• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤣🤣🤣🤣🤣 İnşallah canım sen bize güzel haberler verirsn belli mi olur 💜💜💜 ben tüp Bebek düşünüyorum eğer bı sure daha böyle devam ederse 😐😐😐 en azından o döllenmiş yumurta tutma ihtimali daha fazla diye düşündüm 😍😍😍
İnşallah denemeden bilemeyiz hiçbir şeyi 👍nasıl olursa hayırlı olan olsun hakkımızda 🤗 canım senin var mıydı bebişin?

Offf heryerim agriyor yine bu haftasonuna kadar adet olucam insallah. Valla korunmasak bu ay acaba mi dicem ama o konuda kafam rahat😂 ama belim kasiklarim,goguslerim heryerim bana karsi 😞

Bana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?

Evet yaptık ama bazıları çıktı bazıları çıkmadı kan pıhtılaşma olan çıkmıştı sanırım o temiz çıktı kromozom sayısı falan o.daha çıkmadı
Canim üzülme bi defa kötüyü yaşadığın için insan rahat olamıyor ama bozma moralini genetik test yaptırdın mı

Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah dualarında bizleri de unutma Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin🌸💜
Amin inşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu mübarek ayın hatrına şuan da ezan okunuyor Rabbim dualarımızı kabul etsin 🙏😘😍

Çok meraktayım sağlıcakla artmasını dilerim 🙏🏼
Kağıt veriler mi peki sana? Bunla gel diye
Amin inşallah canım darısı isteyen herkesin başına inşallah 🙏😘😍 hayır özel hastane zaten direk hemşiresiyle yazistik önce yarın hemen gelin dediler sonra Perşembe günü gel dedi sıkıntı olacağını sanmıyorum

Back