How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eğer değiştirmek istersen med starda Ertuğrul var o çok tatlış bi adam. Hem ilgili hem de neşeli. Ben de gittim ona, tatlış yani. Bi de övülen birisi kendisi. Bi de medikalde mine hanım var. Onu da arkadaşımın çevresi çok övüyor. Bir de ofm de bir bayan doktor adını unuttum şimdi. Ama aralarında en ilgili ve hastayı düşünen ofm. Testleri falan devlette yaptırın diye test listesini veriyor, zorunlu olmadıkça işlem yapmıyor ve en önemlisi savuşturmuyor. Yarım saat dinliyor insanı. 15 gündekileri de kontrol muayenesi alıyor. Bir de diğerlerine göre biraz daha ucuz Ben ilk orda hsg çektirelim falan demiştim. En mantıklısını o yapıp gerek yok bence, rahimde bi kusur görünmüyor demişti. Sonradan çektirdiğime çok pişman oldum. Çok kafamı karıştırdılar çünkü
Canım ben bi sürü doktor gezdim artık parasından geçtim inan hepsi ayrı ayrı şeyler uydurdu bu doktor da baya bilinen biri çokta işinin ehli biri tabi paracılık var her özel hastane gibi bi süre bununla takip edicem eğer memnun kalmazsam bu mesajındakileri araştırırım teşekkür ederim 🥰

Ay her şeyi beraber yapalım, ama önce beraber hamile kalalım 🤣 sonra beraber doğuralım, sonra emzirme işleri falan oooo hepsi beraber
Biz o zaman da durmayız kızlar hamileyken şu oldu kızlar doğumda şu oldu kızlar bebek şunu yapıyor kızlar benimki böyle emiyor ay ne güzel olur 😂😂

Kızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?
Canım ben onu özelde yaptırdım. Yaptırdıktan ikş saat sonra sonucum çıktı. Rahim ağzında yara vardı muayenede çıktı kaşıntım da var deyince yolladı. Tek kanser için değil rahim ağzında rahimde sıkıntı var mı mantar falan var mı diye bakılıyor

Canım ben bi sürü doktor gezdim artık parasından geçtim inan hepsi ayrı ayrı şeyler uydurdu bu doktor da baya bilinen biri çokta işinin ehli biri tabi paracılık var her özel hastane gibi bi süre bununla takip edicem eğer memnun kalmazsam bu mesajındakileri araştırırım teşekkür ederim 🥰
Ay işte asıl sıkıntı o. Kafan karıştığı zaman bitiyor valla. Bi de sebepsiz infertiliteyi kafam almıyor sanırım.. Uzun uzun sebep arıyorum. Olsa tedavi olsam tamam işte ama sebepsiz olunca 😡

Canım ben onu özelde yaptırdım. Yaptırdıktan ikş saat sonra sonucum çıktı. Rahim ağzında yara vardı muayenede çıktı kaşıntım da var deyince yolladı. Tek kanser için değil rahim ağzında rahimde sıkıntı var mı mantar falan var mı diye bakılıyor
Aha sorayım hemen sana da. Bi yara da bende var küçük bir şey. Biri yakalım dedi. Biri olmazsa yakalım dedi. Beşi gerek yok böyle hamile kalan çok oluyor dedi. Benim sürekli kafama takılıyor. Sana ne dediler

İltihap sökücü olarak çok iyi geliyormuş dediler .iltihap konusu bizler için çok önemli en ufak iltihap gebeliğe engel olabiliyormuş diye duymuştum .bi merak aldım ben ama ilk kez kullancam bide bunu deniyim dedim 😂
Canım benim doktorum hayıt tohumu önerdi şimdi onu içiyorum istersen bak oda çok temizleyici özellği var bana 3 ay kullan dedi hatta gebeliği kolaylastiriyormus

Keşke burada da aynı olsa ama bn yine de gidince bi soralım belki var bn bilmyrm
Bende özele gidiyorum 15 gün içinde gittiğim zaman tekrar para almıyorlar. Benim doktorum iyi o konuda hemen tüp bebek aşılama çatlatma iğnesi laflarını etmedi hiç olması gerektiği gibi ilerledi testlerimi yaptı sırasıyla

Back