How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi ile bakıyorum ama bende hep ikinci çizgi silik çıkıyor anlayamadim bir türlü bide adet düzenleyici verdi doktor o yüzden 28 günde bir oluyorum o yüzden internetten uygulama indirdim ordanda takip ediyorum bu ay ki yumurtlama zamanıni degerlendirdim o yüzden heyecan var aynen bağı koparmayalim ben de çok merak ediyorum
Aynn canm ben de testle takip ediyorum. Keşke hemen öğrenebilsek. Benim adet öncesi hep göğüslerde hassasiyet oluyo yine başladı ama adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benziyormuş zaten

Aynn canm ben de testle takip ediyorum. Keşke hemen öğrenebilsek. Benim adet öncesi hep göğüslerde hassasiyet oluyo yine başladı ama adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benziyormuş zaten
Keşke öğrensek. Ben de de belirtiler var ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum erken gebelik testi sipariş ettim internetten yarın gelir yapicam çok merak ediyorum😬

Neden bilmiyorum ama reyap güven vermiyor bana 😂 yani tamamen psikolojik 😂
Kız vatanın görüntüsüne aldanma Reyapta daha tecrübeli doktorlar var. Vatan biraz daha para koparma derdinde. Lifeport vardı açıldı kapandı sonra orayı bilmiyorum 😂

Bende memlekete gidemeyecgm gerçekten çok moralim bozuk 😐😐 ya 20 gün evde ne yapacağız gerçekten bilmiyorum al sana bir bunalım sebebi.. okulu da kapattilar artık evde huni ile gezerim 😭😭
Vallahi alij benden de o kadar duvarlar üzerime üzerime geliyor bu adetten sonra ilk denemelere baslayacaktik eşim yaza kalsin diyor benim de cesaretim iyicene kayboluyor gibi

Kızlar benim pik 22 Nisandı 24 nisanı değerlendirdim birde bugün var ama yarın kardeşimde kalacağım kaçırmış olmuyorum değil mi ?

Dersteyim şu muhabbetten uzak kalmak ziyadesiyle üzüyor şuanda beni, lütfen etkili pozisyon, dua vs karar kılınca beni bilgilendirin 😂😂
İlk sayfaya liste yapın bence onları da bende kaçırdım onun yerine hastaneye gittim kontrole hayl kurdum allahim fitı önümüzdeki ay bebek görmeye geleyim buraya diye 🥰heyecanlı bir gündü benim için bugün

Canım 3,4 gün önce yapıp pozitifi görenler var ama en net adet günü ya da bir gün geçince çıkar ☺️
Benm geçen yıl düşükle sonuçlanan hamileliğim olmuştu ben üstüne adet oldum mideden hastaneye giderken doktor kan testi istedi ben adetken test verdim bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendim

Kızlar benim pik 22 Nisandı 24 nisanı değerlendirdim birde bugün var ama yarın kardeşimde kalacağım kaçırmış olmuyorum değil mi ?
22 nisanı değerlendirdin mi? Evetse kaçırmış olamazsın

Benim ablam 8 gün varken öğrenmişti canım
Yaa erken testler çıkarıyormuş ama benim döngüm kısa 25 gün o yüzden çıkmaz diye düşünüyorum

Benm geçen yıl düşükle sonuçlanan hamileliğim olmuştu ben üstüne adet oldum mideden hastaneye giderken doktor ka testi istedi ben ederken test verdim bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendim
Yaaa üzüldüm canım, üstüne adet normal mi oldun.? İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.

Benim merak ettiğim poliklinikler kapanmaz inşallah ne yaparız sonra 😂

22 nisanı değerlendirdin mi? Evetse kaçırmış olamazsın

Yaa erken testler çıkarıyormuş ama benim döngüm kısa 25 gün o yüzden çıkmaz diye düşünüyorum

Yaaa üzüldüm canım, üstüne adet normal mi oldun.? İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.

Benim merak ettiğim poliklinikler kapanmaz inşallah ne yaparız sonra 😂
Aynı soru benimde kafamda ama geçen yılki tam kapanmada kapatmamışlardı. Sonuçta bir sürü gebe de var doğuracak insan da. Evde mi doğuracak bunlar. Kadın Doğum hep acildir açık kalır

Back