• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle dedin duygulandım 😔nasip olacak mı bilmiyorm inşlh yaşarım 🌸düşünürken bile anne olduğumu yoruluyorum 💟çok teşekkür ederim güzel düşüncen için 🙈
Ya yorulma işte akıp gidecek başka şey düşün olacak inşallah

Sen anne olarak böyle dedin o zaman tamam 🌸
Ben qnne olduğuma 6 ay sonra inanabildim😂 doğduktan 6 ay sonra yalnız o yüzden takma gelecek o sana neyi istemekten vazgeçersen mantığı isteğin baki olsun ama önceliğin farklı olsun 💞

Ben qnne olduğuma 6 ay sonra inanabildim😂 doğduktan 6 ay sonra yalnız o yüzden takma gelecek o sana neyi istemekten vazgeçersen mantığı isteğin baki olsun ama önceliğin farklı olsun 💞

Allah ol derse oluyor bazı yaş kilo sorun o bu şu hepsi manasız ve anlamsız tek anlamlı olan istediğinden vazgeçmeyecek sabırla gelmesini bekleyeceksin ben katılmıyorum unut sil stres yapma diyen kimseye Allah isteyin istediğiniz şeyde ısrarcı olun diyor bunu unutup istemiyorum dersem yalan olur. 💟Akşam ilahi dinledim o kadar anlamlıydı sözleri ki "Dermân arardım derdime derdim bana dermân imiş" hiçbir söz bazen bu kadar anlatamaz insanın içindekini. Olmuyorsa belki dermandır yaşadığım neden korunduğumuzu asla bilemeyiz, ben verirse bana derman olacak evlad olsun istiyorum 🙏🏼❤️hepimize derman olsun istediğimiz şey 💖

Ya onun için işte nette spremleri de tutan jel varya kuruluk için onu öneriyorlar. 🙄Kayganlaştırıyor. Zaten kuruluk varsa ilişki işkence olur bende kuruluk yok aslında eşim birazcık işine geldiği için yapardı 😂
O zaman bende kuruluk için olan hem de spermi tutan jel alayım canım napim lazım yani

O zaman bende kuruluk için olan hem de spermi tutan jel alayım canım napim lazım yani
Al al burada bir arkadaşımız daha vardı o aldı inşallah hayrını görür. Kuruluk varsa ne tutacak içeride spremi tutan şey sıvı. Bence dene ben araştırdım çok başarılı birşey 😉zararlı da değilmiş nerden geleceği belli olmaz sebebin 👍

Back