- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
Ya yorulma işte akıp gidecek başka şey düşün olacak inşallahBöyle dedin duygulandım nasip olacak mı bilmiyorm inşlh yaşarım düşünürken bile anne olduğumu yoruluyorum çok teşekkür ederim güzel düşüncen için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yorulma işte akıp gidecek başka şey düşün olacak inşallahBöyle dedin duygulandım nasip olacak mı bilmiyorm inşlh yaşarım düşünürken bile anne olduğumu yoruluyorum çok teşekkür ederim güzel düşüncen için
Ya yorulma işte akıp gidecek başka şey düşün olacak inşallah
Ben de bebiş için hazırlık yapıom daha ortada bebek yok ama iki battaniyesi bile örüldüOnu da denedim yine de geçmiyoooor
Kaldım canim zaten. Senin sıkıntı nedirBu ay da inşallah kalırsın kendini bilmek güzel birşey benimki pozisyon meselesi değil onu biliyorm
Aşkolson ahanda umudum gitti yatıyom benBiraz erken sanki ama belirti cok mantıklı
Kaldım canim zaten. Senin sıkıntı nedir
Ben qnne olduğuma 6 ay sonra inanabildim doğduktan 6 ay sonra yalnız o yüzden takma gelecek o sana neyi istemekten vazgeçersen mantığı isteğin baki olsun ama önceliğin farklı olsunSen anne olarak böyle dedin o zaman tamam
İştah nasıl bol bol yemek lazımBenim sıkıntım yok o sıkıntı sebebsiz infertilite kurbanıyım ben.
Annem de battaniye örüyor bunları yapmak bebek yapmaktan kolay vallaBen de bebiş için hazırlık yapıom daha ortada bebek yok ama iki battaniyesi bile örüldü
Aaah ah bu sebepsizlik nedir ya bi de sık görülüyor demiyorlar mı çıldırmalıkBenim sıkıntım yok o sıkıntı sebebsiz infertilite kurbanıyım ben.
Ben qnne olduğuma 6 ay sonra inanabildim doğduktan 6 ay sonra yalnız o yüzden takma gelecek o sana neyi istemekten vazgeçersen mantığı isteğin baki olsun ama önceliğin farklı olsun
AyyyyZeytinyağı dicem şimdi
Aaah ah bu sebepsizlik nedir ya bi de sık görülüyor demiyorlar mı çıldırmalık
O zaman ben kilo almak için çalışma yapayımZayif olunca islanma zor oluyo kilo aldım baya farketti tavsiye ederim
O zaman bende kuruluk için olan hem de spermi tutan jel alayım canım napim lazım yaniYa onun için işte nette spremleri de tutan jel varya kuruluk için onu öneriyorlar. Kayganlaştırıyor. Zaten kuruluk varsa ilişki işkence olur bende kuruluk yok aslında eşim birazcık işine geldiği için yapardı
Tamam canım teşekkür ederim zaten çalışıyorum en iyisi uyumadan önce içmekEvet mutlaka dene ama ilk içtiğinde mutlaka yatmadan önce iç acayip uyku yapıyor 1 hafta sadece uyumadan önce iç canım
Kuruluk için olan jeli deneyeyim canım ben başka yapacak birşey yokHımmm bilemedim canım o zaman ya
Al al burada bir arkadaşımız daha vardı o aldı inşallah hayrını görür. Kuruluk varsa ne tutacak içeride spremi tutan şey sıvı. Bence dene ben araştırdım çok başarılı birşey zararlı da değilmiş nerden geleceği belli olmaz sebebinO zaman bende kuruluk için olan hem de spermi tutan jel alayım canım napim lazım yani