Yok kız bitek hafif ateşi var diye hastalık trbine girdi o, bebe ateşi diyorum inanmıyor,
Ay listede olsa bize de umut olur, konuşma çok olduğu için geride kalıyor konuşmalar göremedimKız var olmaz mıher gün bir iki tane çıkıyor
Hadi bakalım darısı başımıza inşallahCanım varda kan verip onaylanması lazım olanlar var birde üç kişi var eklenecek belli olanlar eklicem gece hamişleri
Valla çenemiz düşük anam bizim, susamıyoruzAy listede olsa bize de umut olur, konuşma çok olduğu için geride kalıyor konuşmalar göremedim
Sahurdan sonra uyuyacaksın. Sabah uyanınca hemen yapma tuvaletini bir iki saat dolaş sonra onla yapYaaa bu ilk idrar testi nasıl olacak ben sahurda 2 lt su içtiğim için sabaha kadar saat başı tuvalete kalkıyorum
Ayın 14unde kontrole gittim 19mm yumurtan oluşmuş birkaç gün içerisinde çatlayacak gün aşırı değerlendir dedi. Doktoru da çok araştırıp gittim baya iyi doktor aslında ama dedigi gibi birkaç gün içinde catlasaydi adetimin gelmiş olması lazimdi. Tam ne gün yumurtladim bilmiyorum.Canım klomen kullanınca zaten yumurtlama geç oluyor biraz daha gelişmeye devam ettiği içinbenim de bat yarın ama bugün negatif çıktı hala umut yitirmedim dur bakalım hele daha regl olmadan ne ağlıyorsun, kan gelmeyen yerden umut kesilmez yumurtlama ne zaman oldu senin
Hahaha aynen öyleValla çenemiz düşük anam bizim, susamıyoruzsonra hepsi kaybolup gidiyor
Doktorlar hep aynı şeyleri söylüyorAyın 14unde kontrole gittim 19mm yumurtan oluşmuş birkaç gün içerisinde çatlayacak gün aşırı değerlendir dedi. Doktoru da çok araştırıp gittim baya iyi doktor aslında ama dedigi gibi birkaç gün içinde catlasaydi adetimin gelmiş olması lazimdi. Tam ne gün yumurtladim bilmiyorum.Sabah tekrar test yapacak mısın sen?
Kaliteli pamuk mu varmış bana hiç pamuk lazım olmadıKaliteli pamuk olsun ama sıradanını kabul etmem
Amin canımHadi bakalım darısı başımıza inşallah
Hay maşallahYaaa bu ilk idrar testi nasıl olacak ben sahurda 2 lt su içtiğim için sabaha kadar saat başı tuvalete kalkıyorum
Teşekkür ederim cnm cevabın içinEn doğrusu onların dediği gibi denemen böyle durarak zorluyor ha bugün olur ha yarın derken zaman alıyor başını gidiyor.
Normal hele sık ilişki olursa kuruluk daha çok olur
Hasta derken normal mi? Allah korusun yoksam balkon yıkama mı iyi gelmedi sana
Öğleden sonra yap o zaman canım. Gece bol sıvı aldığın için sabah değil öğleden sonrası daha saglikli olur muhtemelen.Yaaa bu ilk idrar testi nasıl olacak ben sahurda 2 lt su içtiğim için sabaha kadar saat başı tuvalete kalkıyorum
Amin amin canım, sana da gönül muradını nasip etsin RabbimKaliteli pamuk mu varmış bana hiç pamuk lazım olmadı
Amin canımseninde ne kadar çok istediğini biliyorm gönlüne göre versin Rabbim
Ay her şeyin kalitelisi var sonuçtaKaliteli pamuk mu varmış bana hiç pamuk lazım olmadı
Amin canımseninde ne kadar çok istediğini biliyorm gönlüne göre versin Rabbim
Zaten adetim gelsin birkaç ay doktora gitmeyi düşünmüyorum. Doğal takviye+ovulasyon takibi yapacağım bu sefer.Doktorlar hep aynı şeyleri söylüyor
Sen sonraki idrarda yapsan artık bence çıkmalı minnoşum yaaYaaa bu ilk idrar testi nasıl olacak ben sahurda 2 lt su içtiğim için sabaha kadar saat başı tuvalete kalkıyorum
Canım birkaç gün 3 gün olsa, 17 si eder, hatta 18i bile bulabilir. 18 çatlasa 20 döllenme olsa 11 günde idrarda çıkması zaten düşük. Ben sabah ilk idrar deneyecem bide hep öğle saati yaptımAyın 14unde kontrole gittim 19mm yumurtan oluşmuş birkaç gün içerisinde çatlayacak gün aşırı değerlendir dedi. Doktoru da çok araştırıp gittim baya iyi doktor aslında ama dedigi gibi birkaç gün içinde catlasaydi adetimin gelmiş olması lazimdi. Tam ne gün yumurtladim bilmiyorum.Sabah tekrar test yapacak mısın sen?
Ben bilmem varsa sen yolla beğendiğini alayımAy her şeyin kalitelisi var sonuçtaonun da vardır illaki
Bugün yaptım çıkmadı kız bide ilk idrar deniyim dedimSen sonraki idrarda yapsan artık bence çıkmalı minnoşum yaaarada iki saat bekleyen idrar yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?