• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim geçen ay 21. Gün 16.37 çıktı hatta gebe olablrsn dedi doktor ama hani nerde lannnn bu bebek diyemedim takılma progesterona
Ben de geçen ay 15 cikti acaba hamile misin diyor beni de umutlandirdiydi

Değerlendir canım bencede son testin koyuluğu pik sankim ama içimden ses daha koyulaşabilir gibi diyor. Sen bunu değerlendir boş geçme şu aralar yumurtlma zamanın görünüyor bolca çalış zaten çok çok bir kaçugün daha sürecek 😊son bekleme evresine girersin 🤗
Değerlendirdim canım🤗 bakalım bugünkü nasıl olacak yaptığım zaman atarım 🤗 inşallah tuttururuz artık 😂

İnşallah canım ben Şubat ayında bir düşüğüm var artış da iyiydi keseyi gördük varla yok arası bir lekelenmem oldu doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi beta ya baktırdım gerçekten en son ki beta degerimden yarı yarıya düşmüştü ve iki gün sonra parça düşürdüm o yüzden biraz gerginim
Canim üzülme bi defa kötüyü yaşadığın için insan rahat olamıyor ama bozma moralini genetik test yaptırdın mı

22 yazmışsın ya burda ondan dedim 21.gun o ayki yumurtlama olmuş mu ona bakılıyor belli seviyenin altındaysa olmamis olabiliyor yumurtlama
Bilemiyorum ki yüksek değerlerle olmayanda var 1,27 ile hamile kalmış biri bi topikte okudum. Ama benimki de düşük tabi umarım sorun yaşatmaz🙏

Bana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?

Hanımlarr benim çatlama oldu değerlendirdim ama biraz önce hissedilir şekilde beyaz akıntım geldi tekrar yumurtlama olabilir mi ? Kardeşimdeyim yanımda teste yok yapamıyorum 😞 olabilir mi acaba?

Back