmiş.. çatlama olunca 24 saat filan anca sonra zaten etkisi geçer Yumurtlama döneminde değerlendirdiysen olmuştur İnshaAllah..Kızlar merhaba. Çatlatmayı 18Nisan da yaptım doktor 1hafta değerlendir dedi 1hafta doldu aslında daha değerlendirmemin bi faydası var mı. Ramazanda zor oluyor birde çalışınca
Hayır canım neden bekleyecekmissin versin folik asitini eğer düşükse folik asit yukske dozda versin sonra da düşürür gebe kalınca ne gerek var zaman kaybına.. bence hiç bekleme.. senin ne oldu yumurtlama oldu mu ?Arkadaşlar bu haftaiçi doktora görüneceğim herşey yolunda mı diye? Sizce 3 ay folik asit kullan sonra gebelik planla mi der? Hemen planlamak istiyorum açıkçası 3 ay beklemek istemiyorum...sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım benim tavsiyem iki günde bir olması sperm kalitesi açısından genellikle doğrusu bu ..Kızzz gün aşırı yaptım hep,üst üste hiç olmadı yanlış mı yaptım?? eğer tutmazsa bidahaki ay ilk 3gün her gün yapıcam kendime not
Doktorum gün aşırı dediği için öyle yaptım inşallah gerek kalmaz ama eğer tutmazsa bende senin yaptığın gibi deneyeceğimmValla canım ben şubatta çatlatma iğnesi olmustum ilk üç günü bile gün asırı denedim olmadı olanlar var şimdi ilk üç gün üst üste deneyip gün aşırıya öle döncem deniyorum kendimi iştesen yanlıs yapmadın yani canım dene kendini
Canım belki stress yapıyorsun dur yoksa olmaması için bir sebeb yok biraz da bu etkiliyor bak stress yapmadan kafa rahat takılmaya çalışDeğerlendiricem canım.İşte her ay çok şükür bunları görüyorum..ama ortada bir şey yok((
Ama bana doktorum çatlamadan önceki ilişkilerin bir işe yaramadığını söyledi.hep çatlamadan sonraki günlerde ilişki olmasını istedi. Bidahaki ay çatlama öncesinde de gün aşırı Değerlendiririm ama yinedeÇatlama geçtiyse zaten artık bekleme dönemin gelmiş.. çatlama olunca 24 saat filan anca sonra zaten etkisi geçer Yumurtlama döneminde değerlendirdiysen olmuştur İnshaAllah..
Yok testin burada tekli alınmıyor paketle olanında aşırı pahalı o orta ilaç alıyorum biraz ekleyip doktora gidiyorum o yüzden malesef birde güvenememde bendeki hash tetsler uzun zaman önce bitti o yüzden şuanda hiç birşey bilmiyorum.. masajı yapmaya başladım ebru hanım banada cvb verdi başka masaja dedi senin yumurta inatçı belliki dedi.. bende başladım bakalım ağrım var yine batıyor ama sende de böyle oluyor muAkşam tekrar yapıcam bakalımbüyümüştür bence canım ovulasyon testin varsa yumurtlama masajı yap derim
Evet bana da dr öyle dedi o yüzden sözünden çıkmadımCanım benim tavsiyem iki günde bir olması sperm kalitesi açısından genellikle doğrusu bu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?