How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa o zaman hepimiz isim sildiriyoruz belki totem odur 🤣
Yok canımmm başka :KK70: nickimizi papatya yapsak kurtarmaz mı acaba :KK70:
Demin kendisi de yazdı, planlı gitmeyince yazdırmadım ismimi diye 🤣🤣🤣
Planlı gitmemek nasıl oluyor ki okumadım da nasıl gitti de kaldı 🤣🤣bizde öyle gidelim 🙊
Sen yokken buraları boş bırakmıyoruz 😂😂

İyi ki varsınız iyi ki :halay:kullancılarımın da kendim gibi oluşu tesadüf olamaz çok vefalılar :-)

Planlı gitmemek nasıl oluyor ki okumadım da nasıl gitti de kaldı 🤣🤣bizde öyle gidelim 🙊

İyi ki varsınız iyi ki :halay:kullancılarımın da kendim gibi oluşu tesadüf olamaz çok vefalılar :-)
Valla ben hamile kalırsam inşallah 🙏 beni bu gruptan atamazsınız 😂😂 annelere geçmicem ben

Tükürüğün içindeki bakteri veya enzimler var spermi öldürmez direk belki herkesde ama kalitesini düşürürmüş. Bende birgebeningünlüğü sayfasında gördüm araştırdım sonra cidden doğru. 👍 Kuruluk olan kişi mecbur birşeylere başvuracak en güzeli sağlıklısı o jel 🤗ne demek herzaman 🌸
Canımsın 🌸🤗

Yusra-61 Yusra-61 senin de ilk gebeliğin mi olacak?
Evet kuzum benim de 3 yıldır bebeğim olmuyor. 😝Olanlar düştü bende olur diye beklerken burayla tekrar başladım çalışmalara düzenli 3.ayım ovulasyonla deniyordum ki bu ay adet görmedim 🙈 grup açtım amma kendim kırmızılara ulaşamadım 😂eğer olsaydım aşılama olacaktım doktorumla öyle konuşmuştuk😍 durumum bundan ibaret. 👍

Evet kuzum benim de 3 yıldır bebeğim olmuyor. 😝Olanlar düştü bende olur diye beklerken burayla tekrar başladım çalışmalara düzenli 3.ayım ovulasyonla deniyordum ki bu ay adet görmedim 🙈 grup açtım amma kendim kırmızılara ulaşamadım 😂eğer olsaydım aşılama olacaktım doktorumla öyle konuşmuştuk😍 durumum bundan ibaret. 👍
Kaç gün geçti battan? Adet düzensizliğin var miydi? Belki de hamilesindir? 😳 İhtimal yok mu?

Geç döllenme olabilir mi canım, tekrar test yaptır

İyi ki varsınız iyi ki :halay:kullancılarımın da kendim gibi
oluşu tesadüf olamaz çok vefalılar :-)
Şöyle oldu tam olarak tam planladık ananem rahatsızlandı şehir dışına çıktık 10 gün 😏 ne zaman donecegimiz belli değildi ama sonra döndük döndüğümüz gün yumurtlamaydi o gün olmuş 😄 yani beklemiyordum açıkçası tek ilişkiyle

Bende hemen oluyor sanoyordum ama başına gelince anlıyorsun hemen olmuyormuş benim de çevremdeki herkes hamile🙄benim arkadaş ilk gecesi kalmış hamile hatta kızının kırkının çıktığı gün yine hamile kalmış ama vücut kaldırmamış tabi ki düşük yapmış şimdi yine doğurdu bir tane 😄
Ben de hemen oluyor sanıyordum oyüzden bu kadar bekledim 😂 ne zormuş bu işler yaa

Back