Senin kiste mi çeviriyo sürekli yanlış hatırlamıyosam geçen ayda klomen kullandınBu ay klomenene tekrar başladık, yine 2 tane hapı aynı anda iç dedi doktorum. İnşallah tekrar kist olmaz daha reglim bitmeden yumurtalıklarım ağrımaya başladı
En azından regl oldun yeni aya yeni umutlarBen yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum ve bu süreçte hiç gebelik testi yapmadım biliyor musunuz kızlar? Bu ay sanki olacak gibi hissetmiştim ama olmadı. Bugün çok üzüldüm, ağladım biraz. Ne yapsam bilmiyorum? 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama olmuyor. Ebru Ceylan eşinle beraber doktora görün diyor ama özelde şuan bizi aşacak masraflar çıkabilir diye tedirginim. Eşim çok istiyorsan gideriz diyor ama ben doğal olmasından yanayım diye ekliyor hep. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaş 27, evliliğim 2 yıl olmak üzere.
Klomen reglin kaçıncı günü başlıyor canım bende gidip yumurta takibi yaptırsam mı kararsızım. Bence yumurtalarım güzel büyüyor ama çatlamaya karşı dirençli oluyorlar.Bu ay klomenene tekrar başladık, yine 2 tane hapı aynı anda iç dedi doktorum. İnşallah tekrar kist olmaz daha reglim bitmeden yumurtalıklarım ağrımaya başladı
Ürolojiye gidip bebek düşünüyoruz ama olmadı şuana kadar mı demesi lazım?En azından regl oldun yeni aya yeni umutlarSperm testi en fazla 150 tl özellerde bile bilgin olsun. Eşinde sorun varsa ki umarım yoktur maddi olarak sizi yormayacak bitkisel kürler deneyebilirsiniz mesela benim eşimde sorun var ama maddi olarak aşılama veya tüp yapamıyoruz doğal yollarla olmasını bekliyoruz. Diyelim eşinde sorun var ama ameliyat olamayacak yine yapacağınız şey bitkisel tedavi görmek . En azından şuan ki süreçte onları deneyebilirsiniz
Ewet direk sperm testi dese hemen yapıyolar jinekologlar gibi kırk dereden su getirmiyolarÜrolojiye gidip bebek düşünüyoruz ama olmadı şuana kadar mı demesi lazım?
Sanki ikna oldu gibi biraz, inşallah bu hafta gider yaptırır. Ama pazartesi gitse mesela perhiz süresi 5 gün oluyor. Sence problem olur mu yada salı çarşamba gitse 6-7 gün perhiz olmuş oluyorEwet direk sperm testi dese hemen yapıyolar jinekologlar gibi kırk dereden su getirmiyolar
Bizim doktor 3 günlük perhizle gel demişti 6-7 gün çok fazla bence çünkü ilk gittiğimizde 10 güne yakın ilişki olmamıştı yapmadı geri göndermiştiSanki ikna oldu gibi biraz, inşallah bu hafta gider yaptırır. Ama pazartesi gitse mesela perhiz süresi 5 gün oluyor. Sence problem olur mu yada salı çarşamba gitse 6-7 gün perhiz olmuş oluyor
Hayırlı geceler bir şey soracaktım size bende progesteron kullanıyorum 200 mg sabah akşam ilaç geri geliyor gün içerisinde sizde de oluyor mu ?Aynen bende progesteron fitil kullanıyorum. Bende de öyle oluyor.
Canım eşinde sende güzelce muayene ol hormon testleri sperm testleri rahim filmi amh testi sıra ile seni yonlendiricek bi hastaneye git üniversite yada araştırma hastanelerine gidip ücretsiz yaptırabilirsin sonra nasıl bir yol gerekiyorsa o yolu birlikte yürürsünüz bak ben 6 ay doldu her ay koşturuyorum yeni yeni şeyler öğreniyorum esim le beraber tedaviyse tedavi neolcaksa olcak Allah büyük sorun var yada yok araştırılsın canim üzme kendiniBen yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum ve bu süreçte hiç gebelik testi yapmadım biliyor musunuz kızlar? Bu ay sanki olacak gibi hissetmiştim ama olmadı. Bugün çok üzüldüm, ağladım biraz. Ne yapsam bilmiyorum? 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum 1 ay ovulasyonsuz denemiştim toplam 6 ay ama olmuyor. Ebru Ceylan eşinle beraber doktora görün diyor ama özelde şuan bizi aşacak masraflar çıkabilir diye tedirginim. Eşim çok istiyorsan gideriz diyor ama ben doğal olmasından yanayım diye ekliyor hep. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaş 27, evliliğim 2 yıl olmak üzere.
Biyerde makyaj pamuğu koyan birini duydum da nerede duydum kim dedi bilemedim çıkmıyormuş galiba deneyin istersenizHayırlı geceler bir şey soracaktım size bende progesteron kullanıyorum 200 mg sabah akşam ilaç geri geliyor gün içerisinde sizde de oluyor mu ?
Urolojiye gitsin sperm testi istiyorum 2 yıldır çocuk deniyoruz olmadi desin zaten eşini yönlendirirler canim sende amh baktir rahim filmi çektir devlette varsa oralara git araştır bak ben üniversiteye gitmek için 2 saat yol cekiyorum aksama eve geliyorum inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz asil simdi dik dur ve gerekli muayeneleri yaptir canım 5 aydir ovu testi denedim diye belirtÜrolojiye gidip bebek düşünüyoruz ama olmadı şuana kadar mı demesi lazım?
Yaptikran sonra 15 dakika mi bekle diyor canimKızlar minnakkurabiyelerden almıştım ovü testlerini bugün resimlerini gönderdim yumurtlama olmuş mu diye ; erken okuyosun 10-15 dk bekle böyle yaparsan kaçırırsın yumurtlama günlerini dedi örnek olsun diye sizede atıyorum resim
Canim igne vermiyormu çatlama icinBu ay klomenene tekrar başladık, yine 2 tane hapı aynı anda iç dedi doktorum. İnşallah tekrar kist olmaz daha reglim bitmeden yumurtalıklarım ağrımaya başladı
Bende ilk defa duydum bi araştırıcam muhakkak teşekkür ederimBiyerde makyaj pamuğu koyan birini duydum da nerede duydum kim dedi bilemedim çıkmıyormuş galiba deneyin isterseniz
Ewet aslında bende bekliyodum ama öyle dedi artık saat tutucam 15. Dakikada bakıcam ayyy nelerle uğraşıyoruz yaaaYaptikran sonra 15 dakika mi bekle diyor canim
Ben 10 dakika sonra falan bakıyorum resim çekiyorum bide tarih koyupEwet aslında bende bekliyodum ama öyle dedi artık saat tutucam 15. Dakikada bakıcam ayyy nelerle uğraşıyoruz yaaa
Premom uygulamasını kullan orda tarihli saatli otomatik kaydediyo bak böyle biriktirmeye de gerek kalmıyoBen 10 dakika sonra falan bakıyorum resim çekiyorum bide tarih koyup
Geçen ay yapmamıştı, bu ay yaptırıcamCanim igne vermiyormu çatlama icin