• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında ilk 6 ay felan regl olunca anlıyodum tutmadığını ama sonra bi dk ya bn neden hamile kalamıyoruma gelince konu bi de yumurtlama olayını felan keşfedince yumurtlamadan 8 gün sonra felan test yapmaya başlıyorum kaç aydır
Neyse bu ay 14 günü sayarsın artık 😊 inşallah gerçek çift çizgiyi görürürz canım hepimiz

Ay bunu öğrenince şok oldum tükürük etkiliyomus yoksa bu yüzden mı tutma'di yaa 😂😀
Valla etkilemeyeni hiçbir şey etkilemiyor, etkileyene de her şey ayrı olumsuzluk yaratıyor. 2017 de doğum kontrol hapı kullanarak hamile kaldım. Şimdi neler yapıyorum olmuyor

Ön sevişme şart işte 😉 kayganlaştırıcı daha beter öldürüyor çünkü. Islanmadan da denerseniz bu sefer yara ihtimali var. Robotlaşmayın çn sevişmeyi şart kılın
Bende o sorun var canım ön sevişme uzun ama ıslanma sorunu oluyor dediğin gibi diğer türlü de tahriş oluyor 🙄

Kuzum öldürüyor madem ıslanmayınca ne yapmak gerekiyor🙄
Ya onun için işte nette spremleri de tutan jel varya kuruluk için onu öneriyorlar. 🙄Kayganlaştırıyor. Zaten kuruluk varsa ilişki işkence olur bende kuruluk yok aslında eşim birazcık işine geldiği için yapardı 😂

Yani dış dudak diye geçen yeri actiriyorum elimle içine doğru kolay aksın diye Çünkü orda birikme yapiyo ilişkiden sonra. Ay benimki hemen duşa gidiyo bende o yokken şekilden şekile giriyorum yardım ediyosa ne güzel 😂 hemen ayaklar tavan ne kadar tutarsam içimde kâr diye
Belli dakikandan sonra tekrar çıkıyor bende de :/ anlamıyorum yanı ama normalmis

Ya onun için işte nette spremleri de tutan jel varya kuruluk için onu öneriyorlar. 🙄Kayganlaştırıyor. Zaten kuruluk varsa ilişki işkence olur bende kuruluk yok aslında eşim birazcık işine geldiği için yapardı 😂
Aynen ya adama diyorum tükürük etkiliyomus bozuldu hiç mutlu değil ama napalim aklında soru işareti bırakamam 😂😂

Back