- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Demin kendisi de yazdı, planlı gitmeyince yazdırmadım ismimi diyeİşin tuafı böyle birisi listede yok nerden gelmiş neciymiş sordunuz mu bizdeki paptlyayalrdan değil kendisi ama sevindim hamiş olmasına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demin kendisi de yazdı, planlı gitmeyince yazdırmadım ismimi diyeİşin tuafı böyle birisi listede yok nerden gelmiş neciymiş sordunuz mu bizdeki paptlyayalrdan değil kendisi ama sevindim hamiş olmasına
Sen yokken buraları boş bırakmıyoruzBoşver ben onu da yaşadım sonu hüsrandı belirti aramak yasağı koyacam bu guruba az kalmış gününe. Bende iyiyim adet bekleye bekleye ağaç oldum yarın doktor işim var bakalım haber veririm sizlere ne olmuş bir baksın alttan tıkandı bu ay oralar
Kimmiş nasıl ilk hamiş nasıl sayfa sorumluyum dünyadan haberim yok utanmalı mıyım benim kendimden haberim yok zatn sizler maşallah muhbir gibisiniz
Hahahahaha mantıkli yaklaşımAaaa o zaman hepimiz isim sildiriyoruz belki totem odur
Ayrıca papatya utansın gizli gizli aramızda kalmış isim bile yazdırlmamış Papatya220 sana ceza kesecem sayfada 135 küsür ponçiğime ayrı ayrı dualar edeceksin tek tek ancak öyle çıkarsın bu işin içindenPapatya220 hamileeee utanma utanma mazur gördük seni. Bu ara adetinle saklambaç oynuyorsun
Bana çok güzel bı ceza kestin canım teşekkür ederim tabiki de yaparım severekAyrıca papatya utansın gizli gizli aramızda kalmış isim bile yazdırlmamış Papatya220 sana ceza kesecem sayfada 135 küsür ponçiğime ayrı ayrı dualar edeceksin tek tek ancak öyle çıkarsın bu işin içinden
Evett çok yerinde bir kararAyrıca papatya utansın gizli gizli aramızda kalmış isim bile yazdırlmamış Papatya220 sana ceza kesecem sayfada 135 küsür ponçiğime ayrı ayrı dualar edeceksin tek tek ancak öyle çıkarsın bu işin içinden
Yusra-61 mikemmelsin.Bana çok güzel bı ceza kestin canım teşekkür ederim tabiki de yaparım severek
Maşallah hayırlı olsun bebisiniz Çok klâsik olacak ama belirtiniz var mıydı birde adete kaç gün var biraz detaylı anlatır mısınızİnşallah pozitif haberleri alirsinnnnn aminnn
İnşallah oralarda bi yerlerde saklanmış bir minnoştur
Geçen aydan beri gelmedi dimi senin regl
Daha önce olmuş muydu böyle?
Çok teşekkür ederim canım valla belirti çok aramayın aynı adet olcak gibiyim adet günüm bugün sadece çok uyuyorum çok gaz varMaşallah hayırlı olsun bebisiniz Çok klâsik olacak ama belirtiniz var mıydı birde adete kaç gün var biraz detaylı anlatır mısınız
Kasik ağrısi falan yok muÇok teşekkür ederim canım valla belirti çok aramayın aynı adet olcak gibiyim adet günüm bugün sadece çok uyuyorum çok gaz var
Unutmam seni unutmam mümkün değil
Bugün var iste adet olcak gibi kasik ağrısıKasik ağrısi falan yok mu
Benim de aynı şekil ama çıkmaz diye yapmıyorumKızlar yumurtlamadan bi hafta geçti test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Şimdiden ilgi çekme peşindeBu ay gelmedi işte bugün 40 gün oldu yok olmadı birdaha da olmaz inşallah olursa ben varım desin minnoş ne bu gizemli tavırlar şimdiden
Artık unutulması mümkün olmaz ama çok sevindim bee valla Varya duygusallık vurdu ne mutlu haber oldu. Bütün herkes hamiş kalsın ağlamaya razıyım Papatya220 kardeşim her anını burada paylaşmak nasip olsun ya
Dua et hamişsin ondan hafiflettim adım sorumsuz yöneticiye çıkacaktı azzz daha yok olan kullanıcıdan benim başıma da hep böyle şeyler gelir zaten ama hep böyle güzelliklerle gelsindeBana çok güzel bı ceza kestin canım teşekkür ederim tabiki de yaparım severek
İlk hamiş ya iyi bakalım ona ondan böyle karar şimdi gözümüz onu görecek listede totem yapıcaz olumsuzluklar gitmeliEvett çok yerinde bir karar
Bak yine konuştu bak beni yakacak örneğe bak sen bişi diyecek arkandan gelecek kaç kişi demi nooo noooBenim de aynı şekil ama çıkmaz diye yapmıyorum
Neeee demek Papatya220 kaçakmış haaa silin adımı listeden olay onda demek ki
Neredeyse gider yürüme alırım valla alırım keşke öyle olsaŞimdiden ilgi çekme peşinde
İnşallah en geç mayısa hepimizin yüzü güler
Artık bizde baby kargo olmak istiyoruz
Taşıma için hazırız
Anladım canım hadi inşallah kanda da görürsün inşallahBugün var iste adet olcak gibi kasik ağrısı
Güzel haberler gelsinde gerisi mühim değilArtık unutulması mümkün olmaz ama çok sevindim bee valla Varya duygusallık vurdu ne mutlu haber oldu. Bütün herkes hamiş kalsın ağlamaya razıyım Papatya220 kardeşim her anını burada paylaşmak nasip olsun ya
Dua et hamişsin ondan hafiflettim adım sorumsuz yöneticiye çıkacaktı azzz daha yok olan kullanıcıdan benim başıma da hep böyle şeyler gelir zaten ama hep böyle güzelliklerle gelsinde
İlk hamiş ya iyi bakalım ona ondan böyle karar şimdi gözümüz onu görecek listede totem yapıcaz olumsuzluklar gitmeli
Kızlar yumurtlamadan bi hafta geçti test yapmamak için zor tutuyorum kendimi