- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Eğer yattığında kalp atışın kulaklarında zonkluyorsa göbeğin düşmüştür hakkaten. Mide bulantısı ve hatta yiyeyeme yapar ama şişkinlikteb kilo aldım sanırsınArkadaşlar günaydın hayırlı cumalar dilerim. Benim neredeyse bir haftadır midem bir tuhaf, sırtıma ağrı vuruyor ve karnım ağrıyor sürekli nedir bu sizce
Ben şöyle biliyorum eğer eşinizde sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir.. iki bebeğime de hergunu ilişki ile hamile kaldım..Aslında bu ilişki olayının basit açıklaması var anlatacağım biraz uzun olacak yazayım paylaşıcam canım bu gün aşırı ya da neden hergün deniliyor.
Böyle önce koyu olup sonra silinmesi normal mi? Diğer testlerimde önce silikti sonradan koyuldu. Bu neden böyle oldu ki?Bugünkü ovulasyon testim kızlar. Salı günü ovitralle yapmıştı doktor. Bugün durum:
Canım çatlamış işte artık yapma test bi daha ki testin hcg olur inşallahBugünkü ovulasyon testim kızlar. Salı günü ovitralle yapmıştı doktor. Bugün durum:
Ay benimki kişisel merak yumurtaların hepsi çatladı mı yoksa diğerleri de daha sonra büyüyüp çatlayacak mı onu kontrol ediyorumCanım çatlamış işte artık yapma test bi daha ki testin hcg olur inşallah
Tamam ama sonuçta hergün ilişki olduğu için olan spermlerde azalıyo yani atıyorum gün aşırı 5 damla geliyosa hergün 2ye düşüyor ama yinede yeterlimi mesela beklemek mi iyi bende 2 aydır gün aşırı deniyorum ama ebru abla çatlama ve yumurtlama günü 4 gün üst üste ilişki diyo belkide oda etkiliyo diye düşündümBen şöyle biliyorum eğer eşinizde sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir.. iki bebeğime de hergunu ilişki ile hamile kaldım..
Canım bana doktor 2 günde 1 ilişki önerdi. Eşimde bir sıkıntı yoktu benimde.Merhaba güzel anneler ve anne adaylarısizlere bişey sormak istiyorum bugün ovulasyon testim pik yaptı.. fakat bizde dün ilişki oldu bugünde olsa mi yoksa ara mi versek cumartesi mi ilişki olsa yani çatladigi zaman bilemedim ne yapayım ? Eşimin sperm değerleri normal bir sıkıntı yok bu arada
Bence degerlendir kuruluk yoksa ben 3 gün üst üste olunca zorlandım kuruluk oldu ve eşim hiç hoşlanmadı adamı bu ay 4 güne nasıl ikna ederim bilmiyorumMerhaba güzel anneler ve anne adaylarısizlere bişey sormak istiyorum bugün ovulasyon testim pik yaptı.. fakat bizde dün ilişki oldu bugünde olsa mi yoksa ara mi versek cumartesi mi ilişki olsa yani çatladigi zaman bilemedim ne yapayım ? Eşimin sperm değerleri normal bir sıkıntı yok bu arada
Ay benimki kişisel merak yumurtaların hepsi çatladı mı yoksa diğerleri de daha sonra büyüyüp çatlayacak mı onu kontrol ediyorum
testin varsa yap madem Bnde bu testlere başlayana kadar böyle bişeyin hobi olabileceğini bilmiyordum
Hepimize eğlenceÇok eğlenceli ya. Pandemi yüzünden okullar kapalı, canım sıkılıyordu iyi oldu yani
Olur valla, en azından sıkılacak zaman bulamayızHepimize eğlenceama bebiş olsa onunla eğlensekte olur
Adetim gelmedi kuzumYusra-61 cnm napiyorsn ben ramazanin yogunlugundan topike giremiyorm. Reglin geldi sanrm . Benim reglmn de 3. Gunu bu ay bis li kullanmiyorm. Folik asti bile biraktm. Sen yapiyor musn bisi. Arisutu polen falan demisler ne dusunuyorsn onunla ilgili
Ya ben hepsini okumadm da sanki biri yazmisti sana adetin gelmis die. E niye olmuyorsun ala ala . Gebelkte negatif demissin. Egeicayir marka var iyi diyorlar oda adetin 8 9. Gunu elimde olur gec olur dimi aktardan mi alsam.Adetim gelmedi kuzumbaşım ağrıyor bugün çokk adet öncesi ağrırdı inşallah ondandır ağrısı.
Bence arı sütü bal poleni kullanabilirsin canımbende onu kullanıcam burada bir arkadaş nette 60 tl demişti bizim burada da 60 tl. Ben bunları ayrı ayrı almak istedim arı sütü minnacık birşeydi çok pahalıydı almadım iki tane alsam ancak yeterdi valla. Ben hazır karışım alacağım.
Ya ben hepsini okumadm da sanki biri yazmisti sana adetin gelmis die. E niye olmuyorsun ala ala . Gebelkte negatif demissin. Egeicayir marka var iyi diyorlar oda adetin 8 9. Gunu elimde olur gec olur dimi aktardan mi alsam.