- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Durdukça kuruduğu İçin rengi soluyor rengibu testler durdukça siliniyormu benmi anlamıyorum öğlen ikide yatığım test şimdiki gibi çok kırmızıydı 23.10 da yaptığım tesste çok kırmızı ama durdukça silinmiş gibi
Evet canım t çizgisi c kadar koyu olmalı yumurtlama için normalde yumurtlama günü ve sonraki 3 gün ilişki öneriliyor gün aşırıda yapabilirsiniz yumurtlama kişiden kişiye göre değişir 2 günde yumurtlama pik yapar 3. Gün çatlarKızlar ben ebruabladan aldım testi ilk defa yapicam adetim bitsin t çizgisi c kadar koyu olunca mı yumurtlama başlamış oluyo bide yumurtlama kaç gün sürüyor 3 günse 3 gün ilişki çatlamayla beraber 4 gün ilişki demek mi yani
Evet ve piyasada çok bulunan bir ilaç değilmiş siparş üzerine getirdi eczaneciAaa letrol da başka bir yumurta büyütücü ilaç mı? İlk defa duydum
Bende ilk defa duyuyorum bu ilacı piyasada çok neden bulunmazmış birde o var araştırayım bir merak ettim ilacı?Evet ve piyasada çok bulunan bir ilaç değilmiş siparş üzerine getirdi eczaneci
Canım erken gebelik testi alsan daha garanti olur. Boş umuttan başka bişey olmuyor o. Bazıları öğreniyor evet bazıları da yalancı çift çizgi görüp sonrasında daha çok üzülüyorMerhabalar bir şey soracağım kızlar ya bata yakın ovulasyon testi ile gebelik öğrenebilir miyiz? Orada iki çizgi çıkarsa eğer umut var demek mi ?
Bunun nasıl bir artısı var acaba, doktor bubu özellikle vermiş anlaşılanEvet ve piyasada çok bulunan bir ilaç değilmiş siparş üzerine getirdi eczaneci
Erken gebelik testleri için de hata yapabiliyor diyorlar ya ona da guvenemedim elimde de 1 tane ovulasyon testi vardi acaba mi dedimCanım erken gebelik testi alsan daha garanti olur. Boş umuttan başka bişey olmuyor o. Bazıları öğreniyor evet bazıları da yalancı çift çizgi görüp sonrasında daha çok üzülüyor
%99 doğru çıkıyor erken gebelik testleri, vücutta 1 milim hcg olsa yakalıyor. Yapmak isterseniz siz bilirsiniz dediğim gibi ama boşa da umutlanmanızı sağlayabilir.Erken gebelik testleri için de hata yapabiliyor diyorlar ya ona da guvenemedim elimde de 1 tane ovulasyon testi vardi acaba mi dedim
Anladim cok teşekkür ederim%99 doğru çıkıyor erken gebelik testleri, vücutta 1 milim hcg olsa yakalıyor. Yapmak isterseniz siz bilirsiniz dediğim gibi ama boşa da umutlanmanızı sağlayabilir.
Eşinde sperm sorunu yoksa gün aşırı ilişki diyor canım o sayfaya gır İnstagramdan orda anlatmış zaten kayıtlı storılerıne göz at istersenKızlar ben ebruabladan aldım testi ilk defa yapicam adetim bitsin t çizgisi c kadar koyu olunca mı yumurtlama başlamış oluyo bide yumurtlama kaç gün sürüyor 3 günse 3 gün ilişki çatlamayla beraber 4 gün ilişki demek mi yani
Ilk yumurtlamadan 15 gun sonra adet oldum cunku ikinci kez yumurtlama gormedim.. sadece silikleşme net olmadi pozitfe yakindi hep..Peki hangisinin üstünden 14 gün sonra mens oldun canım? Yumurtlama gerçekleşmiş miydi
Canım sana da günaydın hayırlı cumalar.Dün yengeme sordum göbeğin yerinden çıkmış dedi ama var mı bu şekilde göbek çıkması yaşayan
Aslında bu ilişki olayının basit açıklaması var anlatacağım biraz uzun olacak yazayım paylaşıcam canım bu gün aşırı ya da neden hergün deniliyor.Kızlar ben ebruabladan aldım testi ilk defa yapicam adetim bitsin t çizgisi c kadar koyu olunca mı yumurtlama başlamış oluyo bide yumurtlama kaç gün sürüyor 3 günse 3 gün ilişki çatlamayla beraber 4 gün ilişki demek mi yani
Bende çok duydum genelde ağır kaldirınxa oluyor diyorlar...Dün yengeme sordum göbeğin yerinden çıkmış dedi ama var mı bu şekilde göbek çıkması yaşayan