• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşver ben onu da yaşadım sonu hüsrandı belirti aramak yasağı koyacam bu guruba :KK70: az kalmış gününe. 🙈Bende iyiyim adet bekleye bekleye ağaç oldum 😍 yarın doktor işim var bakalım haber veririm sizlere ne olmuş bir baksın alttan 🤣tıkandı bu ay oralar 🤣

Kimmiş nasıl ilk hamiş nasıl sayfa sorumluyum dünyadan haberim yok :KK70: :KK70:utanmalı mıyım benim kendimden haberim yok zatn :KK70:sizler maşallah muhbir gibisiniz 😝
Sen yokken buraları boş bırakmıyoruz 😂😂

Papatya220 Papatya220 hamileeee 🤣 utanma utanma mazur gördük seni. Bu ara adetinle saklambaç oynuyorsun
Ayrıca papatya utansın gizli gizli aramızda kalmış isim bile yazdırlmamış Papatya220 Papatya220 sana ceza kesecem :KK70:sayfada 135 küsür ponçiğime ayrı ayrı dualar edeceksin tek tek ancak öyle çıkarsın bu işin içinden :KK70:

İnşallah oralarda bi yerlerde saklanmış bir minnoştur 🤩
Geçen aydan beri gelmedi dimi senin regl
Daha önce olmuş muydu böyle?

Bu ay gelmedi işte bugün 40 gün oldu :KK70: yok olmadı birdaha da olmaz inşallah :KK70:olursa ben varım desin minnoş 😍ne bu gizemli tavırlar şimdiden 😔

Bu ay gelmedi işte bugün 40 gün oldu :KK70: yok olmadı birdaha da olmaz inşallah :KK70:olursa ben varım desin minnoş 😍ne bu gizemli tavırlar şimdiden 😔
Şimdiden ilgi çekme peşinde 😊
İnşallah en geç mayısa hepimizin yüzü güler 😇
Artık bizde baby kargo olmak istiyoruz
Taşıma için hazırız 🐣😆

Yusra-61 Yusra-61 mikemmelsin.
Tamam canım unutma 5 mayıs 2021 🤣
Artık unutulması mümkün olmaz ama çok sevindim bee valla Varya duygusallık vurdu 😪ne mutlu haber oldu. Bütün herkes hamiş kalsın ağlamaya razıyım Papatya220 Papatya220 kardeşim her anını burada paylaşmak nasip olsun ya 💟
Bana çok güzel bı ceza kestin canım teşekkür ederim 😁 tabiki de yaparım severek
Dua et hamişsin ondan hafiflettim :KK70: adım sorumsuz yöneticiye çıkacaktı azzz daha :KK70:yok olan kullanıcıdan benim başıma da hep böyle şeyler gelir zaten ama hep böyle güzelliklerle gelsinde :KK36:
Evett çok yerinde bir karar 😂😂
İlk hamiş ya iyi bakalım ona ondan böyle karar şimdi gözümüz onu görecek listede :anneadayı:totem yapıcaz olumsuzluklar gitmeli :KK70:

Benim de aynı şekil ama çıkmaz diye yapmıyorum 😂

Neeee demek Papatya220 Papatya220 kaçakmış haaa silin adımı listeden olay onda demek ki 😂😂😂
Bak yine konuştu bak beni yakacak örneğe bak sen :KK70:bişi diyecek arkandan gelecek kaç kişi demi nooo nooo :KK70:
Şimdiden ilgi çekme peşinde 😊
İnşallah en geç mayısa hepimizin yüzü güler 😇
Artık bizde baby kargo olmak istiyoruz
Taşıma için hazırız 🐣😆
Neredeyse gider yürüme alırım valla alırım keşke öyle olsa :KK70::KK70:

Artık unutulması mümkün olmaz ama çok sevindim bee valla Varya duygusallık vurdu 😪ne mutlu haber oldu. Bütün herkes hamiş kalsın ağlamaya razıyım Papatya220 Papatya220 kardeşim her anını burada paylaşmak nasip olsun ya 💟

Dua et hamişsin ondan hafiflettim :KK70: adım sorumsuz yöneticiye çıkacaktı azzz daha :KK70:yok olan kullanıcıdan benim başıma da hep böyle şeyler gelir zaten ama hep böyle güzelliklerle gelsinde :KK36:

İlk hamiş ya iyi bakalım ona ondan böyle karar şimdi gözümüz onu görecek listede :anneadayı:totem yapıcaz olumsuzluklar gitmeli :KK70:
Güzel haberler gelsinde gerisi mühim değil 🤗🤗

Back