Ne sıkıntımızın olduğunu çok bildikçe psikolojik olmuyo mu acaba yaaa millet doktora falan gitmeden hamile oluyo çevremde çok az var doktora giden belki onlar gitse onlarda da bi sürü şey çıkacakCanım valla bir miktar daha deneyip sonra kısırlık var bizde çözün diye doktora gitmeyi düsünüyorum. Tek tek bir seylere baktirmak uzun ve daha sıkıcı bir süreç sanki.
Canım ben 86 doğumluyum. 2015’de evlendim. Coğumuz gibi ne zaman istersem olur diye düşündüğümden 6 sene korundumAynen o da doğru. Kaç yaşındaydım sen ve ne kadar süredir evlisin? Ben bugün hayattan bezmiş gibiyim. Adetim çok ağrılı geçiyor. Nolacak bizim bu halimiz
Bize kim söyledii ya korunmayı bırakınca hemen çocuk olacağınıCanım ben 86 doğumluyum. 2015’de evlendim. Coğumuz gibi ne zaman istersem olur diye düşündüğümden 6 sene korundum
Ben sadece 1 ay korundum yine olmuyo çok takılmayın olmayacağı varsa olmuyo zatenBize kim söyledii ya korunmayı bırakınca hemen çocuk olacağını
Sen bi jel almıştın işe yaradımı o bende çok kuruluk var jel araştırıyorum daCanım ben 86 doğumluyum. 2015’de evlendim. Coğumuz gibi ne zaman istersem olur diye düşündüğümden 6 sene korundum
Evet jeli beğendim ama çok pahalı. Fiyat performans olarak olumsuz yorum yaparım. Fiyata bakmazsak güzel diyebilirim.Sen bi jel almıştın işe yaradımı o bende çok kuruluk var jel araştırıyorum da
Bende evlenmeden önceki zamanlarda ve evliliğim boyunca hamilelik fobi gibiydi. Benim arkadaslarimin bir çoğu evlilik dışı istemeden hamile kaldılar. Ben hep çok korktum. Hiç kalmadım yihuu diye de seviniyordum. Meğer zaten büyük ihtimalle bende zor oluyordu. Dışa boşalmayla yıllarca korundum. Hiç hamilelik olmadı. Benim hemen olacağı düsüncesi arkadaslarımdan miras herhalde. Onlar korunurken hamile kaldiklarini iddia ediyorlardıBize kim söyledii ya korunmayı bırakınca hemen çocuk olacağını
Ne kadar kiEvet jeli beğendim ama çok pahalı. Fiyat performans olarak olumsuz yorum yaparım. Fiyata bakmazsak güzel diyebilirim.
Aaa saol canimPremom uygulamasını kullan orda tarihli saatli otomatik kaydediyo bak böyle biriktirmeye de gerek kalmıyo
Çatlaması icin mutlaka yaptir canimGeçen ay yapmamıştı, bu ay yaptırıcam
Canım bu ay sessiz sessiz pozitif haberini bekliyordum, ama üzülme lütfen çok erken. Bence çok güzel karar almissinizYine ovulasyon testi sipariş ettim. Eşimle karar aldık, bu ayda son kez doğal olarak deneyip olmazsa doktora gidicez. Toparlandım bugün çok şükür
Ben saldım folik bile kullanmıyorum uzun zamandır eşimde bikaç gün anca bişey kullanmıştır doktorun verdiği ilacı bile ben verirsem içiyoKızlar ben bu grubu hala takip ediyorumsiz dünya kadar şey kullanıyosunuz da eşleriniz de kullanıyor mu ? Biz çift olarak kullanmıştık
Canım bu ay da öyle deneyin, olmadı ona göre yol belirlersin. Allah büyük. Üroloji ye gitse eşin sperm testini hemen yazıyor onlar. En azından onda durum ne onu da görmüş olursun. Doğal takviyelerle filan sperm sayısını vs arttıran çok kişi oldu. Allah yardımcınız olsun canım.Yine ovulasyon testi sipariş ettim. Eşimle karar aldık, bu ayda son kez doğal olarak deneyip olmazsa doktora gidicez. Toparlandım bugün çok şükür
Bende öyle hissediyordum biliyor musun? Test bile yapmadım okadar emin gibiydim.Canım bu ay sessiz sessiz pozitif haberini bekliyordum, ama üzülme lütfen çok erken. Bence çok güzel karar almissiniz
Amin canım inşallahCanım bu ay da öyle deneyin, olmadı ona göre yol belirlersin. Allah büyük. Üroloji ye gitse eşin sperm testini hemen yazıyor onlar. En azından onda durum ne onu da görmüş olursun. Doğal takviyelerle filan sperm sayısını vs arttıran çok kişi oldu. Allah yardımcınız olsun canım.
İnşallah bu ay bebiş olur da bunlara gerek kalmaz canım
Pik canım hadi hayırlı olsunKızlarrrr pik demiiii
Pik canım. Hadi bakalımKızlarrrr pik demiiii
Aldığım yere sordum bugün ve çarşamba değerlendir dediPik canım. Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?