Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngülerim ocak 29 du şubat mart 27 önceki aylarda 26 28 arası değişen bir döngü sirkülasyonum var aslında. O yüzden gecikti falan bide böyle testler olunca takıldım ne yaxık ki 😔 bir daha tövbe ettim kullanmam 😃
Ay bende başladım adetken başla dedi doktor adetim bitmedi daha bakalım beni nasıl etkilicek baya acı bu hayıt zaten ebru abladan aldım ovulasyon takip edicem bakalım benimde hep kırmızı mı çıkıcak ya bence yumurtlamada iyi etkilemiş gibi sizi

Ay bende başladım adetken başla dedi doktor adetim bitmedi daha bakalım beni nasıl etkilicek baya acı bu hayıt zaten ebru abladan aldım ovulasyon takip edicem bakalım benimde hep kırmızı mı çıkıcak ya bence yumurtlamada iyi etkilemiş gibi sizi
Ah bir bilsem naptı napmadı bana 😃 yumurtlama konusunda testlerden anladığım kadarıyla şimdiye kadar zaten bir sıkıntı olmamıştı. Eğer bu ay hamiş olursam inşallah kesinlikle etkisi var dicem 😃

İğne teste birşey yapar mı bilmiyorm ebru hanıma bunu sorun o size daha güzel bilgi verir çünkü o zafen sürekli pik testlere bunları soruyor. Akıntını takip et nasıl olacak kesilecek mi? Zaten çatlayınca akıntı akınkan oluyor kesiliyor. 👍
Ya aslında benimde akintim oluyo ama 3 gün üst üste ilişki olduğu zaman akıntı gelmedi hiç hatta o hafta gelmemişti yani ilişki sık olunca akıntıyıda anlayamiyosun sanki

Ah bir bilsem naptı napmadı bana 😃 yumurtlama konusunda testlerden anladığım kadarıyla şimdiye kadar zaten bir sıkıntı olmamıştı. Eğer bu ay hamiş olursam inşallah kesinlikle etkisi var dicem 😃
Ay çok heyecanlı şimdi sende böyle etki etmiş bende denicem adet bitince benimde aynı çıkarsa belliki hayıttan kaynaklı ben yumurtlamaya kadar içip bırakıcam ya sen kaç gün içtin

😂😂😂klavye azizliği ovulasyon
Peki ne demek istedin burada? 🙈
Ya aslında benimde akintim oluyo ama 3 gün üst üste ilişki olduğu zaman akıntı gelmedi hiç hatta o hafta gelmemişti yani ilişki sık olunca akıntıyıda anlayamiyosun sanki
Sık olduğu zmaan azalır kuruluk canım sonuçta o da bir salgı ama var diyorsan iyi birşey bir yerde yumrtlama zamanını bilmek adına. 👍

Ben asla ve asla vazgeçmedim geçmicem de Allah'ıma şükürler olsun sınavın büyüklerinden korusun hep duam hayırlısı olmasıydı yinede hayırlısı ise versin en yakın zamanda...
Peki bu arada senin durumlar nasıl gelmedi mi hala sonuçların öyle birşeylerin vardı umarım yanşıl hatırlamıyorum 🙈
Doğru hatırlıyorsun canım 🥰 yine kan yolladılar Ankara’ya bir ay sonra dediler şimdilik bekleyin diyorlar biontech vuruldum bide Eylüle kadar da sonuç çıkmış olur artık inşallah 🙏 kötü sonuç alırsak tüp bebek istiyor eşim ben kararsızım hayırlısı olsun inşallah 🥰🙏

Yok en az 14.gün gördüm yumurtlama ama femara kullanıyorum ya hemen büyürse diye başlasam mı ki
Kuzum ben adet ben biter bitmez başladım ne olur ne olmaz diye ama doktora gittiğim gün ancak büyümüştü. Sen de gideceksindir illaki doktora acele etme istersen

Çarşamba randevum var o zaman ben hiç acele etmeyeyim kendimi dinleyeyim kafam rahat olur strese girmem
Aynen canım öyle yap. Ben kırmızı çıkmayınca acaba büyümüyor mu yumurtalar diye biraz üzülmüştüm misal. Ama 3 tane büyümüş. Sen de aynı şekilde strese girme 😉

Ay çok heyecanlı şimdi sende böyle etki etmiş bende denicem adet bitince benimde aynı çıkarsa belliki hayıttan kaynaklı ben yumurtlamaya kadar içip bırakıcam ya sen kaç gün içtin
Ben daha erken bıraktım bir hafta içtim ovulasyon yaptım baktım hiç kırmızı çizgi yok korktum bıraktım

Yok en az 14.gün gördüm yumurtlama ama femara kullanıyorum ya hemen büyürse diye başlasam mı ki
O zamn başla canım aklında soru işareti kalmasın sonradan işini garantiye al.
Doğru hatırlıyorsun canım 🥰 yine kan yolladılar Ankara’ya bir ay sonra dediler şimdilik bekleyin diyorlar biontech vuruldum bide Eylüle kadar da sonuç çıkmış olur artık inşallah 🙏 kötü sonuç alırsak tüp bebek istiyor eşim ben kararsızım hayırlısı olsun inşallah 🥰🙏
Sağlıklı sıhhatli evladın olsun canım da neyle olacaksa eşinde bir yerde haklı belki o zamana kadar düşünür kafana fikri oturursun belki 🤗. İnşallah güzel haberler gelir sonuçlarında.

Kızlar bir şey soracağım covid aşısının gebelikle ilgili bir sakıncası var mı bilginiz var mı? Açıkçası pek araştırmadım aklıma geldi size sorayım bir dedim 😊🤗

X