Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T
Yusra-61 Yusra-61 tatlim yarin hsg cekinecem anestezili normalde iki aydir yumurta gelisimi takibini doktorla yptik olmadi smdi adetim biteli yarin 4. Gun hsg cekinecem bu ay doktor akisina mi birakalim diycek acaba hsg den sonra gidisat nasil bilgin var mi doktorum yarin hastanedeyse gorucem zaten onu bilgin var mi
Canım süreç de önemli birşey yok herşey bildiğin gibi devam ediyor. 👍 Kimisi korun korunma diyor o da hastanenin cihazlarıyla alakalı diye biliyorum eski cihazlar olursa radyasyon fazla olurmuş bu ay korun diyebilir duruma göre konuşuruz. Bana korun demişti bende çekilip deneyeli 4.ayım oldu. 😍Bazen çoğu kişi filmden sonra hamile kalabiliyor inşlh kalırsın. 👍 Git gel yine konuşuruz başka aklına takılan varsa sorabilirsin canım 😉
Beklenen Adet Tarihiniz = 19 Mayıs
2- Yaşınız = 27
3-Ne zamandır istiyorsunuz = 5 aydır
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler = Folden QF ve Naturallen

Yusra-61 Yusra-61 baktım yeni topiği Yusra açmış nasıl sevindim hemen geldim 🥰 beni de ekler misin canım 🙏🏻
Tabi ki canım ne demek hoş geldin sevindim geldiğine 😍🤗
Ilac kullandın mı canim etkisi olmadı mı ilac verdi demiştin doktor
Yok kullanmadım herşey normalse gelecektir dedi arkadaşların kimisi kullanan biraz bekle dediler birde doktorum sekreteriyle görüştüm pazartesi gel birde biz bakalım dediler bende tamam dedim. Almadım zaten masajla geliyormuş onu da denicem doktorum da iç derse içecem canım 😉
Sen nasılsın bu arada canım 🤗

Canım süreç de önemli birşey yok herşey bildiğin gibi devam ediyor. 👍 Kimisi korun korunma diyor o da hastanenin cihazlarıyla alakalı diye biliyorum eski cihazlar olursa radyasyon fazla olurmuş bu ay korun diyebilir duruma göre konuşuruz. Bana korun demişti bende çekilip deneyeli 4.ayım oldu. 😍Bazen çoğu kişi filmden sonra hamile kalabiliyor inşlh kalırsın. 👍 Git gel yine konuşuruz başka aklına takılan varsa sorabilirsin canım 😉
Tamm canim benim tessekkur ederim bnde pko var hormonlarim gerci hamile klmayacak kadar kotu degil kalabilirsin demisti doktorm bkalim pkolularda hsg ise yariycak mi🤣

Hoş geldin gururumuza.
Dostinex ne kadar süre kullanacaksın kaçtı prolaktinin verdi doktor merak ettim?

Pike birşey kalmamış birazcık daha koyulaşması lazım diye düşünüyorum canım ben 🤗
47cıktı bu ay sureklı yuksek cıkıyor gecen ayda 36 Dı gebe kalamıyrm sebeb bu mu bılemedım

Yusra-61 Yusra-61 hayırlısı olsun inşallah. Tez zamanda âdet olursun canım masaj işe yarayabilir ihmal etme🤩
Yok etmicem bu gece baya rahatsızım baş ağrım ateşim yükseldi hasta olunca bazı şeyleri unutuyorum 🙈
Tamm canim benim tessekkur ederim bnde pko var hormonlarim gerci hamile klmayacak kadar kotu degil kalabilirsin demisti doktorm bkalim pkolularda hsg ise yariycak mi🤣
Canım pco demek kötü birşey demekmiş gibi konuşmayalım ne pcolar var ellerinde bebişleri bence orasına takılma sen filmini çekil bak yoluna verecek Allah ne pco tanır ne de başka bişey 😍🤗
105₺ aldım diğerleri daha pahalıydı
Doğru görmüşüm o zaman benim gördüğüm de öyleydi ama baya ağır bir ilaç inşallah değer senin için canım 🤗
47cıktı bu ay sureklı yuksek cıkıyor gecen ayda 36 Dı gebe kalamıyrm sebeb bu mu bılemedım
Kalırsın ilaç alıyorsun ya ondan birşey olmaz kaç ilaç var içinde senin ilacının? Bn iki tanecik kullanmıştım. benimde bir kere 33 dü ilaç içtim geçti her gitmem de yaptırıyorum artık 16 filan çıkıyor. 👍 Çıkması biraz sorun oluyor yumurtaya engel oluyor baskılıyor gelişirken hızlı bir şekilde kadın vucudu hamile kabul edermiş kendini sonra istesek de zorluyor. 😉Oluyor bebek ama bu da tabi ki sürekli yükselirse sıkıntı yaratabiliyor. 👍

