Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yiyemiyorum yaaa 🙈bugün eşimle yemek yicez menüde avakadolu bişey vardı bundan ye dedi yok artık bide dünyanın parasını verip bunu mu yicem dedim 😅
Çok pahalı değil aslında muzdan felan uygun geliyo bana muz 20 liraya yaklaştı 3 tanesi 10 TL felan kızarmış ekmeğin üstüne ezine peyniri ve avakado bi dene canım seversin mutlaka

Çok pahalı değil aslında muzdan felan uygun geliyo bana muz 20 liraya yaklaştı 3 tanesi 10 TL felan kızarmış ekmeğin üstüne ezine peyniri ve avakado bi dene canım seversin mutlaka
Yok kuzum avakadolu bi yemek vardı 70 tl gibi bişeydi onu diyorum🙈 avakado denicem ama dediğin gibi çok duydum öyle güzel oluyomuş

Kızlar merhabaa ayın 2’si öğleden sonra lh pozitifti ve hala mı pozitif? Ne zaman çatlar sizce buu?

Eklentiler

• D65616B8-F9E7-4ADC-8231-EF76E40BA390.jpeg
    D65616B8-F9E7-4ADC-8231-EF76E40BA390.jpeg
    349,2 KB · Görüntüleme: 40
Bence bir doktora git, benimde 5 gün üst üste böyle oldu ama gitmedim pişmanım. Heralde bizim yumurtamız çatlamaya dirençli biraz
Canım valla bir miktar daha deneyip sonra kısırlık var bizde çözün diye doktora gitmeyi düsünüyorum. Tek tek bir seylere baktirmak uzun ve daha sıkıcı bir süreç sanki.

Canım valla bir miktar daha deneyip sonra kısırlık var bizde çözün diye doktora gitmeyi düsünüyorum. Tek tek bir seylere baktirmak uzun ve daha sıkıcı bir süreç sanki.
Aynen o da doğru. Kaç yaşındaydım sen ve ne kadar süredir evlisin? Ben bugün hayattan bezmiş gibiyim. Adetim çok ağrılı geçiyor. Nolacak bizim bu halimiz 🙄

X