He yaa sorma bugun bal tarçın kürüne başladım bide hergun zeytinyağında beklemis 1 incir yiyeceğim kaliteli yumurta için.. birde yumurtlama masajı yapacağım daha da bilmiyorum vCnm sen de mi kirmizi karti yedin.bu ayki bereketten nasibimizi alamadik
10.ay buCanım ne kadar süredir deniyorsunuz onu unutmuşsun onu da söyler misin?
Merhaba canım Hsg çekil bakalım ne oluyor belki ondan sonra hamile kalırsınMerhababenide ekler misin? 1 yıldır deniyoruz 8 Mayıs adet tarihim 1 tane başarısız klomen+çatlatma iğnesi oldum maalesef başarısız oldu 20 nisan hsg çekimim olacak
İnşallah canım yaMerhaba canım Hsg çekil bakalım ne oluyor belki ondan sonra hamile kalırsın
bende yarın başlıycam bal tarçın çörekotuna,incir yapamıyorum prolaktinim yükselmeye meyilli.He yaa sorma bugun bal tarçın kürüne başladım bide hergun zeytinyağında beklemis 1 incir yiyeceğim kaliteli yumurta için.. birde yumurtlama masajı yapacağım daha da bilmiyorum v
hiç korkma bende öyleydim ama işlem bittikten sonra çok rahatlıyorsun üstünden bir yük atmış gibi oluyor.İnşallah canım yahsg çekimide beni çok korkutuyor kötü bir sonuç çıkar mı diye ama düşünmemeye çalışıyorum
Benimki de 15 ti en son ama günde 1 tane incirden bişey olmaz herhaldebende yarın başlıycam bal tarçın çörekotuna,incir yapamıyorum prolaktinim yükselmeye meyilli.
Ben kendi isteğimle çekilmeye karar verdim doktorum hsg çektir gibi istekte bulunmadı aslında ama ilaç ile olmayınca hsg çekilmeye karar verdim en azından rahimde sorun varsa boşuna vakit geçirmem diye düşündüm. Birde iş arkadaşım tedavi sürecine girdi hamile kalamadı ama hsg çekiminden sonra doğal yolla gebelik oluştu tüplerde tıkanıklık varmış bu durumda beni ümitlendirdi inşallah güzel sonuçlar alırımhiç korkma bende öyleydim ama işlem bittikten sonra çok rahatlıyorsun üstünden bir yük atmış gibi oluyor.
Ben varım hergun iğne ölüyorum sadece gebelikteMerhaba kizlar kan pıhtılaşması sorun olan varmi?nasil bir süreç acaba hamilelikte demi aspirin kullanilmasi lazim yoksa oncesinde mi?
benim 24'e çıkmıştı en sonBenimki de 15 ti en son ama günde 1 tane incirden bişey olmaz herhalde
inşallah canım benim düşüklerimden dolayı doktorum olmamı istedi tıkanıklık yapışıklık olumuş olabilir,her işlem yeni bir umuttur ve HSG'den sonraki 2 ay hamile kalma oranı çok yüksek dedi.Ben kendi isteğimle çekilmeye karar verdim doktorum hsg çektir gibi istekte bulunmadı aslında ama ilaç ile olmayınca hsg çekilmeye karar verdim en azından rahimde sorun varsa boşuna vakit geçirmem diye düşündüm. Birde iş arkadaşım tedavi sürecine girdi hamile kalamadı ama hsg çekiminden sonra doğal yolla gebelik oluştu tüplerde tıkanıklık varmış bu durumda beni ümitlendirdi inşallah güzel sonuçlar alırım
Çok geçmiş olsun canım inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz gerçekten çok zor birde sürekli etraftan hamilelik haberi alınca daha kötü oluyor insaninşallah canım benim düşüklerimden dolayı doktorum olmamı istedi tıkanıklık yapışıklık olumuş olabilir,her işlem yeni bir umuttur ve HSG'den sonraki 2 ay hamile kalma oranı çok yüksek dedi.
Benim tüplerim,rahimimde hiç tıkanıklık yokmuş ama enfeksiyonum çokmuş antibiyotik verdi
Yok ya Allahın izniyle içini rahat tut canım sen birşey olmaz inşlh.İnşallah canım yahsg çekimide beni çok korkutuyor kötü bir sonuç çıkar mı diye ama düşünmemeye çalışıyorum
Ahh ahh hemde nasıl bir burukluk o Rabbim kimseye yaşatmasın,bize de bir evlat sevgisi tattırsın inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz gerçekten çok zor birde sürekli etraftan hamilelik haberi alınca daha kötü oluyor in
Ben ilk klomen ve çatlatma iğnesi denememde iki adet kist oluştu bu işlem Şubat ayında olmuştu ve adet düzenim bozuldu kist sebebi ile normal adetim şükürler olsun ki üç gün önce başladı tekrar ilaç tedavisi olmak yerine rahim filmi çekilmeye karar verdimKızlar klomen kullananlara bi sorum olcak kiste çevirme olayı doğru mu acaba çok fazla şey okudum bununla alakalı bu ay doktorumda bana başlatacak korkuyorum biraz
Aminnn canımAhh ahh hemde nasıl bir burukluk o Rabbim kimseye yaşatmasın,bize de bir evlat sevgisi tattırsın inşallah
Gecmis olsun cnm bende dun öğrendim kanda pihtilasma olduğunu peki canim aspirin kullaniyormusun bana dr keseyi horunce baslariz dedi acaba geç mi kalmış olurumBen varım hergun iğne ölüyorum sadece gebelikte