- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
Geçen sene yaptırmıştım normal çıkmıştı ama hiç anlamıyorum dr aradın mıSelam kızlar smear testim çıkmış anlayan varmı M mavili_yeshll SevimliKedii Margee C charlottes @A R Y A Selizay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene yaptırmıştım normal çıkmıştı ama hiç anlamıyorum dr aradın mıSelam kızlar smear testim çıkmış anlayan varmı M mavili_yeshll SevimliKedii Margee C charlottes @A R Y A Selizay
Canım doktorla görüşmelisin. Tek bildiğim melign kötü huylu tümör demek. Benign ise iyi huylu.Selam kızlar smear testim çıkmış anlayan varmı M mavili_yeshll SevimliKedii Margee C charlottes @A R Y A Selizay
Sanmıyorum kuzum iyi huylu yazıyorsa bişey çıkmaz ne zamn bat var mı gelişmeSaol canim baktım "iyi huylu" diyor ne acaba anlamadim kotu bise değildir heralde
Canım yapılan tetkik iyi çıkmış anlamındaymış,sıkıntı yokSüreçle alakalı benide etiketlersen sevinirim kuzum. Ben bu ay da yumurtlama yı kaçırdım galiba amannn saldım artık stres yapıp üzülmücem sende üzülme hiç bişey çaresiz değil
Geçmiş olsun canım kötü bir şey yok gibi duruyor sıradan kistler var sanırımSelam kızlar smear testim çıkmış anlayan varmı M mavili_yeshll SevimliKedii Margee C charlottes @A R Y A Selizay
Hiç bilmiyorum kuzucum bende ilk defa yaptırdım daha sonucum çıkmadı.Selam kızlar smear testim çıkmış anlayan varmı M mavili_yeshll SevimliKedii Margee C charlottes @A R Y A Selizay
Tabiki canım senide etiketlerim bat bekliyorum gidince ogrencem neler olcak allahın izniyle allah dermansız dert vermesin canimSüreçle alakalı benide etiketlersen sevinirim kuzum. Ben bu ay da yumurtlama yı kaçırdım galiba amannn saldım artık stres yapıp üzülmücem sende üzülme hiç bişey çaresiz değil
Bakalım canım gidince ogrenirimHiç bilmiyorum kuzucum bende ilk defa yaptırdım daha sonucum çıkmadı.
Bir umuttur yaşamak adlı avakado
[/QUOTE
Oh afiyet olsun canım yumurtlama donemi
Ve sonras i bende yedim hahahha
Saol canım aman bari o temiz ciksinGeçmiş olsun canım kötü bir şey yok gibi duruyor sıradan kistler var sanırım
Daha gitmedim bati bekliyorum canımGeçen sene yaptırmıştım normal çıkmıştı ama hiç anlamıyorum dr aradın mı
Pepart pazartesi takvimim çarşambayı gösteriyor canim çatlama sonras i 10. Gün bugün daha var sanırım regliye bi belirti ba yok batı bekliyorum sonra hemen doktora gidicem ne gerekiyorsa baksınlar artıkSanmıyorum kuzum iyi huylu yazıyorsa bişey çıkmaz ne zamn bat var mı gelişme
Yazamamışım ya afiyet olsun canim yumurtlama olunca bende çok yedim @yeshll avokadodan medet umuyoz napak
Belki de regl gelmez cnm sessiz sedasız bi pozitiftirPepart pazartesi takvimim çarşambayı gösteriyor canim çatlama sonras i 10. Gün bugün daha var sanırım regliye bi belirti ba yok batı bekliyorum sonra hemen doktora gidicem ne gerekiyorsa baksınlar artık
Saol cnm Valla normalde severim ama hergün yemekten tiksindim sayılır inşallah fayda ederObafoye
Ben yiyemiyorum yaaa bugün eşimle yemek yicez menüde avakadolu bişey vardı bundan ye dedi yok artık bide dünyanın parasını verip bunu mu yicem dedimBir umuttur yaşamak adlı avakado
Ah keşkeBelki de regl gelmez cnm sessiz sedasız bi pozitiftir