Benim ablamda da ileri pcos var ama iki tane yeğenim var hem de 1 yaş arayla Allah verdikten sonra oluyo
Valla ben sayfalarca yorum okudum, hiç sorunu olmadan hamile kalamayanlara göre pko olanlar çok daha iyi tedaviden yanıt alıyor bence, eninde sonunda bebişlere kavuşuyorlar gönlünüzü ferah tutun, rabbim herkese hayırlısını versin ☺️☺️

Kizlar bugün adetimin 7. Günü sanki yumurtalıklarimi bir el sıkıyor böyle batma gibi değil ama sanki baskı hissi var neden olur fikri olan var mi

Yok etmicem bu gece baya rahatsızım baş ağrım ateşim yükseldi hasta olunca bazı şeyleri unutuyorum 🙈

Canım pco demek kötü birşey demekmiş gibi konuşmayalım ne pcolar var ellerinde bebişleri bence orasına takılma sen filmini çekil bak yoluna verecek Allah ne pco tanır ne de başka bişey 😍🤗

Doğru görmüşüm o zaman benim gördüğüm de öyleydi ama baya ağır bir ilaç inşallah değer senin için canım 🤗

Kalırsın ilaç alıyorsun ya ondan birşey olmaz kaç ilaç var içinde senin ilacının? Bn iki tanecik kullanmıştım. benimde bir kere 33 dü ilaç içtim geçti her gitmem de yaptırıyorum artık 16 filan çıkıyor. 👍 Çıkması biraz sorun oluyor yumurtaya engel oluyor baskılıyor gelişirken hızlı bir şekilde kadın vucudu hamile kabul edermiş kendini sonra istesek de zorluyor. 😉Oluyor bebek ama bu da tabi ki sürekli yükselirse sıkıntı yaratabiliyor. 👍
Benım 8lı canım onceden de kullandım dusmemıs dusuyor anlamdım stres cok yapıyrm bu ay ınss ıyı sonuc alırım

Benim ablamda da ileri pcos var ama iki tane yeğenim var hem de 1 yaş arayla Allah verdikten sonra oluyo
Aslında sorun olarak görmek yerine buna neyin neden olduğunu çözmeli pco ile süt ve süt ürünleri tüketimi hakkında biraz araştırma yapabilri arkadaşlar

Kızlar hacamat yaptıran oldumu gebe kalmak ıcın ben bu ay onu da yaptırdım şifa için fayda olur ınsallah kuyruk sokumuna birinden duydum

Bat 30 Nisan yaş 31. Takviye folbiol. 1,5 senedir deniyoruz ocak ayında bir kürtajım oldu. İkinciyi istiyorum. Bir kızım var. 💕💞

Yusra-61 Yusra-61 o deilde kac gun kan sonucunu bekledik simdi de adetini😄😄
Hiç güleceğim yoktu 🤣🤣bir de hamile kalsam gerisini düşünsene 🤣🤣ben düşünemiyorum.
Benım 8lı canım onceden de kullandım dusmemıs dusuyor anlamdım stres cok yapıyrm bu ay ınss ıyı sonuc alırım
Allah Allah ilaç iyi gelmesi lazım da nasıl bir stres içindeysen canım ya geçer inşlh. 🤗

X