• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yüsracım kalbimiz seninle. Dualarımızdasın canım inşallah her şey güzel olsun

İnşallah ayy sizler pamuk gibi çok tatlısınız varya insan samimiyet görünce mutlu oluyor düşünmen mutlu etti gizemcim güzel kalbine rabbim seninde herşeyin güzelini versin 🤗

Sen yokken değişik konular oldu 😂😂 pozisyon hakkında bilgiler olsun dua seansları olsun 😂😂 okudun mu 😂😂 Yusra-61 Yusra-61

Kaçırdım ben bugün baş ağrısı çekiyordum 😂bayadır uyku modundan yeni uyandım saatte hiç geçmemiş akşam liste hazırlarken okur öyle ancak görürdüm 😁😁 merak ettşm girip bakarım olmazsa geriye rahat durmadınız anlaşılan 😂 kursa mı gidiyoruz yoksam 😂😂😂😂😂

Benim tuttu canım geçen ay denicektik biz aslında tam ovulasyon günümde eşimin teyzesi geldi bu ayda şehir dışına çıktık ama döndüğüm gün yumurtlamaydi hadi hayırlısı dedik 😄
Bende cumartesi yumurtladım pazar yumurtam pik yaptı bugün catladi artik beklemedeyim

Kaçırdım ben bugün baş ağrısı çekiyordum 😂bayadır uyku modundan yeni uyandım saatte hiç geçmemiş akşam liste hazırlarken okur öyle ancak görürdüm 😁😁 merak ettşm girip bakarım olmazsa geriye rahat durmadınız anlaşılan 😂 kursa mı gidiyoruz yoksam 😂😂😂😂😂
İlk denemede hamile kalan bir arkadaşımızdan sonra olanlar oldu 😂😂

Selam arkadaşlar bugün galiba yumurtam catladi resmi gönderiyorum. haftasonu cumartesi ve pazar olmak şartıyla yumurtada pik gördüm. Şimdi sormak istediğim cuma gününden beri iliski icindeyiz bugun de yapicaktik ama esim sac kiran tedavisi icin igne vuruldu ve dus alamayacak oruc tutuyor malum iliski olursa oruc tutamaz bugunu degerlendirmezsem sorun olurmu yoksa bugün demi yapmak lazım 🙇🏼‍♀️

Eklentiler

• 20210426_154338.jpg
    20210426_154338.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 18
Ben bu ay pik görmedim canım regl günüm bugundu ama gelmedi gebelik falanda yok söktürücü masajda denedinmi acaba
Söktürücü masaj denemedim canım ama çok deneyen var, benimki hiç bekletmeden çabuk gelir ondan ihtiyaç duymadım :)
Deneyen ve 2 aydır adet görmüyordum masajı yaptım 4 saat sonra adet oldum diyen bile var. Dene derim

Benimde Cuma çatladı aynı durumdayız canım 🤗 inşallah ikimizde güzel haberi alırız
Ay insallah pes pese güzel haberler alalim canim bise sorcam 3 gündür ilişki içindeydik cuma 'dan başladım ve ben 2 gun yumurtladım bugün çatlama günü ilişkiye girmesem sorun olurmu

Selam arkadaşlar bugün galiba yumurtam catladi resmi gönderiyorum. haftasonu cumartesi ve pazar olmak şartıyla yumurtada pik gördüm. Şimdi sormak istediğim cuma gününden beri iliski icindeyiz bugun de yapicaktik ama esim sac kiran tedavisi icin igne vuruldu ve dus alamayacak oruc tutuyor malum iliski olursa oruc tutamaz bugunu degerlendirmezsem sorun olurmu yoksa bugün demi yapmak lazım 🙇🏼‍♀️
Dün ilişki oldu ise bugünü es geçebilirsin canım ama yarın mutlaka değerlendir

Ay insallah pes pese güzel haberler alalim canim bise sorcam 3 gündür ilişki içindeydik cuma 'dan başladım ve ben 2 gun yumurtladım bugün çatlama günü ilişkiye girmesem sorun olurmu
Dün ilişki oldu ise bugün değerlendirmesen olur ama yarını kaçırma canım

Yazarım ama gece tamam mı 🤗 hoşgeldin 😊

MaviFlorra MaviFlorra ve M e g g M e g g sizler napiyosunuz nasılsınız ponçikler muhabbetiniz bol olsun canlarım :KK36:
İyi kuzum ben yine adet beklemece 😅
Bu ay tek fark yumurtlamadan beri hassaslaşan göğüsler. Eşime sarılamıyorum bile sızlıyor öyle dokunlmcak gibi değil ama normalde pek olmaz bende bu durum. Ama tabi belirtilere inanmaya tövbeliyim 😂
Regle 3 gün kaldı 2 saat önce kasık ağrım başladı vatana millete hayırlı olsun gidem ped alam :-)
Sen nasılsın 🥰

Dün ilişki oldu ise bugünü es geçebilirsin canım ama yarın mutlaka değerlendir
3 gündür ilişki yaşadık hem insan üst üste zorlanıyor 2 gun yumurtladım ikisinide değerlendirdim sağlık sebebi için bugün mola vericez ama yarın yaparım yine 🤗

Back