Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide ekler misin? 1 yıldır deniyoruz 8 Mayıs adet tarihim 1 tane başarısız klomen+çatlatma iğnesi oldum maalesef başarısız oldu 20 nisan hsg çekimim olacak

Merhaba benide ekler misin? 1 yıldır deniyoruz 8 Mayıs adet tarihim 1 tane başarısız klomen+çatlatma iğnesi oldum maalesef başarısız oldu 20 nisan hsg çekimim olacak
Merhaba canım Hsg çekil bakalım ne oluyor belki ondan sonra hamile kalırsın

He yaa sorma bugun bal tarçın kürüne başladım bide hergun zeytinyağında beklemis 1 incir yiyeceğim kaliteli yumurta için.. birde yumurtlama masajı yapacağım daha da bilmiyorum v
bende yarın başlıycam bal tarçın çörekotuna,incir yapamıyorum prolaktinim yükselmeye meyilli.

hiç korkma bende öyleydim ama işlem bittikten sonra çok rahatlıyorsun üstünden bir yük atmış gibi oluyor.
Ben kendi isteğimle çekilmeye karar verdim doktorum hsg çektir gibi istekte bulunmadı aslında ama ilaç ile olmayınca hsg çekilmeye karar verdim en azından rahimde sorun varsa boşuna vakit geçirmem diye düşündüm. Birde iş arkadaşım tedavi sürecine girdi hamile kalamadı ama hsg çekiminden sonra doğal yolla gebelik oluştu tüplerde tıkanıklık varmış bu durumda beni ümitlendirdi inşallah güzel sonuçlar alırım

inşallah canım benim düşüklerimden dolayı doktorum olmamı istedi tıkanıklık yapışıklık olumuş olabilir,her işlem yeni bir umuttur ve HSG'den sonraki 2 ay hamile kalma oranı çok yüksek dedi.
Benim tüplerim,rahimimde hiç tıkanıklık yokmuş ama enfeksiyonum çokmuş antibiyotik verdi

Çok geçmiş olsun canım inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz gerçekten çok zor birde sürekli etraftan hamilelik haberi alınca daha kötü oluyor insan

Kızlar klomen kullananlara bi sorum olcak kiste çevirme olayı doğru mu acaba çok fazla şey okudum bununla alakalı bu ay doktorumda bana başlatacak korkuyorum biraz

Kızlar klomen kullananlara bi sorum olcak kiste çevirme olayı doğru mu acaba çok fazla şey okudum bununla alakalı bu ay doktorumda bana başlatacak korkuyorum biraz
Ben ilk klomen ve çatlatma iğnesi denememde iki adet kist oluştu bu işlem Şubat ayında olmuştu ve adet düzenim bozuldu kist sebebi ile normal adetim şükürler olsun ki üç gün önce başladı tekrar ilaç tedavisi olmak yerine rahim filmi çekilmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…