Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşireler aşı yaptırana korunun demişler canım. Bana da çıktı ben hiç randevu bile almadımKızlar bir şey soracağım covid aşısının gebelikle ilgili bir sakıncası var mı bilginiz var mı? Açıkçası pek araştırmadım aklıma geldi size sorayım bir dedim
Ya öyle mi seçim yapmak zorundayım o halde, sıra bize geldi de önce bu soruma cevap bulayım dedim ben de.. teşekkür ederim canımHemşireler aşı yaptırana korunun demişler canım. Bana da çıktı ben hiç randevu bile almadım
Olur mu oyle=)birini iftarda iç öbürünü yatmadan ve ya sahura kalkınca yani aralarından 2 saat geçsin canım Hali
Alın size apayrı bi sonuç
Gecede 2 kez ilişki öneriyorlarmış
Hamile kalmak isteyenlere cinsel ilişki önertaneye zor katlaniten taneye
Covid aşısın olduktan sonra bir ay korunun diyorlarmış ama ben yaptırmadım eşim sağlıkçı o oldu bana da çıkmış olmasına rağmen olmuyorumKızlar bir şey soracağım covid aşısının gebelikle ilgili bir sakıncası var mı bilginiz var mı? Açıkçası pek araştırmadım aklıma geldi size sorayım bir dedim
Aaa letrol da başka bir yumurta büyütücü ilaç mı? İlk defa duydumMerhaba bende yeni katıldım aranıza kızlar 14 nisanda letrol başladım 24 nisandada yumurta büyümüşse çatlama iğnesi vercek doktor çok heycanlıyımm
Canım birşey daha sormak istiyorum bugün kahverengi kırmızı akıntım geldi bu normalmiPeki hangisinin üstünden 14 gün sonra mens oldun canım? Yumurtlama gerçekleşmiş miydi
Bende o tarz bir kan gelmedi canım bir fikrim yok kaçıncı günün bugün döngünde?Canım birşey daha sormak istiyorum bugün kahverengi kırmızı akıntım geldi bu normalmi
15.gun adetime 14. Gün varBende o tarz bir kan gelmedi canım bir fikrim yok kaçıncı günün bugün döngünde?
Gebelik olabilir mi? Yerleşme kanaması diye bişey var ama o 6.7. Günden sonra oluyo erken yumurtlama olduysa oladabilir bi denemekte fayda var bence15.gun adetime 14. Gün var
Test yapsam çıkarmı ki acabaGebelik olabilir mi? Yerleşme kanaması diye bişey var ama o 6.7. Günden sonra oluyo erken yumurtlama olduysa oladabilir bi denemekte fayda var bence
Bir gün daha bekle istersen bi ovulasyon yaparsjn yine. Bilemedim ki ovulasyon testiyle gebelik öğrenenlere burda da denk geldimTest yapsam çıkarmı ki acaba
Evet bende gördüm en iyisi beklemekBir gün daha bekle istersen bi ovulasyon yaparsjn yine. Bilemedim ki ovulasyon testiyle gebelik öğrenenlere burda da denk geldim
Evet takip edip beklemek gerekiyor. Allah bolca sabır versin hepimizeEvet bende gördüm en iyisi beklemek
Amin amin dualarımız kabul olur inşallah bu mübarek aydaEvet takip edip beklemek gerekiyor. Allah bolca sabır versin hepimize
Ben istiyorum bende düşük b12 alırım bende iyiyse
Olsun kimseye özenme belki bazen özenilecek şeylerin arkasında başka şeyler vardır. Ayrıca çok yenisin nasipse bizi de bulacaktır elbet Allahın izniyle. Helal olsun ne demek herzaman