Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sana da günaydın hayırlı cumalar.
Bizim burada göbek düşmesi derler bazen doktora da gitsen bunu karın ağrısı zanneder anlamaz. Yapman gereken onu çektirmen. O çok kötü mide bulantısı ve karın ağrısı yapar ben çok yaşardım çaresine bakmazsan geçmez mı kolay kolay gider gibi olur tekrarlar. 👍 Demek ki ağır şeyler kaldırıyorsun ya da böyle bir yerden atlayınca olur. Ben böyle biliyorm.
Evet öyle canım benim. Geçmiyor bir hafta oldu neredeyse birsey yiyemiyorum yesem de mide bulantısı mahvediyor. Ağrısı sırtımda resmen. Çalışıyorum ya canım market kasiyeriyim öyle olunca İçecek oyuncak gıda herseyi taşıyorum işte. Beş gün önce falan İçecek taşımıştım içeri sanırım o anda oldu yeni belli oluyor

Kızlarrr içinizdeki çocuk hiç ölmesin,23 Nisan çocuk Bayramıniz kutlu olsun, kürtaj sonrası adetimden sonra devam edeceğim denemelere ( bitti bugün oldum adet),daha evvel düzenli olan adetimin kurtaj sonrasi akıbeti belli olmayacagindan ovulasyon testi siparişi vermiştim geldi ,vatana millete hayırlı olsun 🤣 ilk defa deneyeceğim. innovita marka kullanan olmuş muydu aranızda güvenilirliği nasıldır
Seninde kutlarım teşekkür ederim 🤗
İçinde mi testler 🤣orasını çözmedim de ben 🙄
Bobrek mi. İnsallh bir sey yoktur ya. İlac falan da kullanmak zorunda kalmazsin. Saglk herseyden önemli cnm cocuk illaki olur. Doktor demiyor mu niye gelmiyor adetin.
Ya benim bu değerim daha öncede çıkmış kimse git demedi ağrım filan yok. Yine başka doktor da git dedi gittim birşey çıkmamıştı şimdi de pek sanmıyorum birşey var ama yinede hayırlısı.
Doktoru bulabilsem kadın araştırmada ben özele gitmiyorum 😒sekreterle konuştum perşembe günü bugün için yasak ya pazartesi gel dedi tamam dedim. İşte doktorum çok tatlı kadın şimdi aşılama işi var diye başka doktor giriş yapmıyor bu durumda. Tabi rahatsız olsam birisi ilgilenir de bende geç olsun temiz olsun dedim pazartesi günü gidecem erkenden. 👍 Yoğun bir hafta beni bekliyor. Birde üroloji önünde sıra beklemek varmış :KK70: yaşlı amcalar ve ben ellerinde su adamların :KK70:
Canım bu karşım ne işe yarıyor tam olarak birde nasıl kullanılıyor bilgi verir misin ?
Canım bu kür filan değil ilk onu diyeyim bu daha çok böyle vitamin takviyesi bağışıklığı güçlendiriyor içinde b vitaminleri çinko ve demir elemneti var. 👍 Ama şu var polen alerjisi kullanmamalı. Günlük 1 kaşık birşeycik alıyorsun 😉
Evet öyle canım benim. Geçmiyor bir hafta oldu neredeyse birsey yiyemiyorum yesem de mide bulantısı mahvediyor. Ağrısı sırtımda resmen. Çalışıyorum ya canım market kasiyeriyim öyle olunca İçecek oyuncak gıda herseyi taşıyorum işte. Beş gün önce falan İçecek taşımıştım içeri sanırım o anda oldu yeni belli oluyor
Bende çok yaşardım ağır kaldırdığım zaman birdaha olsun istemem. İstersen dediğimi yap. Ama bana dua edeceksin geçince. böyle küçük ekmek üzerine üç kibrit koy sonra bunu göbeğine eşin birisi kim varsa koysun tutuştur hemen bardakla onu kapat bir çekiyor varya düşene kadar kalkma yerinden o bardak işi bitince düşüyor göbeğinden :)) hiç yok korkarım ederim şeyleri değil ben çok yaptım :))) dünyalar senin olur o göbeğini bir topluyor ki anlatamam. 👍

Selam kizlar ovulasyon testime bakarmisiniz bugun biraz daha koyu yumurtlama varmı yoksa yarin yumurtlama olacakmi

Eklentiler

• 20210423_152119.jpg
    20210423_152119.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210423_152112.jpg
    20210423_152112.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 32
Aynen öyle işte bildiğin kalp gibi atıyor beynim. Birseyler yemek istiyorum acıkıyorum ama yediğim zaman midem iyice kötü oluyor. Anlamadım ki
Canım göbeğin düşmüş, bunu çeken yaşlılar olur. Ama bulamazsan bi duası varmış. Onu bul okuyunca yerine geliyor. Arkadaşım 2 yolu denedi ikisi de işe yarıyor

Selam kizlar ovulasyon testime bakarmisiniz bugun biraz daha koyu yumurtlama varmı yoksa yarin yumurtlama olacakmi
Canım testine adetin bitimi kaçıncı gün olduğunu da yazarsan çok güzel olur. Şuan yumurtlama yok bugün kaçıncı günün? Yavaştan koyulaşmaya koyulmuş ama 😊

Canım testine adetin bitimi kaçıncı gün olduğunu da yazarsan çok güzel olur. Şuan yumurtlama yok bugün kaçıncı günün? Yavaştan koyulaşmaya koyulmuş ama 😊
Adet bitince hemen başladım adetim 5 gun sürdü ben 6. Günü test yapmaya başladım adet 1 sayarsak bugün 11. Günüm 🙈 heyecan yaptım valla ilk defa deneyince sizlerden de fikir almak istedim

Adet bitince hemen başladım adetim 5 gun sürdü ben 6. Günü test yapmaya başladım adet 1 sayarsak bugün 11. Günüm 🙈 heyecan yaptım valla ilk defa deneyince sizlerden de fikir almak istedim
Biliyorm canım 🤗 bence yakın böyle koyuluk sonrası benim 14.gün pik olurdu. Bakalım sana ne zaman nasip?

Yusra-61 Yusra-61
1- BAT 4 Mayıs
2- Yaş 31
3- 5 aydır deniyoruz. Bu 6. Ay olucak😞
4- Folidoce kullanıyorum (folik asit)

İnşallah bu topic hepimizin hayırlı haberler vermesine vesile olur 🤲🏻
Ben yaş 31 4.ayim olcak niye olmuyor diye düşünüp duruyorum bugün çok fazla taktim napcaz

X