Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adet olunca gel hormon testi yapacağız dedi 1 yıl süren dolunca inferti midir nedir oraya yonlendircem dedi 😃 rahim duvarın kalın gayet guzel yumurtan da 18 ml şuan iyi dedi başka bise demedi işte amh ile hormonlara bakicak birde smear testi sonucu çıkcak 1 aylık süreç 🤔
Amh için belirli bir süre var mı canım bende baktırmak istiyorum da 🌸 bir de sen hiç klomen çatlatma iğnesi falan kullandın mı onun için bişey dediler mi

Ben bu ay son kez denicem artık. Yabancı kaynaklardan bakıyorum. Sperm hızı için tedavi ilaç falan değil aşılama, tüp bebek falan deniyor 🙈 neden aşılama denemiyoruz? Sen de denesene.
Walla kuzum geçen gün bizde eşimle konuştuk sperm hızı 0 olanlarda devlette rapor çıkıyomuş tüp bebek için sadece ilaç ücretlerini ödüyomuşsun. Aşılama yerine devlette tüp deneyelim dedik aşılama ücretini tüp bebek ilaçlarına veririz diye oda olmazsa kışa doğru özelde tüp bebek. Sanırım kendimizi kandırıyoruz doğal yolla olur diye

Amh için belirli bir süre var mı canım bende baktırmak istiyorum da 🌸 bir de sen hiç klomen çatlatma iğnesi falan kullandın mı onun için bişey dediler mi
Canım ben devlete gidiyordum orda bakılıyordu biraz küçük yer diye üniversite hastanesine gittim basimdan geçenleri anlattım direk amh kendileri istedi bugün çıkar belki takipteyim çıkmazsa regl zamanı gidicem baya uzak hastane özellerde yapıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Yok canim hic bise kullanmıyorum prolaktin yüksekti doktor dostinex vermişti birde angucaston vermişti eğer sonuç alamazsam büyük ihtimal klomen yardı şeyleri yapabiliriz kayıtlı hasta olarak kendimi kayıt ettirdim hastaneye hatta ben bise demeden smear testi aldılar bakalim ne çıkcak sonuçlar sonra ne çiçekler bilmiyorum

Walla kuzum geçen gün bizde eşimle konuştuk sperm hızı 0 olanlarda devlette rapor çıkıyomuş tüp bebek için sadece ilaç ücretlerini ödüyomuşsun. Aşılama yerine devlette tüp deneyelim dedik aşılama ücretini tüp bebek ilaçlarına veririz diye oda olmazsa kışa doğru özelde tüp bebek. Sanırım kendimizi kandırıyoruz doğal yolla olur diye
Sizde yavaş ileri hızlı kaçtı? Onu da sayiyorlar sanırım. Bu durumda 0 çıkmıyor. Yavaş harekete göre oyalarlar mı acaba daha deneyin diye? Onu bilemiyorum.

Tabii canım 18 ml yumurta çatladığında döllenir yani . İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın da bizede umut olursun 🙏🏻
Insallah canim kuzenim 7 yıldır beklemiş beklemiş tup bebeğe başlamış o kadar neden bekledin dedim ben daha 6 ayda koşturuyorum sıkıntı varsa tedavi olayım diye birde yaş 35 bekleyecek tek 1 gün bile yok rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hepimize müjdeli haberler versin

Ben öyle denedim sonuç elde edemedim bugün bi degerlendirim bakalim yarın ne cikcak off amh için test verdim sonuç çıksın size sorarım canim üni hastanesinde bide smear falan aldılar bittim resmen ilk altan ultrosan ile milli oldum bende😁😂
Smear nasıl alıyorlar canım, bir alet varya hani spekulum mu ne onu takıyorlar degilmi.zorluk çektin mi acaba.

Ben öyle denedim sonuç elde edemedim bugün bi degerlendirim bakalim yarın ne cikcak off amh için test verdim sonuç çıksın size sorarım canim üni hastanesinde bide smear falan aldılar bittim resmen ilk altan ultrosan ile milli oldum bende😁😂
😂😂offf çok kötü ya bn hala alışamadım utanıyorum kontrolden sonra görüşmeye geçince

Canım devlette yaptırman şart değil ki rapor çıkarttırıp hakkını özelde kullanablrsn devlette belli bi ücret alıyo atıyorum 7 bin devlette 5 binlik destek veriyo geriye kalanı ödüyorsun özellerle de anlaşmalı raporu götüreceksin 10 sa 5 veriyorsun özele haberin olsun

Smear nasıl alıyorlar canım, bir alet varya hani spekulum mu ne onu takıyorlar degilmi.zorluk çektin mi acaba.
Canım ben ilk defa altan muayene mi oldum ilk odaya girdim çatala yattım tir tir tittremeye basladim doktora ilk oldugumu korktugumu soyledim. Sonra metal huni gibi bişey takmaya çalıştı ama hiç acımadı elinde birde ince kulak pamuğu gibi çubuk vardı 10 saniye sürmedi hatta ben o neydi dedim smear aldım dedi düşün 😃ilk bana smear alcam dese masadan kalkar kaçarım 🤗 sonra ultrosan ile bakti oda acımadı kendimi korkudan sadece kastım çok şükür korktuğum kadar yokmuş sıfır acı

X