- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
İki diyor ay iki üç değilNeeee???? Gecede 3 mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki diyor ay iki üç değilNeeee???? Gecede 3 mü?
Eltilerin savaşını izlediniz mi en son kadın böyle interneetten araştırıp araştırıp kocasının etrafında dönüyor ya olay oraya gitmiş kahkaha atmıştım izlerkenKııııııızzzz yapanlar var. Amuda kalkıyor bi de sallıyor kocası. Kaç tane hamile kalan okudum. Ben de kocama çok gülüyorum diye anlattım ama bi ışık yakalasam denesek mi diyecektim. Adamın tepkisi kafanız mı iyi sizin olunca ahahahha dedim geçtim
İğne yapmayabilirim dedi doktorum geçen ay progesteron testi yaptrmştm ama gidince bakcak ama yumurtlama da denemeyi planlıyorum bi o kaldı çünküİğne olduğun gün bi dene bakalım sen de işe yararsa söz ben de yapcam. Yalnız ben de nedense bu ay denememişim gibi heo öbür aya plan yapıyorum kendimden umudum yok ayol
Ya hayat işte neler deniyoruzEltilerin savaşını izlediniz mi en son kadın böyle interneetten araştırıp araştırıp kocasının etrafında dönüyor ya olay oraya gitmiş kahkaha atmıştım izlerken
Elf gözlerim neler görüyor ayol bize haftada 3 bile çokÜç değil iki caanımm
Aynen canım keçiboynuzu cok faydaliymis zaten. Sigara erkekleri mahvediyormuş. Bu market tavukları filan da zararmis. Birde bol meyve iyiymişAynen öyle doktora gittim dktrda hemen sigara kullaniyomusun esin kullaniyomu dedi sadece senin kontrole gelmenle olucak bişey değil dedi sigara önemliymiş hemen keciboynuzu içir hergün eşine dedi çünkü hareketliliğini vs bilmiyoruz biz kalitesinide
Hangi gün kontrolün, seni takipteyimİğne yapmayabilirim dedi doktorum geçen ay progesteron testi yaptrmştm ama gidince bakcak ama yumurtlama da denemeyi planlıyorum bi o kaldı çünkü
Çarşamba günü gidicem 12. Günü oluyo reglin buraya hemen aktarırım zaten ne dediyse doktorumHangi gün kontrolün, seni takipteyim
Canim benimde çok akiyodu ben baya kaldırıyorum popomu zayıfım hemde elimle actiriyorum iyice içine aksın diye sonra emiyo spermleri hiç kalmiyo bide arayı uzatınca sperm çok oluyo ben uzatmıyorum pekNasıl hiç çıkmıyor ya sonrasında da mı çıkmıyor, nereye gidiyor onlar
Erkekler için keçiboynuzu bitter çikolata ceviz muz çok etkiliAynen canım keçiboynuzu cok faydaliymis zaten. Sigara erkekleri mahvediyormuş. Bu market tavukları filan da zararmis. Birde bol meyve iyiymiş
İşin şakası tabiki kuzum yanlış anlama vesile olsun da keşke bebeğe bunlarYa hayat işte neler deniyoruz
Allah Allah ben de kaldırıyorum ama bir süre sonra illa çıkacak yani mantık olarakCanim benimde çok akiyodu ben baya kaldırıyorum popomu zayıfım hemde elimle actiriyorum iyice içine aksın diye sonra emiyo spermleri hiç kalmiyo bide arayı uzatınca sperm çok oluyo ben uzatmıyorum pek
Kaç kilosun kuzum sen bende zayıfım da yaptığın gibi yapayım akmasınCanim benimde çok akiyodu ben baya kaldırıyorum popomu zayıfım hemde elimle actiriyorum iyice içine aksın diye sonra emiyo spermleri hiç kalmiyo bide arayı uzatınca sperm çok oluyo ben uzatmıyorum pek
Elf gözlerim neler görüyor ayol bize haftada 3 bile çok
Tamam canım. Yumurtaların ne kadar büyümüş merak ediyorum. Çatlatma iğnesini sana bırakırsa bence yaptır. En azından çatladığı zamanı bilirsin. Gerçi o zamanda gebelik testi için 14 gün beklemek gerekecek. Of bilemedimÇarşamba günü gidicem 12. Günü oluyo reglin buraya hemen aktarırım zaten ne dediyse doktorum
Ay ne yanlış anlıcam canım gülüyoruz eğleniyoruz, biraz da olsa kafamız dağılıyor şükürİşin şakası tabiki kuzum yanlış anlama vesile olsun da keşke bebeğe bunlar
46 çok esneğim iki bacağı baya açabiliyorum popoyuda ellerimle baya kaldırıyorum ya bu yoga hareketleri yapanlar gibi dümdüz duruyorlar ya bende sırtımı düz yapıyorum nerdeyse tabi öyle çok duramıyorum ama ne kadar tepeye bakarsa pelvis o kadar akmiyo bence ilk etapta yan yatarsan yandan aktığını hissediyosun zatenKaç kilosun kuzum sen bende zayıfım da yaptığın gibi yapayım akmasın
Üç zorlardı ama ben ilk olanı hiç sevmiyorum ikinci olunca birşey anlyorum. İlki görev zaten anlamsız manasız hareketler
Bana bırakırsa yaptırırım ki zaten beklemeyi bn de sevmyrm ama en azından negatif görmem hemen bi süre beklemek zorunda kalırımTamam canım. Yumurtaların ne kadar büyümüş merak ediyorum. Çatlatma iğnesini sana bırakırsa bence yaptır. En azından çatladığı zamanı bilirsin. Gerçi o zamanda gebelik testi için 14 gün beklemek gerekecek. Of bilemedim
Aramızda 1 hafta 1 gün var. Ben de geçen hafta salı gittim. Of zaman makinası verseler de 4 5 mayısa bi ışınlansam. Beklemek çok sıkıcı
Bunu anlayamadım benelimle actiriyorum iyice içine aksın diye