- 31 Ocak 2021
- 206
- 210
- 36
Yumurtlama olacak gibi değerlendirin bence koyulaşmış bayaSelam kuzlar bugün ki testine bakarmısınız yumurtlama varmi sizce dune gore daha koyulasti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olacak gibi değerlendirin bence koyulaşmış bayaSelam kuzlar bugün ki testine bakarmısınız yumurtlama varmi sizce dune gore daha koyulasti
Amin canım inşallahSağlıkla tutunsun inşallah canim
Çatlama olmuş bugünü mutlaka değerlendirmeye çalışınKızlar ovülasyon testime bakar mısınız? Dün maalesef ki kocam yüzünden ilişki olmadı Tekli olan testimi az önce yaptım çatlamış mı? Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833570 Eki Görüntüle 2833569
Zaten kasiklarimda agri var dunden beri hafif gelen akinti da var bugun olmazsa yarın pik yapar gibime geliyor ama degerlendircem bugünü test bekledikce az daha koyulasti ben hemen cektim resmi attimBence yumurtlama gibi duruyor
Ay insallahYumurtlama olacak gibi değerlendirin bence koyulaşmış baya
Ay insallahYumurtlama olacak gibi değerlendirin bence koyulaşmış baya
Catlamis gozukuyor bugunde degerlendirin canımKızlar ovülasyon testime bakar mısınız? Dün maalesef ki kocam yüzünden ilişki olmadı Tekli olan testimi az önce yaptım çatlamış mı? Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833570 Eki Görüntüle 2833569
İnşallah değerlendirebilirimAy insallah
Catlamis gozukuyor bugunde degerlendirin canım
Teşekkür ederim cevap için ama değerlendiremicem gibiÇatlama olmuş bugünü mutlaka değerlendirmeye çalışın
Özel değilse neden kiTeşekkür ederim cevap için ama değerlendiremicem gibi
Dün pik olduğu için değerlendirmemiz gerekiyordu eşimlede bunu konuştuk sürekli konuşmama rağmen zorla birşey oluyormuş gibi olduğu için biraz tartıştık dünden beri muhattap olmuyorum o yüzden bugün gel yapalım diyemicemÖzel değilse neden ki
Ne biçim insanlar var rabbim keşke bizlere nasip eylese o kadar çok hakediyoruz kiAz önce böyle bi yazı gördüm Allah a isyan gibi olmasın ama o kadar üzülüyorum ki bunların hakkı yok anne olmaya biz gece gündüz dualar ediyoruz zerresi için
Gurur yapma çocuk için denemeye değer vala bende istemiyorum ama dün değerlendirdim bugünde degerlendircem ramazan ramazan çok üşeniyor insanDün pik olduğu için değerlendirmemiz gerekiyordu eşimlede bunu konuştuk sürekli konuşmama rağmen zorla birşey oluyormuş gibi olduğu için biraz tartıştık dünden beri muhattap olmuyorum o yüzden bugün gel yapalım diyemicem
4 haftada sadece 1 hafta oda zorla bıraktım valla insan 1-2 alttan alıyor sonrası sinir bozuyor artıkGurur yapma çocuk için denemeye değer vala bende istemiyorum ama dün değerlendirdim bugünde degerlendircem ramazan ramazan çok üşeniyor insan
Kesinlikle inşallah biz de bir gün çabalarımızın karşılığını alcazNe biçim insanlar var rabbim keşke bizlere nasip eylese o kadar çok hakediyoruz ki
Valla çocuğu yapıp küslüğe devam et derim benim ki de sürekli dalga geçiyo benimle ama işim bitene kadar idare etcm valla 2 3 gün sonra barışınca pişman olursun bnden demesiDün pik olduğu için değerlendirmemiz gerekiyordu eşimlede bunu konuştuk sürekli konuşmama rağmen zorla birşey oluyormuş gibi olduğu için biraz tartıştık dünden beri muhattap olmuyorum o yüzden bugün gel yapalım diyemicem
Ben adım atmıcam o atarsa olabilirValla çocuğu yapıp küslüğe devam et derim benim ki de sürekli dalga geçiyo benimle ama işim bitene kadar idare etcm valla 2 3 gün sonra barışınca pişman olursun bnden demesi
bakalım kim yenilckBen adım atmıcam o atarsa olabilir
Canım bende pek bilmiyorum ama koyulaşmaya başlamış yumurtlama gözüküyo sanırım bir 2 gün daha böyle olur değerlendirmek lazimSelam kuzlar bugün ki testine bakarmısınız yumurtlama varmi sizce dune gore daha koyulasti