How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?

Kızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?
Evit. Rahim kanseri için. Ocakta yaptırdıysan şimdi gerek yok. 2022 ocakta yeniden yaptirirsin.

Rahim kanseri ileri derece enfeksiyonlar filan için yapıyorlar özelikle 30 yaşına gelmiş bayanlara yapılıyor canım. Güzel haberlerle gelesin

Bu arada ben de smear testimin sonucunu öğrenmedim 🙈 kadın demişti ki görünürde bişi yok zaten yine de bakalım. Özel hastaneye gittiğim için kötü bişi olsa ararlardı herhalde diyorum 😳
Canım smr testine ne kadar ödedin? Ben adetken hormon testi için özele gittim, kanamadan dolayı tam göremiyorum ama sanki rahim ucunda minik bi yara var temizlenir ve gel smr çekelim dedi ama gitmedim

Canım smr testine ne kadar ödedin? Ben adetken hormon testi için özele gittim, kanamadan dolayı tam göremiyorum ama sanki rahim ucunda minik bi yara var temizlenir ve gel smr çekelim dedi ama gitmedim
Beni hiç sorma canım. Özel sağlık sigortam var diye evime en yakın ve İzmir’in en pahalı hastanesine gittim. Muayene, kan testi ve smear testi yapıldı. Teşhis üzerine değil de kontrol amaçli gittiğim için sigorta yarısını karşıladı. 800 tl para ödedim 🙈 normalde asla bu kadar pahalı olamaması gerekiyor. Smear testini ihmal etme. Sende bir şey yoktur ama önemli bir şey. Muhakkak makul ücretli bir yer bul ve yaptır.

Beni hiç sorma canım. Özel sağlık sigortam var diye evime en yakın ve İzmir’in en pahalı hastanesine gittim. Muayene, kan testi ve smear testi yapıldı. Teşhis üzerine değil de kontrol amaçli gittiğim için sigorta yarısını karşıladı. 800 tl para ödedim 🙈 normalde asla bu kadar pahalı olamaması gerekiyor. Smear testini ihmal etme. Sende bir şey yoktur ama önemli bir şey. Muhakkak makul ücretli bir yer bul ve yaptır.
Valla kuzum fiyatını da hiç sormadım ama burası daha uygundur diye düşünüyorum. Gideyim bende ne olur ne olmaz

Ay bende özel muayeneye gititm 600 tl ödedim yaa smear testide yok alttan muayene etti bide hormonlarda baktı zaten 2 ay 3 ay denemeyi ciddiye almiyolar sanki daha dur dedi benim doktorda

Ben tıp merkezinde 100 tl ödedim canım

Back