Bobrek mi. İnsallh bir sey yoktur ya. İlac falan da kullanmak zorunda kalmazsin. Saglk herseyden önemli cnm cocuk illaki olur. Doktor demiyor mu niye gelmiyor adetin.Dayak istiyor dayakondan olmuyor. Başım ağrıyor ya olurum diye düşünüyorum bazen başım böyle ağrır olmadan. Masajı yapacam yarın akşam adet olurmuş yapan hemen ne zamana olurum bilmem de şimdi ikinci günü hafta sonuna gelmesin diye yarın akşam yapıcam olursam olmazsam doktoruma gidecem şuan iyi değilim kulaklarıma ağrılar vuruyor başım da aynı. Başıma birde başka iş çıktı doktor acilde tahliller yaptı ya böbrekten doktora git dedi dün gittim kan verdim salı günü ultrasonum var bakalım hayır olsun hepsi de üst üstte geliyor.
Canım karışım marka olarak hangisi iyi bilmem ama bizim burada arifoğlu diye marka var onu alacam. Sende oradan aktara bak al bence geç olur gibime geldi benim sen bilirsin ama
Canım bu karşım ne işe yarıyor tam olarak birde nasıl kullanılıyor bilgi verir misin ?Dayak istiyor dayakondan olmuyor. Başım ağrıyor ya olurum diye düşünüyorum bazen başım böyle ağrır olmadan. Masajı yapacam yarın akşam adet olurmuş yapan hemen ne zamana olurum bilmem de şimdi ikinci günü hafta sonuna gelmesin diye yarın akşam yapıcam olursam olmazsam doktoruma gidecem şuan iyi değilim kulaklarıma ağrılar vuruyor başım da aynı. Başıma birde başka iş çıktı doktor acilde tahliller yaptı ya böbrekten doktora git dedi dün gittim kan verdim salı günü ultrasonum var bakalım hayır olsun hepsi de üst üstte geliyor.
Canım karışım marka olarak hangisi iyi bilmem ama bizim burada arifoğlu diye marka var onu alacam. Sende oradan aktara bak al bence geç olur gibime geldi benim sen bilirsin ama
Çok netKızlarrr içinizdeki çocuk hiç ölmesin,23 Nisan çocuk Bayramıniz kutlu olsun, kürtaj sonrası adetimden sonra devam edeceğim denemelere ( bitti bugün oldum adet),daha evvel düzenli olan adetimin kurtaj sonrasi akıbeti belli olmayacagindan ovulasyon testi siparişi vermiştim geldi ,vatana millete hayırlı olsunilk defa deneyeceğim. innovita marka kullanan olmuş muydu aranızda güvenilirliği nasıldır
Bana daha koyuymuş gibi geldibugünkü testim gecekinden silik mi arkadaşlar
Ayyy gerçekten mi kıııızzzzBi instagram yazısında femarayı sormuşlar hamile kalan oldu mu diye herkes hamile kaldım yazmış çok umutluyum bu aydan inşallah bu ay hepimiz hamile kalalım Amin
kuruyunca silinmiş gibi geliyor banada 23 te yaptım dün gece t c den daha koyuydu bugün 14 te yaptım daha az koyu çıktı olgunlaşmış ama çatlamamış daha kısmet inş.tuttururuzBana daha koyuymuş gibi geldi
Amin canım inşallah ne güzel mutluluk olur demeAnladım inşallah hayırlıca hamile kalırız ve kucaklarımız dolar tez zamanda
İnşallah canım inşallahkuruyunca silinmiş gibi geliyor banada 23 te yaptım dün gece t c den daha koyuydu bugün 14 te yaptım daha az koyu çıktı olgunlaşmış ama çatlamamış daha kısmet inş.tuttururuz
Bende her ay hergun değerlendiriyorum ama bu ay acaba gün aşırı mi olsa diye düşünüyorum ama yinede yapmam herhaldeTamam ama sonuçta hergün ilişki olduğu için olan spermlerde azalıyo yani atıyorum gün aşırı 5 damla geliyosa hergün 2ye düşüyor ama yinede yeterlimi mesela beklemek mi iyi bende 2 aydır gün aşırı deniyorum ama ebru abla çatlama ve yumurtlama günü 4 gün üst üste ilişki diyo belkide oda etkiliyo diye düşündüm
Yumurtlama zamani zaten yoğun akıntı oluyor kuruluk olmuyor bende çok ... Sadece yumurtlama dışında dönemde oluyorBence degerlendir kuruluk yoksa ben 3 gün üst üste olunca zorlandım kuruluk oldu ve eşim hiç hoşlanmadı adamı bu ay 4 güne nasıl ikna ederim bilmiyorum
Adetten adete hiç ara vermeden miBende her ay hergun değerlendiriyorum ama bu ay acaba gün aşırı mi olsa diye düşünüyorum ama yinede yapmam herhalde
Ya geçen ay benimde adete 9 10 gün kala oturduğum yerde koyu kıvamlı akıntı geldi hatta ben adet oluyoeum sanmıştım acaba yumurtlamamiydi hatta adet tarihine bu kadar yakın olmaz dedim kendi kendime hamilede olmadım bu ay onu ovulasyonla test edicem bakalımYumurtlama zamani zaten yoğun akıntı oluyor kuruluk olmuyor bende çok ... Sadece yumurtlama dışında dönemde oluyor
Canım bence akıntı bitene kadar değerlendir bu durumu derim kaçmasın günün. Bu durumda önceki ovulasyon yaptığın günlerdeki piki göz önüne al mesela genelde biizm yumurtlama takvimde bir hafta gibi sürüyor sende o haftayı 2 günde bir bile yapsan kaçırmış olmazsın.CanımYusra-61 ben bu ay ovulasyon test kullanmıyorum da sana danışayım dedim Sat 10 nisandı benim hatırlarsın, bir önceki iki sat da 19 şubat ve 17 mart...şimdi otomatik olarak hesaplanan ovu günlerine baktım da , oraya ortalama adet döngüsü için 27 dedim ve 2 gündür de değerlendirme yaptık çünkü 12.gün pik 13.gün çatlama gözüküyordu o hesaplamada, aşırı kayganlık var ve beyazımsı o sıvı uzayan ve kopmayan kıvamda ( biraz detay oldu ) sence bu çatlamanın yakın olduğunu mu gösteriyor ? Ve bugünü de değerlendirmeli mi ?
Umut dolalım mis misAyyy gerçekten mi kıııızzzzvalla ben de umutlanırım bak
Aynen öyle işte bildiğin kalp gibi atıyor beynim. Birseyler yemek istiyorum acıkıyorum ama yediğim zaman midem iyice kötü oluyor. Anlamadım kiEğer yattığında kalp atışın kulaklarında zonkluyorsa göbeğin düşmüştür hakkaten. Mide bulantısı ve hatta yiyeyeme yapar ama şişkinlikteb kilo aldım sanırsın