• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de şunu anlayamıyorum geçen seneki bebeğime kazara hamile kaldım geri çekilme ile. Bu sene de çabalıyoruz bile isteye ancak olmuyor. O zaman yapıp simdi yapmadığımız ya da farkında olmadıgımız ne var diye dusunuyorum 🙏 nasipte ote koy yok tabi ama 🙏

Kızlar dün değerlendirdim ben .şimdi yine test yaptım..bir bakarmısınız

Eklentiler

• IMG20220423153457.jpg
    IMG20220423153457.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ben de şunu anlayamıyorum geçen seneki bebeğime kazara hamile kaldım geri çekilme ile. Bu sene de çabalıyoruz bile isteye ancak olmuyor. O zaman yapıp simdi yapmadığımız ya da farkında olmadıgımız ne var diye dusunuyorum 🙏 nasipte ote koy yok tabi ama 🙏
İşte istemeyince oluyormuş..bu nasip kısmet işi..biz doğularken yazılmış bizim alnımıza..ne kadar kendimizi boşa strese sokuyoruz..ondan olmuyor🤷🏻‍♀️

Bende geçen ay 4 gün pik gördüm bırakma test yapmayı
Aynen bendede 4 gün vardı..bende düşündüm çatlamıyor ve bıraktım..5 günde yaptım ama çok hastaydım..ateş..qrip her şey vardı..ama o zaman biraz daha silik çıkmıştı..değerlendire bilmedim ben

Ayyyy ne yerdeyim ne gökte şuan varya ölücem sanki 🥰 canım klomen kullandım bu ay sadece bir yumurtam gelişti 18.5 mm oldu lh120 e2 273 çıktı doktor kendi çatlar dedi iğne yapmadı duphaston verdi ilişki günü önerdi hap perşembe bitti işte bugünki sonucu biliyorsunuz adet olcam gibi kasık ve bel ağrım var sadece ayyy hepiniz duamdasınız inşallah beraber alcaz kucağımıza kutlamasını yapıcazz 🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Benim arkadaşım da klomenlr geçen ay hamile kaldı demekki çok etkili bir ilaç bu ay olmassa bende doktorumdan istiycem bu arada hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıklıca koucağına almayı nasip etsin😍

Back