- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Canım sen böyle kendini üzersen bebiş varsa risk olur bak üzülmek yok benim bi tüp tıkalı herkes bana düşük ihtimal bebeğin zor olur dedi ama burada öyle destekler gördüm ki hiç sorunu olmayıp 10 senede hamile kalanda var 1 yumurtası olup o ay hamile kalanda var yani kısacası yumurtan var şükürler olsun ki bebekte olcak inşallahBen 2. Ayda araştırmaya başladım hem Eşim hem kendim için bizim ailede herkes tek gecede bebek sahibi olmuş bi ben ciktim böyle keyfim yok valla 2 hafta zaten bisey yapamam hormonlara göre ne dicekler bakalimAllahtan ümit kesilmez
Öyle düşünme yasayacagin varmış ben 2 yıl bekledim.bu ay amh yaptılar diğer hormonlarım çok normal çıkıyor diye umursamadı kimse yaşta çok yok diye bakmadılar.benim amh 0.90 cikdi.yasima göre en düşük rezerv sayılıyor nette bakdigima göre.daha doktor yorumlamadi.4 ay bosa gitmişim salak karı altan bile bakmadı bırak karından bi kere bakmıştı şimdi egeye gittim onlar alttan baktı smear aldı amh testi be başka testlerde yaptı regl olunca gel hormon yapıcaz sonra seni inferti kliniğe yonlendirirz dedilersenin amh nasildi canim
İşte aynen öyle bazı kişilerin yumurta tembelliği oluyor onlar kendi kendine şansları daha çok azalıyor.ama herşeyin bir çözümü var ilaçla sunla bunla.ona bile ihtiyaç kalmaz inşallah.burda düşük amh ile normal yoldan gebe çok okudum tam tüp tedavisine baslayacakken.rabbim istedikten sonra hepsi olur inşallah.Kuzenim tüp tedavisi görüyor onun 7 9 ml oluyormuş zorla 14 ml çıkarmışlar yumurta toplama için senin ilaçsız 18 ise çok iyi dedi bakalim yine gidicem ozaman daha iyi araştırma yaparlar hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kimseyi evlataiz bırakmasın bizim gibi hakkeden herkese nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canim hepimize geçmiş olsun ve inşallah güzel sonuçlar alırız ❤ moral önemli zaten iyiki varsınız iyiki buraya uye olmuşumCanım sen böyle kendini üzersen bebiş varsa risk olur bak üzülmek yok benim bi tüp tıkalı herkes bana düşük ihtimal bebeğin zor olur dedi ama burada öyle destekler gördüm ki hiç sorunu olmayıp 10 senede hamile kalanda var 1 yumurtası olup o ay hamile kalanda var yani kısacası yumurtan var şükürler olsun ki bebekte olcak inşallah
Bende adet zamani gidicem senin yas kacti tup bebek düşünüyormusun canim nerede yasiyordun birdeÖyle düşünme yasayacagin varmış ben 2 yıl bekledim.bu ay amh yaptılar diğer hormonlarım çok normal çıkıyor diye umursamadı kimse yaşta çok yok diye bakmadılar.benim amh 0.90 cikdi.yasima göre en düşük rezerv sayılıyor nette bakdigima göre.daha doktor yorumlamadi.
Allahim ol der olur insallah canım adet kesilmedikce umit bitmez benim reglimde hic sikintim yok clife amh yukseltiyormus onu denicem regl olunca 3 ay kaybetmek birşeyimiz yok zatenİşte aynen öyle bazı kişilerin yumurta tembelliği oluyor onlar kendi kendine şansları daha çok azalıyor.ama herşeyin bir çözümü var ilaçla sunla bunla.ona bile ihtiyaç kalmaz inşallah.burda düşük amh ile normal yoldan gebe çok okudum tam tüp tedavisine baslayacakken.rabbim istedikten sonra hepsi olur inşallah.
Ben 30 yaşındayım canım.ist.dayim doktora bir gideyim bakalım ne diyecek nasıl yorumlayacak ona göre karar vericez büyük ihtimalle.direk tüp demez gibi geliyor çünkü hiç tedavi almadım daha önce.zaten direk tüp yapmiyorlarmis 2 kere aşılama yapılması gerekiyormuş önce.tup sonraki aşama diyorlar.gorucez bakalım ne olcak.Bende adet zamani gidicem senin yas kacti tup bebek düşünüyormusun canim nerede yasiyordun birde
İyi ki sende varsın canım cevaplarınla her zaman yardımcı oluyosunÇok teşekkür ederim canim hepimize geçmiş olsun ve inşallah güzel sonuçlar alırız ❤ moral önemli zaten iyiki varsınız iyiki buraya uye olmuşum
Canım o tarz şeyler başka sıkıntılara sebep olabiliyormuş diye okudum karaciğer enzimleri ne falan.sen yine bir araştır da kafana yatarsa al kullan.doktora bir Danış.ben bir kere çörekotu bal tarçın karışımı yapdim kist yapdi.korkuyorum biraz öyle şeylerden o yüzden.Allahim ol der olur insallah canım adet kesilmedikce umit bitmez benim reglimde hic sikintim yok clife amh yukseltiyormus onu denicem regl olunca 3 ay kaybetmek birşeyimiz yok zaten
Istanbul da nereye gidiyorsun canim bende orda yaşıyordum şuan izmire yerlestik ege 'ye gidicem süreç nasıl işler bilmiyorum yoksa en yakın zamanda özel e giderim tedavi içinBen 30 yaşındayım canım.ist.dayim doktora bir gideyim bakalım ne diyecek nasıl yorumlayacak ona göre karar vericez büyük ihtimalle.direk tüp demez gibi geliyor çünkü hiç tedavi almadım daha önce.zaten direk tüp yapmiyorlarmis 2 kere aşılama yapılması gerekiyormuş önce.tup sonraki aşama diyorlar.gorucez bakalım ne olcak.
