- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 31
Canımm teşekkür ederim değerlendireyim düne göre daha koyu çıkmış çünkü kaçırmayalımCanım değerlendir bugünü sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm teşekkür ederim değerlendireyim düne göre daha koyu çıkmış çünkü kaçırmayalımCanım değerlendir bugünü sen
Canım bnce bu yumurtlama olmuş başlamış yaniCanlarım bu da bugünkü testim sizce nasıl gelişme var mı?
Bat ne zaman canımCanımm teşekkür ederim değerlendireyim düne göre daha koyu çıkmış çünkü kaçırmayalım
Yapınca haber ver canm önce bize söyle6 güne kadar %99 doğru sonucu veriyor diyor ama zaten 5 gün kalıyor bence yapıyım ya
Demi canım dün max çizgisi daha açıktı ya yumurtlama ya da yumurtlama oldu olacak. Ya yumurtlamaya dair belirti hissetmememCanım bnce bu yumurtlama olmuş başlamış yani
12 Mayıs canımBat ne zaman canım
İnşallah canım inşallah tutunur şu güzel günlerde bebeşin12 Mayıs canım
Evet ama acil açık olur işte, yumurta takibi çatlatma falan yaparlar mı acabaAynı soru benimde kafamda ama geçen yılki tam kapanmada kapatmamışlardı. Sonuçta bir sürü gebe de var doğuracak insan da. Evde mi doğuracak bunlar. Kadın Doğum hep acildir açık kalır
Yaaa gerçekten şok. Peki sonda ne oldu canım neden kaybettin kaç haftalıktıNormal adetten az gelmişti kan testi yapılacağı zaman gebelik şüphen var mı die sordular ben de şu an adetim ama az geliyo dedim o zaman ona bakalım dedi öylelikle test yapıldı ben hiç ihtimal vermemiştim şok oldum.
Bekliyoruuuuuzzz6 güne kadar %99 doğru sonucu veriyor diyor ama zaten 5 gün kalıyor bence yapıyım ya
Valla canım bu test şaşmıyor hiç iyi yapmışsın almakla bn de bununla takip ediyorum kaçırmamış olursunDemi canım dün max çizgisi daha açıktı ya yumurtlama ya da yumurtlama oldu olacak. Ya yumurtlamaya dair belirti hissetmemem
İnşallah kuzum ya ilk defa düzenli ovülasyon takibi yapıyorum iki gün yapamadım korktum kaçtı mı diye kaç aydır da istiyoruz hepimize nasip olur inşallahİnşallah canım inşallah tutunur şu güzel günlerde bebeşin
Yok kız açıktır diğer poliklinikler de. Biraz daha tenhalaşır hastaneler.bi yerde iyi oldu. Acil olmadıkça kimse gelmezEvet ama acil açık olur işte, yumurta takibi çatlatma falan yaparlar mı acaba
Yaaa gerçekten şok. Peki sonda ne oldu canım neden kaybettin kaç haftalıktı
Aynen canım iyi ki bunu almışım çok hassas yanılma şansı yok umarım uğurlu gelir hepimizeValla canım bu test şaşmıyor hiç iyi yapmışsın almakla bn de bununla takip ediyorum kaçırmamış olursun
Normal kaset test ile canımNasıl öğrendi canım kan testimi idrar testi ilemi
Bende alacaktım 8 gün var biraz değişikler var vücudumda bi kaç gün daha bekleyeyim dedimNormal kaset test ile canım
Canım iki gün sonra erken gebelik alabilirsin onlar kesin sonucu veriyorBende alacaktım 8 gün var biraz değişikler var vücudumda bi kaç gün daha bekleyeyim dedim
Çok sevindim ablan içinde seninde kucağın dolsun güzel teyze
10haftalikken kalbi durdu canm. Sağlıklı olmayan gebeliği vücut sonlandiriyo dedi doktorEvet ama acil açık olur işte, yumurta takibi çatlatma falan yaparlar mı acaba
Yaaa gerçekten şok. Peki sonda ne oldu canım neden kaybettin kaç haftalıktı
Canım ovulasyon testi mi? Markası ne bunun bende alam önümüzdeki ayEvet
Aynen canım iyi ki bunu almışım çok hassas yanılma şansı yok umarım uğurlu gelir hepimize
Rabbim bidaha yaşatmasın canım10haftalikken kalbi durdu canm. Sağlıklı olmayan gebeliği vücut sonlandiriyo dedi doktor
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah10haftalikken kalbi durdu canm. Sağlıklı olmayan gebeliği vücut sonlandiriyo dedi doktor