Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben canımm eşimde ve bende problem yok klomeni şubatta kullandım catlatma sonra covid oldum tutmadı bu ay letu basladık dünde çatlatma iğnesi vuruldum sen ne zaman vuruldun iğne

Canım benim üzülme çatlafığı günü biliyorsan 10 günde idrarda çıkmaz mesela bana da çatlamış dedi tabi gününü bilmiyoruz da tahmini daha 9 10 gün anca olmuştur idrara zaten geç düşüyo kötü düşünme rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Canım benim üzülme çatlafığı günü biliyorsan 10 günde idrarda çıkmaz mesela bana da çatlamış dedi tabi gününü bilmiyoruz da tahmini daha 9 10 gün anca olmuştur idrara zaten geç düşüyo kötü düşünme rabbim emeklerinin karşılığını versin

Rahim duvarı bebek olduğunda da kalınlaşır canım hani ben seni ümitlendirmek değil ama ben böyle biliyorum

Ay bende sogan suyu tam tersi etki yaptı kistlerim oldu 20 gün kanama gördüm sadece bir bardak sogan suyuyla geldi basıma

Insallah canim. Hepimizin bir gün ins hayirli saglikli evlatlari olur

Evet canim duymustum onuda ben ama agrilar okadar adete benziyorki bilemedim
Kız zaten reng ağrısıyla hamilelikte ağrı da aynı ben ilk gebeliğimde kasıklarım öyle bir ağrıyodu ki öğrendikten sonra tabi bende öğr nene kadar hiç belirti olmamıştı onda aynı yani belin de ağrıyı kasıklarında

Hadi insallah banada dua edin

Kız belirtilerin varsa test yapsana yumurtladığından kaç gün geçti canım
7 sinde yumurtlama gördüm değerlendirdikte aslında hiç bir belirti de yok ki ne bileyim yani kendimi umutlandirmamak için hiç dinlemedim kendimi . ama test yapacağım inşallah . Haber ederim atarım buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…