Ben kullandım 2 ay regl zamanı ama bi sıkıntı olmadi bal tarcın çörek otu canim 5 gün falan kullanıyordum bu ay kullanmadımCanım o tarz şeyler başka sıkıntılara sebep olabiliyormuş diye okudum karaciğer enzimleri ne falan.sen yine bir araştır da kafana yatarsa al kullan.doktora bir Danış.ben bir kere çörekotu bal tarçın karışımı yapdim kist yapdi.korkuyorum biraz öyle şeylerden o yüzden.
Kanuni hastanesi var başakşehir taraflarinda oraya gttim interfilite bölümüne.Istanbul da nereye gidiyorsun canim bende orda yaşıyordum şuan izmire yerlestik ege 'ye gidicem süreç nasıl işler bilmiyorum yoksa en yakın zamanda özel e giderim tedavi için
Bildiğim kadar yardim etmeye yönlendirmeye çalışıyorum canim benimde bilmediğim konularda Allah razı olsun yardımcı oluyorsun burda güzel insanlar edindim inşallah hepimiz mutlu sonuç ile hamilelik bölümüne aranırız ❤❤❤İyi ki sende varsın canım cevaplarınla her zaman yardımcı oluyosun
5 gün kullanmışsin belki ondandır ben nette yazdığı gibi kullandım yumurtlamaya kadar.benim yumurtlarim zaten büyüyordu galiba onuda fazla kullanınca kist oldu.arastir mutlaka iyice.Ben kullandım 2 ay regl zamanı ama bi sıkıntı olmadi bal tarcın çörek otu canim 5 gün falan kullanıyordum bu ay kullanmadım
Biliyorum orayı canim güzel hastane hakkımızda hayırlısi olsun beraber haberleşelim olurmu ❤Kanuni hastanesi var başakşehir taraflarinda oraya gttim interfilite bölümüne.
Ahh bebeğimm Allah yardımcın olsun sakın üzülme bak kuzenime 26 yaşında erken menepoz tanısı koyuldu yıllarca ilaç kullandı sonunda doktor fayda etmiyor ilacı bırakalım dedi şubatta bıraktı martta hamile kaldı hemde ikiz!!!! Senin için ondan bilgi alacağım. Allah'ım inşallah biran önce mutluluktan ağlasın seniGünaydın kızlar amh testim çıkmış kahroldum yıkıldım napicam bilmiyorum çok üzgün ve mutsuzum
Tamam canım yazisiriz mutlaka.sende adetinle mi gitmeyi düşünüyorsun hastaneye.Biliyorum orayı canim güzel hastane hakkımızda hayırlısi olsun beraber haberleşelim olurmu ❤
Amin canım inşallahBildiğim kadar yardim etmeye yönlendirmeye çalışıyorum canim benimde bilmediğim konularda Allah razı olsun yardımcı oluyorsun burda güzel insanlar edindim inşallah hepimiz mutlu sonuç ile hamilelik bölümüne aranırız ❤❤❤
Canım bi öğrenir yazarmisin bana insallah guzel haberler alirim bende mutlaka haber ver banaAhh bebeğimm Allah yardımcın olsun sakın üzülme bak kuzenime 26 yaşında erken menepoz tanısı koyuldu yıllarca ilaç kullandı sonunda doktor fayda etmiyor ilacı bırakalım dedi şubatta bıraktı martta hamile kaldı hemde ikiz!!!! Senin için ondan bilgi alacağım. Allah'ım inşallah biran önce mutluluktan ağlasın seni
1 yıl olmadan bisey yapamıyoruz ama sen regl donemi gel dedi zaten amh falan görünce direk yönlendirme yaparlar reglim e daha 2 hafta var şuan yumurtlama dönemindeyim mutlaka etiketlerim ben seni görmezsin diyeTamam canım yazisiriz mutlaka.sende adetinle mi gitmeyi düşünüyorsun hastaneye.