- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.021
İnsallahh 4 olmasinlarda korkuttun beniUyyy MashaAllah Rabbim bağışlasın eeeee 3. Geliyor deseneeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahh 4 olmasinlarda korkuttun beniUyyy MashaAllah Rabbim bağışlasın eeeee 3. Geliyor deseneeee
Canım ben de progestan kullanıyorum da daha önce düşük yaptığım için verdi sanırım da progestan kullanmaya başladıktan 10 içinde adeti getiriyomuş doğru mu bi bilgin var mıKuzum benide çarşamba günü doktor cagırdı yumurtalar fln çatlıcaktır büyük ihtimalle benide progestana başlatıcak duspaston gibi sanırım oda
Evet canım ben subat ayında kullanmıştım 12 gün kullan bırak dedi gebe değilsen regl oluyorsun ama bende geciktirmişti canım bıraktıktan 4 gün sonra olabilmiştimCanım ben de progestan kullanıyorum da daha önce düşük yaptığım için verdi sanırım da progestan kullanmaya başladıktan 10 içinde adeti getiriyomuş doğru mu bi bilgin var mı
Fitil olarak mı atıyorsun bide kapsül olarak mı alıyosun ben kapsül olarak almıstım yan etkileri cok fenaydıCanım ben de progestan kullanıyorum da daha önce düşük yaptığım için verdi sanırım da progestan kullanmaya başladıktan 10 içinde adeti getiriyomuş doğru mu bi bilgin var mı
Beni çağırmiyacak artık takip yapmicak iğne işi yattı.. ancak adet olmazsam gidicem gebemiyim diye yada adet olup tekrar ilacı.kullandiktan sonra gidicme diğer ay için takibe baslicaz off.. ben yurtdışındayim canım burada her gittiğimde para ödüyorum bu da çok fazla yani sürekli de gidemem test desen burada oda çok pahalı yani sabırlı günler beni bekliyor açıkçasıKuzum benide çarşamba günü doktor cagırdı yumurtalar fln çatlıcaktır büyük ihtimalle benide progestana başlatıcak duspaston gibi sanırım oda
Bugün kullanmaya başlayalı 8.ginüm bakalım ben ne zman olucamEvet canım ben subat ayında kullanmıştım 12 gün kullan bırak dedi gebe değilsen regl oluyorsun ama bende geciktirmişti canım bıraktıktan 4 gün sonra olabilmiştim
E napimmmm guzelimm senin de yani şimdiden çizgi görünürse başka açıklaması olamaz gibi geldiİnsallahh 4 olmasinlarda korkuttun beni
Evet ya ben onu düşük yaptığım bebeğimde de kullanmıştım düşük tehlikem varken tutarsan çok yan etkisi oluyo ama bu doktorum fitil olarak almamı söyledi hiç bi yan etkisi olmuyoFitil olarak mı atıyorsun bide kapsül olarak mı alıyosun ben kapsül olarak almıstım yan etkileri cok fenaydı
Acaba hap olarak alınca mı daha etkili fitil olarak alınca mıFitil olarak mı atıyorsun bide kapsül olarak mı alıyosun ben kapsül olarak almıstım yan etkileri cok fenaydı
Ya ben de onu merak ediyordum. Çünkü genelde ay sanırım regl olucam hissi geliyorEvet canım özellikle belim regl olcam gibi ağrıyo hala da öyle olcam gibi hissediyorum
İlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kız bakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz amaE napimmmm guzelimm senin de yani şimdiden çizgi görünürse başka açıklaması olamaz gibi geldi
Resimlerde net belli olmuyo ama suan gozumle goruyorum evirip cevirmedenE napimmmm guzelimm senin de yani şimdiden çizgi görünürse başka açıklaması olamaz gibi geldi
Canım bi de sen sabah ilk idrarınla yapmıyorsun testleri değil mi yine de bariz çizgi görünüyorİlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kız bakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama
Hadii yaa insallah kuzum gerek kalmaz ya bu ay gerçekten hepimiz hamile kalalım cok yorulduk süreçlerden maddi maneviBeni çağırmiyacak artık takip yapmicak iğne işi yattı.. ancak adet olmazsam gidicem gebemiyim diye yada adet olup tekrar ilacı.kullandiktan sonra gidicme diğer ay için takibe baslicaz off.. ben yurtdışındayim canım burada her gittiğimde para ödüyorum bu da çok fazla yani sürekli de gidemem test desen burada oda çok pahalı yani sabırlı günler beni bekliyor açıkçası
Kuzum o tartısılır valla kimi doktor fitil olarak diyor benimkide kapsül olarak al dedi inan bende bilmiyorumAcaba hap olarak alınca mı daha etkili fitil olarak alınca mı
Yoo bende görüyorum çok incelemeden görünüyor var sende kesin birşeyler benceİlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kız bakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama
Evet gerçekten bugün sürekli aglayasim geliyor... İnsan biliyor ama tükenmek yokkkk Rabbim hayırlısını versin ne yapalım nasibteki gelir bizi bulur elbetHadii yaa insallah kuzum gerek kalmaz ya bu ay gerçekten hepimiz hamile kalalım cok yorulduk süreçlerden maddi manevi
Evet guZel tespit sabah yapmıyor bir de artık sabah yapsa daha çok herhalde çıkarCanım bi de sen sabah ilk idrarınla yapmıyorsun testleri değil mi yine de bariz çizgi görünüyor
E bu testlerde var çizgi yahu, oynamaya falan da gerek yok ay hadi İnşallah kuzum yaaa sabah idrarınla yap kalpten götürme biziİlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kız bakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama