Insallah tez zamanda hersey guzel olur her ay ordan oraya gitmek insani cok yoruyorHadi bakalım dr girmek bile moral olarak iyi gelmiş sevindim bunayumurtanda güzelmiş zaten değerlendiriyodun umarım 2 ay sonraya hiç gerek kalmaz bebeğin seninle olur
Ben bu ay son kez denicem artık. Yabancı kaynaklardan bakıyorum. Sperm hızı için tedavi ilaç falan değil aşılama, tüp bebek falan deniyorHadi bakalım dr girmek bile moral olarak iyi gelmiş sevindim bunayumurtanda güzelmiş zaten değerlendiriyodun umarım 2 ay sonraya hiç gerek kalmaz bebeğin seninle olur
Sen ege üniversite hastanesine mi gittin?Insallah tez zamanda hersey guzel olur her ay ordan oraya gitmek insani cok yoruyorsusuzluktan olcem eve gidince test yapcam
Evet canim oraya gittimSen ege üniversite hastanesine mi gittin?
Yolun da uzun şimdi senin. İyi yolculuklarEvet canim oraya gittim
Günlük 1-2 mm artsa bence normal gibiKızlar bugün doktora gittim döngümün 12. Günündeyim 18 ml yumurta var dedi doktor eve geldim test yaptım yumurtam pik gösteriyor 18ml azmi daha buüyur mu çatlamaya kadar C charlottesMargee Yusra-61 Selizay M mavili_yeshll H HTCNM A R Y A
Evet büyüyüp çatlayacakKızlar bugün doktora gittim döngümün 12. Günündeyim 18 ml yumurta var dedi doktor eve geldim test yaptım yumurtam pik gösteriyor 18ml azmi daha buüyur mu çatlamaya kadar C charlottesMargee Yusra-61 Selizay M mavili_yeshll H HTCNM A R Y A
Canım 18 mm yumurta döllenme için yeterli sen çalışmalara başla bn bu ay 3 gün arka arkaya denemeyi düşünüyorumKızlar bugün doktora gittim döngümün 12. Günündeyim 18 ml yumurta var dedi doktor eve geldim test yaptım yumurtam pik gösteriyor 18ml azmi daha buüyur mu çatlamaya kadar C charlottesMargee Yusra-61 Selizay M mavili_yeshll H HTCNM A R Y A
Büyüyebilir canım.Kızlar bugün doktora gittim döngümün 12. Günündeyim 18 ml yumurta var dedi doktor eve geldim test yaptım yumurtam pik gösteriyor 18ml azmi daha buüyur mu çatlamaya kadar C charlottesMargee Yusra-61 Selizay M mavili_yeshll H HTCNM A R Y A
Geldim geldim simdi offf 7 30 da evden ciktim anca geldim su bile içmedim bi ayran içtim geberdim resmen ne bitmez çilem var arkadaşYolun da uzun şimdi senin. İyi yolculuklartest yapip atmayi unutmaa
Degerlendirim bari bugünGünlük 1-2 mm artsa bence normal gibi
Ben öyle denedim sonuç elde edemedim bugün bi degerlendirim bakalim yarın ne cikcak off amh için test verdim sonuç çıksın size sorarım canim üni hastanesinde bide smear falan aldılar bittim resmen ilk altan ultrosan ile milli oldum bendeCanım 18 mm yumurta döllenme için yeterli sen çalışmalara başla bn bu ay 3 gün arka arkaya denemeyi düşünüyorum
Olsun ne güzel yumurtanla tanişmişsin. Yumurta güzel şey. Canım yumurtaaaGeldim geldim simdi offf 7 30 da evden ciktim anca geldim su bile içmedim bi ayran içtim geberdim resmen ne bitmez çilem var arkadaş
Canım adet olunca gel hormon testi yapacağız dedi 1 yıl süren dolunca inferti midir nedir oraya yonlendircem dediBüyüyebilir canım.Doktor neler söyledi peki
Ultrason çıktısı verdi mi? Bana vermişti manyak gibi aşık aşık bakıyorumGeldim geldim simdi offf 7 30 da evden ciktim anca geldim su bile içmedim bi ayran içtim geberdim resmen ne bitmez çilem var arkadaş
HayırYumurtlama sonrası ilişki tutunmayı tehlikeye atar mı kızlar?
Bana da verdi yumurtam da yoktu. Ben de bakiyorum ama bir şey anlamıyorumUltrason çıktısı verdi mi? Bana vermişti manyak gibi aşık aşık bakıyorum