Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar dilerim. Benim neredeyse bir haftadır midem bir tuhaf, sırtıma ağrı vuruyor ve karnım ağrıyor sürekli nedir bu sizce
Eğer yattığında kalp atışın kulaklarında zonkluyorsa göbeğin düşmüştür hakkaten. Mide bulantısı ve hatta yiyeyeme yapar ama şişkinlikteb kilo aldım sanırsın

Kızlar selam, hayırlı cumalar, mutlu karantinalar Bu ay ilk klomen denemem, gece kasık ve karın ağrım oldu aşırı bata son 9 gün. İğneler batıyor sanki karnıma, bir de ilişki sonrası da ağrı oldu. Böyle şeyler yaşayan var mı acaba? Onun dışında başka hiç bir belirti yok, ateş yükselmiyor, göğüs hassssiyeti vs yok. Üzülüyorum böyle olunca herkesin göğüsleri ağrımış genelde,

Aslında bu ilişki olayının basit açıklaması var anlatacağım biraz uzun olacak yazayım paylaşıcam canım bu gün aşırı ya da neden hergün deniliyor.
Ben şöyle biliyorum eğer eşinizde sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir.. iki bebeğime de hergunu ilişki ile hamile kaldım..

Hayırlı Cumalar güzel anne adayları
İyiki hepiniz burdasınız birbirimizi tanımasakta herşeyi konuşabildiğim tartışanildiğim tek yer burası hayatımda

Bata 11 kaldı dün geceden beri kasığımda tık tık atmalar oluyorCok erken biliyorum

Bugünkü ovulasyon testim kızlar. Salı günü ovitralle yapmıştı doktor. Bugün durum:

Eklentiler

• IMG_20210423_120607.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210423_120520.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210423_120448.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210423_120404.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 34
Bugünkü ovulasyon testim kızlar. Salı günü ovitralle yapmıştı doktor. Bugün durum:
Böyle önce koyu olup sonra silinmesi normal mi? Diğer testlerimde önce silikti sonradan koyuldu. Bu neden böyle oldu ki?

Bi de ovitralle nin etkisi devam ediyor da yalancı sonuç çıkarıyor olabilir mi?

Merhaba güzel anneler ve anne adayları sizlere bişey sormak istiyorum bugün ovulasyon testim pik yaptı.. fakat bizde dün ilişki oldu bugünde olsa mi yoksa ara mi versek cumartesi mi ilişki olsa yani çatladigi zaman bilemedim ne yapayım ? Eşimin sperm değerleri normal bir sıkıntı yok bu arada

Ben şöyle biliyorum eğer eşinizde sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir.. iki bebeğime de hergunu ilişki ile hamile kaldım..
Tamam ama sonuçta hergün ilişki olduğu için olan spermlerde azalıyo yani atıyorum gün aşırı 5 damla geliyosa hergün 2ye düşüyor ama yinede yeterlimi mesela beklemek mi iyi bende 2 aydır gün aşırı deniyorum ama ebru abla çatlama ve yumurtlama günü 4 gün üst üste ilişki diyo belkide oda etkiliyo diye düşündüm

Canım bana doktor 2 günde 1 ilişki önerdi. Eşimde bir sıkıntı yoktu benimde.

Bence degerlendir kuruluk yoksa ben 3 gün üst üste olunca zorlandım kuruluk oldu ve eşim hiç hoşlanmadı adamı bu ay 4 güne nasıl ikna ederim bilmiyorum

Yusra-61 cnm napiyorsn ben ramazanin yogunlugundan topike giremiyorm. Reglin geldi sanrm . Benim reglmn de 3. Gunu bu ay bis li kullanmiyorm. Folik asti bile biraktm. Sen yapiyor musn bisi. Arisutu polen falan demisler ne dusunuyorsn onunla ilgili

Adetim gelmedi kuzum başım ağrıyor bugün çokk adet öncesi ağrırdı inşallah ondandır ağrısı.
Bence arı sütü bal poleni kullanabilirsin canım bende onu kullanıcam burada bir arkadaş nette 60 tl demişti bizim burada da 60 tl. Ben bunları ayrı ayrı almak istedim arı sütü minnacık birşeydi çok pahalıydı almadım iki tane alsam ancak yeterdi valla. Ben hazır karışım alacağım.

Ya ben hepsini okumadm da sanki biri yazmisti sana adetin gelmis die. E niye olmuyorsun ala ala . Gebelkte negatif demissin. Egeicayir marka var iyi diyorlar oda adetin 8 9. Gunu elimde olur gec olur dimi aktardan mi alsam.

Ya ben hepsini okumadm da sanki biri yazmisti sana adetin gelmis die. E niye olmuyorsun ala ala . Gebelkte negatif demissin. Egeicayir marka var iyi diyorlar oda adetin 8 9. Gunu elimde olur gec olur dimi aktardan mi alsam.

Dayak istiyor dayak ondan olmuyor. Başım ağrıyor ya olurum diye düşünüyorum bazen başım böyle ağrır olmadan. Masajı yapacam yarın akşam adet olurmuş yapan hemen ne zamana olurum bilmem de şimdi ikinci günü hafta sonuna gelmesin diye yarın akşam yapıcam olursam olmazsam doktoruma gidecem şuan iyi değilim kulaklarıma ağrılar vuruyor başım da aynı. Başıma birde başka iş çıktı doktor acilde tahliller yaptı ya böbrekten doktora git dedi dün gittim kan verdim salı günü ultrasonum var bakalım hayır olsun hepsi de üst üstte geliyor.

Canım karışım marka olarak hangisi iyi bilmem ama bizim burada arifoğlu diye marka var onu alacam. Sende oradan aktara bak al bence geç olur gibime geldi benim sen bilirsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…