- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
T
Sen nasılsın bu arada canım
Canım süreç de önemli birşey yok herşey bildiğin gibi devam ediyor. Kimisi korun korunma diyor o da hastanenin cihazlarıyla alakalı diye biliyorum eski cihazlar olursa radyasyon fazla olurmuş bu ay korun diyebilir duruma göre konuşuruz. Bana korun demişti bende çekilip deneyeli 4.ayım oldu. Bazen çoğu kişi filmden sonra hamile kalabiliyor inşlh kalırsın. Git gel yine konuşuruz başka aklına takılan varsa sorabilirsin canımYusra-61 tatlim yarin hsg cekinecem anestezili normalde iki aydir yumurta gelisimi takibini doktorla yptik olmadi smdi adetim biteli yarin 4. Gun hsg cekinecem bu ay doktor akisina mi birakalim diycek acaba hsg den sonra gidisat nasil bilgin var mi doktorum yarin hastanedeyse gorucem zaten onu bilgin var mi
Tabi ki canım ne demek hoş geldin sevindim geldiğineBeklenen Adet Tarihiniz = 19 Mayıs
2- Yaşınız = 27
3-Ne zamandır istiyorsunuz = 5 aydır
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler = Folden QF ve Naturallen
Yusra-61 baktım yeni topiği Yusra açmış nasıl sevindim hemen geldim beni de ekler misin canım
Yok kullanmadım herşey normalse gelecektir dedi arkadaşların kimisi kullanan biraz bekle dediler birde doktorum sekreteriyle görüştüm pazartesi gel birde biz bakalım dediler bende tamam dedim. Almadım zaten masajla geliyormuş onu da denicem doktorum da iç derse içecem canımIlac kullandın mı canim etkisi olmadı mı ilac verdi demiştin doktor
Sen nasılsın bu arada canım