• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar o kadina sordum minnakkurabiyelerdeki 2. Kez yumurtluyo olabilirsin bazi kadınlar da bu görülüyor dedi bide dedim silik 2. Cizgi gördüm hcg de resimlerini istedi attim daha gormedi bakalim ne diyecek
Benim de HCG resmine o gebelik değil demsiti ama gebeydim 😁

Eklentiler

• 16507245727966068720849265906106.jpg
    16507245727966068720849265906106.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 34
Benim de bu ay 12 mm geçmedi daha da büyümedi bıraktım ben de . Artık adet olup hemen ilacı kullanmayı bekliyorum . O ilacı hiç duymamıştım doktor bu sefer de klomen kullanalım öyle bakalım dedi eğer olmazsa başka ilaca geçelim mi diye ben teklif etmek istiyorum gerçi işe karışmayı da hiç sevmem ama bebek olunca konu çok stres oldum . Stresli işlermiş gerçekten Allah yardımcımız olsun 🤗
Amin vallaha Alalh yardımcımız olsun... Yine bence boş durma derim belki büyüyup çatlar.. benim doktorum mutlaka dene dedi bırakma dedi

Evvvvvvvvvvettttt işte buuuuuuuuuuuuu :KK71:

🎉🎉 tebrikleeeeer @seftalilidondurma🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
:halay::halay::halay::21::21::21::21::21::21:

Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canım İnshaAllah hep beraber anneler gurubuna geçeriz 💐💐🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Canımmm aminn inşallahh burası bana uğur getirdi hepimize öyle olsun inşallahh 🥰🥰

Ben yeni çektirdim...bizdede sorun yok..ama olmuyor((
Canımmm olacak inşallah asla umutsuzluğa düşme bizde aynı senin gibiydi iki yıldır hiç bişi olmamasına rağmen olmuyordu bu ayda bi şey bi şeye vesile oldu rabbim ol dedi 🤲🏻 bolca dua bende ediyorum hepinize 🥰

Back