Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide kayıt edin
Ovulasyon 25 Nisan
34 yaş 6 yıldır evliyim
Folattro
Omega3 1000mg
Coenzym Q10
1000mg c vitamini
Magnezyum
Collagen
Kullanıyorum

birde yeme şeklimizi eşimle aralıktan beri değiştirdik şeker yok gluten yok süt ve süt ürünleri yok

bakalım işe yarayacaklar mı

Kızlar ben ebruabladan aldım testi ilk defa yapicam adetim bitsin t çizgisi c kadar koyu olunca mı yumurtlama başlamış oluyo bide yumurtlama kaç gün sürüyor 3 günse 3 gün ilişki çatlamayla beraber 4 gün ilişki demek mi yani

Evet canım t çizgisi c kadar koyu olmalı yumurtlama için normalde yumurtlama günü ve sonraki 3 gün ilişki öneriliyor gün aşırıda yapabilirsiniz yumurtlama kişiden kişiye göre değişir 2 günde yumurtlama pik yapar 3. Gün çatlar

Merhabalar bir şey soracağım kızlar ya bata yakın ovulasyon testi ile gebelik öğrenebilir miyiz? Orada iki çizgi çıkarsa eğer umut var demek mi ?

Merhabalar bir şey soracağım kızlar ya bata yakın ovulasyon testi ile gebelik öğrenebilir miyiz? Orada iki çizgi çıkarsa eğer umut var demek mi ?
Canım erken gebelik testi alsan daha garanti olur. Boş umuttan başka bişey olmuyor o. Bazıları öğreniyor evet bazıları da yalancı çift çizgi görüp sonrasında daha çok üzülüyor

Canım erken gebelik testi alsan daha garanti olur. Boş umuttan başka bişey olmuyor o. Bazıları öğreniyor evet bazıları da yalancı çift çizgi görüp sonrasında daha çok üzülüyor
Erken gebelik testleri için de hata yapabiliyor diyorlar ya ona da guvenemedim elimde de 1 tane ovulasyon testi vardi acaba mi dedim

Erken gebelik testleri için de hata yapabiliyor diyorlar ya ona da guvenemedim elimde de 1 tane ovulasyon testi vardi acaba mi dedim
%99 doğru çıkıyor erken gebelik testleri, vücutta 1 milim hcg olsa yakalıyor. Yapmak isterseniz siz bilirsiniz dediğim gibi ama boşa da umutlanmanızı sağlayabilir.

Arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar dilerim. Benim neredeyse bir haftadır midem bir tuhaf, sırtıma ağrı vuruyor ve karnım ağrıyor sürekli nedir bu sizce

Eşinde sperm sorunu yoksa gün aşırı ilişki diyor canım o sayfaya gır İnstagramdan orda anlatmış zaten kayıtlı storılerıne göz at istersen

Dün yengeme sordum göbeğin yerinden çıkmış dedi ama var mı bu şekilde göbek çıkması yaşayan
Canım sana da günaydın hayırlı cumalar.
Bizim burada göbek düşmesi derler bazen doktora da gitsen bunu karın ağrısı zanneder anlamaz. Yapman gereken onu çektirmen. O çok kötü mide bulantısı ve karın ağrısı yapar ben çok yaşardım çaresine bakmazsan geçmez mı kolay kolay gider gibi olur tekrarlar. Demek ki ağır şeyler kaldırıyorsun ya da böyle bir yerden atlayınca olur. Ben böyle biliyorm.

Aslında bu ilişki olayının basit açıklaması var anlatacağım biraz uzun olacak yazayım paylaşıcam canım bu gün aşırı ya da neden hergün deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…