- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 36
İlk hamileğimde laboquicla ilk denemede hamile kaldım ben memnumdum tavsiye ederimLaboquic var nette o da iyi diye duymuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk hamileğimde laboquicla ilk denemede hamile kaldım ben memnumdum tavsiye ederimLaboquic var nette o da iyi diye duymuştum
YumurtalamaCanlarım bu da bugünkü testim sizce nasıl gelişme var mı?
Aynen canım şüphe kalmıyor aklında yumurtlama olmuş mu olmamış mı direkt anlıyorsunBende o sayfadan ovulasyon aldım 2 aydır kullanıyorum aşırı hassas ve net
Amin canm sagolsagolRabbim bidaha yaşatmasın canım
Sen kaç aydır kullanıyorsunAynen canım şüphe kalmıyor aklında yumurtlama olmuş mu olmamış mı direkt anlıyorsun
O zaman yapıştırayım benYumurtalama
2 Mayıs 5 gün var atarım mutlakaTmm yapınca at kaç gün var bata
Amin canm sagolRabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Ben ilk defa bu ay düzenli kullandım düzenli takip yapıyorum. Ablam kullanıyor bir kaç arkadaşım da öyle tavsiye ettiler memnun kaldımSen kaç aydır kullanıyorsun
Banada öyle geliyo şimdi hergün denemelere başlayabiliriz adamlarda evde artık yorgunum bahaneleri de yapamazlarBence bu üç haftalık kapanma grubumuza yarayacak. Artık denenmemiş her şey denenir evde, karantina nın son gününe avize ile sallanırken yaparak giriyormuşuz
Evet gerçekten güxel bende memnunum ama ilkinde düzenli kullanmama ragmen sonuç almadm inşallah bu ay sonuç alırızBen ilk defa bu ay düzenli kullandım düzenli takip yapıyorum. Ablam kullanıyor bir kaç arkadaşım da öyle tavsiye ettiler memnun kaldım
Kız benim bir sonraki ovülasyon dönemime denk gelmiyor ya takvime göre inşallah testlerde erken yumurtlama olurBence bu üç haftalık kapanma grubumuza yarayacak. Artık denenmemiş her şey denenir evde, karantina nın son gününe avize ile sallanırken yaparak giriyormuşuz
Bende de yok zaten ama ne kadar dayanabilirsem zorluyorum. Çünkü öğrendikten sonra yine beklemek gerekiyo. 4haftalik kese görünüyo. 5 haftalık bebek görünüyo 6haftalik kalp atışı derken hep bekliyosunYa ben de o sabır hiç yok dayanabilirsen helal olsun
Bi ogrenelim ona göre bekleriz sorun yokBende de yok zaten ama ne kadar dayanabilirsem zorluyorum. Çünkü öğrendikten sonra yine beklemek gerekiyo. 4haftalik kese görünüyo. 5 haftalık bebek görünüyo 6haftalik kalp atışı derken hep bekliyosun
Inşallah canm hayırlısıyla böyle konuşunca daha çok heyecan basıyo banaBi ogrenelim ona göre bekleriz sorun yok
Ya işiyle ilgili bir durum var önümüzdeki ay belli olacak da o yizden içi rahatlasin diye muhtemelenİyi de neden yaz.. bu şıp diye tutan bişey degil kı neden naz yapıyo anlamadm... benim 10 aydır tutmuyor hiç bir sebep yok eşimde bende gayet saglıklıyız yok yok olmuyo
İnşallah canım umarım istediğini görürsün ben yumurtlama masajı da yapcam etkili oluyormuş bayaEvet gerçekten güxel bende memnunum ama ilkinde düzenli kullanmama ragmen sonuç almadm inşallah bu ay sonuç alırız
İnşallah bende de öyle olur canımİlk hamileğimde laboquicla ilk denemede hamile kaldım ben memnumdum tavsiye ederim
Tüh kötü olduKız benim bir sonraki ovülasyon dönemime denk gelmiyor ya takvime göre inşallah testlerde erken yumurtlama olur
Bende bundan korkuyorum zaten bizde sağlıklıyız benim yaşım görece daha küçük ya ama nedensiz olmazsa , bi yanım da diyor ki anne olmaya hazır değilimİyi de neden yaz.. bu şıp diye tutan bişey degil kı neden naz yapıyo anlamadm... benim 10 aydır tutmuyor hiç bir sebep yok eşimde bende gayet saglıklıyız yok yok olmuyo