Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım dr girmek bile moral olarak iyi gelmiş sevindim buna yumurtanda güzelmiş zaten değerlendiriyodun umarım 2 ay sonraya hiç gerek kalmaz bebeğin seninle olur
Insallah tez zamanda hersey guzel olur her ay ordan oraya gitmek insani cok yoruyor susuzluktan olcem eve gidince test yapcam

Hadi bakalım dr girmek bile moral olarak iyi gelmiş sevindim buna yumurtanda güzelmiş zaten değerlendiriyodun umarım 2 ay sonraya hiç gerek kalmaz bebeğin seninle olur
Ben bu ay son kez denicem artık. Yabancı kaynaklardan bakıyorum. Sperm hızı için tedavi ilaç falan değil aşılama, tüp bebek falan deniyor neden aşılama denemiyoruz? Sen de denesene.

Selam kızlar Dr dan çıktım şimdi. Hormon ve hsg sonuçlarımi gösterdim sorun yokmuş .yumurtalarda iyi dedi yumurtlama döneminde olduğumu soyledi . Ancak 3 tane myom var mış ameliyat dedi .ben istemiyorum amilayatsiz deneriz dedim olursa olur kismet . Kist yok temiz . Ben takip istedim Bu ay yumurtlama döneminde olduğundan önümüzdeki ay başlarız dedi .öyle yani

Myon olan varmı acaba

Eklentiler

• 20210621_142306.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 20210621_142301.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 28
Canım 18 mm yumurta döllenme için yeterli sen çalışmalara başla bn bu ay 3 gün arka arkaya denemeyi düşünüyorum
Ben öyle denedim sonuç elde edemedim bugün bi degerlendirim bakalim yarın ne cikcak off amh için test verdim sonuç çıksın size sorarım canim üni hastanesinde bide smear falan aldılar bittim resmen ilk altan ultrosan ile milli oldum bende

Büyüyebilir canım. Doktor neler söyledi peki
Canım adet olunca gel hormon testi yapacağız dedi 1 yıl süren dolunca inferti midir nedir oraya yonlendircem dedi rahim duvarın kalın gayet guzel yumurtan da 18 ml şuan iyi dedi başka bise demedi işte amh ile hormonlara bakicak birde smear testi sonucu çıkcak 1 aylık süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…