Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bobrek mi. İnsallh bir sey yoktur ya. İlac falan da kullanmak zorunda kalmazsin. Saglk herseyden önemli cnm cocuk illaki olur. Doktor demiyor mu niye gelmiyor adetin.

Canım bu karşım ne işe yarıyor tam olarak birde nasıl kullanılıyor bilgi verir misin ?

Kızlarrr içinizdeki çocuk hiç ölmesin,23 Nisan çocuk Bayramıniz kutlu olsun, kürtaj sonrası adetimden sonra devam edeceğim denemelere ( bitti bugün oldum adet),daha evvel düzenli olan adetimin kurtaj sonrasi akıbeti belli olmayacagindan ovulasyon testi siparişi vermiştim geldi ,vatana millete hayırlı olsun ilk defa deneyeceğim. innovita marka kullanan olmuş muydu aranızda güvenilirliği nasıldır

Eklentiler

• IMG_20210423_135036.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 39
Çok net

bugünkü testim gecekinden silik mi arkadaşlar

Eklentiler

• 20210423_140148.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 36
Bi instagram yazısında femarayı sormuşlar hamile kalan oldu mu diye herkes hamile kaldım yazmış çok umutluyum bu aydan inşallah bu ay hepimiz hamile kalalım Amin

Bana daha koyuymuş gibi geldi
kuruyunca silinmiş gibi geliyor banada 23 te yaptım dün gece t c den daha koyuydu bugün 14 te yaptım daha az koyu çıktı olgunlaşmış ama çatlamamış daha kısmet inş.tuttururuz

Canım Yusra-61 ben bu ay ovulasyon test kullanmıyorum da sana danışayım dedim Sat 10 nisandı benim hatırlarsın, bir önceki iki sat da 19 şubat ve 17 mart...şimdi otomatik olarak hesaplanan ovu günlerine baktım da , oraya ortalama adet döngüsü için 27 dedim ve 2 gündür de değerlendirme yaptık çünkü 12.gün pik 13.gün çatlama gözüküyordu o hesaplamada, aşırı kayganlık var ve beyazımsı o sıvı uzayan ve kopmayan kıvamda ( biraz detay oldu ) sence bu çatlamanın yakın olduğunu mu gösteriyor ? Ve bugünü de değerlendirmeli mi ?

Bende her ay hergun değerlendiriyorum ama bu ay acaba gün aşırı mi olsa diye düşünüyorum ama yinede yapmam herhalde

Bence degerlendir kuruluk yoksa ben 3 gün üst üste olunca zorlandım kuruluk oldu ve eşim hiç hoşlanmadı adamı bu ay 4 güne nasıl ikna ederim bilmiyorum
Yumurtlama zamani zaten yoğun akıntı oluyor kuruluk olmuyor bende çok ... Sadece yumurtlama dışında dönemde oluyor

Yumurtlama zamani zaten yoğun akıntı oluyor kuruluk olmuyor bende çok ... Sadece yumurtlama dışında dönemde oluyor
Ya geçen ay benimde adete 9 10 gün kala oturduğum yerde koyu kıvamlı akıntı geldi hatta ben adet oluyoeum sanmıştım acaba yumurtlamamiydi hatta adet tarihine bu kadar yakın olmaz dedim kendi kendime hamilede olmadım bu ay onu ovulasyonla test edicem bakalım

Canım bence akıntı bitene kadar değerlendir bu durumu derim kaçmasın günün. Bu durumda önceki ovulasyon yaptığın günlerdeki piki göz önüne al mesela genelde biizm yumurtlama takvimde bir hafta gibi sürüyor sende o haftayı 2 günde bir bile yapsan kaçırmış olmazsın.

Normalde o anlattığın akıntı başlıyor varya vucutta bilki o günler yumurtlama biliyorsun o sıvı sprem tutınmasını sağlıyor o akıntı kaybolana kadar devam et.çatlamada akıntı daha opak oluyor o kadar uzamaz. Ovulasyon yok olduğu için bunlarla yetinerek dene. Bence daha çok yumurtlma gösteriyor o akıntı birde cinsel istek fazla oluyor bu zmanlarda bazılarımız da. Takviminde ovulasyon yok diyene kadar değerlendir. Dün akşam yaptıysan bu akıntı varsa bu akşam da olblr hangisi denk gelir bilinmez sen yazdığımı oku işine geleni al şuan anlatmaya çalışıyorum k. Bkma baş ağrısı var tam odaklanamıyorum

Eğer yattığında kalp atışın kulaklarında zonkluyorsa göbeğin düşmüştür hakkaten. Mide bulantısı ve hatta yiyeyeme yapar ama şişkinlikteb kilo aldım sanırsın
Aynen öyle işte bildiğin kalp gibi atıyor beynim. Birseyler yemek istiyorum acıkıyorum ama yediğim zaman midem iyice kötü oluyor. Anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…