- 6 Şubat 2021
- 5.856
- 5.297
Bu nasil soru kiz zaten yumurtlama sonrasi da iliskiye girin diyolar gebelik oldugunu fark edince dur diyolarYumurtlama sonrası ilişki tutunmayı tehlikeye atar mı kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasil soru kiz zaten yumurtlama sonrasi da iliskiye girin diyolar gebelik oldugunu fark edince dur diyolarYumurtlama sonrası ilişki tutunmayı tehlikeye atar mı kızlar?
Yok vermedi bana zaten korkudan öldüm kadında çok tatlıydı 4 haftalık hamileymiş uğurlu gelir insallahUltrason çıktısı verdi mi? Bana vermişti manyak gibi aşık aşık bakıyorum
Amh için belirli bir süre var mı canım bende baktırmak istiyorum da bir de sen hiç klomen çatlatma iğnesi falan kullandın mı onun için bişey dediler miCanım adet olunca gel hormon testi yapacağız dedi 1 yıl süren dolunca inferti midir nedir oraya yonlendircem dedi rahim duvarın kalın gayet guzel yumurtan da 18 ml şuan iyi dedi başka bise demedi işte amh ile hormonlara bakicak birde smear testi sonucu çıkcak 1 aylık süreç
Walla kuzum geçen gün bizde eşimle konuştuk sperm hızı 0 olanlarda devlette rapor çıkıyomuş tüp bebek için sadece ilaç ücretlerini ödüyomuşsun. Aşılama yerine devlette tüp deneyelim dedik aşılama ücretini tüp bebek ilaçlarına veririz diye oda olmazsa kışa doğru özelde tüp bebek. Sanırım kendimizi kandırıyoruz doğal yolla olur diyeBen bu ay son kez denicem artık. Yabancı kaynaklardan bakıyorum. Sperm hızı için tedavi ilaç falan değil aşılama, tüp bebek falan deniyor neden aşılama denemiyoruz? Sen de denesene.
Canım ben devlete gidiyordum orda bakılıyordu biraz küçük yer diye üniversite hastanesine gittim basimdan geçenleri anlattım direk amh kendileri istedi bugün çıkar belki takipteyim çıkmazsa regl zamanı gidicem baya uzak hastane özellerde yapıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Yok canim hic bise kullanmıyorum prolaktin yüksekti doktor dostinex vermişti birde angucaston vermişti eğer sonuç alamazsam büyük ihtimal klomen yardı şeyleri yapabiliriz kayıtlı hasta olarak kendimi kayıt ettirdim hastaneye hatta ben bise demeden smear testi aldılar bakalim ne çıkcak sonuçlar sonra ne çiçekler bilmiyorumAmh için belirli bir süre var mı canım bende baktırmak istiyorum da bir de sen hiç klomen çatlatma iğnesi falan kullandın mı onun için bişey dediler mi
1 günde 2 ml e kadar büyüyormuş yumurta boyutun bence iyi benim en fazla 14 ml oluyo doktorum ona bile iyi demiştiKızlar bugün doktora gittim döngümün 12. Günündeyim 18 ml yumurta var dedi doktor eve geldim test yaptım yumurtam pik gösteriyor 18ml azmi daha buüyur mu çatlamaya kadar C charlottes Margee Yusra-61 @Selizay M mavili_yeshll @HTCNM A R Y A
Ee güzel ozaman ya inşallah bu ay güzel sonuç alırım esim De takviye kullanıyor çünkü1 günde 2 ml e kadar büyüyormuş yumurta boyutun bence iyi benim en fazla 14 ml oluyo doktorum ona bile iyi demişti
Tabii canım 18 ml yumurta çatladığında döllenir yani . İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın da bizede umut olursunEe güzel ozaman ya inşallah bu ay güzel sonuç alırım esim De takviye kullanıyor çünkü
Sizde yavaş ileri hızlı kaçtı? Onu da sayiyorlar sanırım. Bu durumda 0 çıkmıyor. Yavaş harekete göre oyalarlar mı acaba daha deneyin diye? Onu bilemiyorum.Walla kuzum geçen gün bizde eşimle konuştuk sperm hızı 0 olanlarda devlette rapor çıkıyomuş tüp bebek için sadece ilaç ücretlerini ödüyomuşsun. Aşılama yerine devlette tüp deneyelim dedik aşılama ücretini tüp bebek ilaçlarına veririz diye oda olmazsa kışa doğru özelde tüp bebek. Sanırım kendimizi kandırıyoruz doğal yolla olur diye
Sen erken yumurtluyosun kuzum, hadi hayırlı sonuçlar inşallahBirde ben 3 aydır ovulasyon yapıyorum
1. De 12 ve 13 pik
2. De 14 yumurtlama 15 pik oldu
Bu 3. Denemem 12. Gunum direk pik oldu A R Y A
Insallah canim kuzenim 7 yıldır beklemiş beklemiş tup bebeğe başlamış o kadar neden bekledin dedim ben daha 6 ayda koşturuyorum sıkıntı varsa tedavi olayım diye birde yaş 35 bekleyecek tek 1 gün bile yok rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hepimize müjdeli haberler versinTabii canım 18 ml yumurta çatladığında döllenir yani . İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın da bizede umut olursun
Benim döngüm 28 30 gün canim çarpmadan 14 15 gün sonra reglim geliyor sende ihmal etme testlerini öğrenmenin yolunu bul canimSen erken yumurtluyosun kuzum, hadi hayırlı sonuçlar inşallah
Smear nasıl alıyorlar canım, bir alet varya hani spekulum mu ne onu takıyorlar degilmi.zorluk çektin mi acaba.Ben öyle denedim sonuç elde edemedim bugün bi degerlendirim bakalim yarın ne cikcak off amh için test verdim sonuç çıksın size sorarım canim üni hastanesinde bide smear falan aldılar bittim resmen ilk altan ultrosan ile milli oldum bende
offf çok kötü ya bn hala alışamadım utanıyorum kontrolden sonra görüşmeye geçinceBen öyle denedim sonuç elde edemedim bugün bi degerlendirim bakalim yarın ne cikcak off amh için test verdim sonuç çıksın size sorarım canim üni hastanesinde bide smear falan aldılar bittim resmen ilk altan ultrosan ile milli oldum bende
Canım devlette yaptırman şart değil ki rapor çıkarttırıp hakkını özelde kullanablrsn devlette belli bi ücret alıyo atıyorum 7 bin devlette 5 binlik destek veriyo geriye kalanı ödüyorsun özellerle de anlaşmalı raporu götüreceksin 10 sa 5 veriyorsun özele haberin olsunWalla kuzum geçen gün bizde eşimle konuştuk sperm hızı 0 olanlarda devlette rapor çıkıyomuş tüp bebek için sadece ilaç ücretlerini ödüyomuşsun. Aşılama yerine devlette tüp deneyelim dedik aşılama ücretini tüp bebek ilaçlarına veririz diye oda olmazsa kışa doğru özelde tüp bebek. Sanırım kendimizi kandırıyoruz doğal yolla olur diye
Canım ben ilk defa altan muayene mi oldum ilk odaya girdim çatala yattım tir tir tittremeye basladim doktora ilk oldugumu korktugumu soyledim. Sonra metal huni gibi bişey takmaya çalıştı ama hiç acımadı elinde birde ince kulak pamuğu gibi çubuk vardı 10 saniye sürmedi hatta ben o neydi dedim smear aldım dedi düşün ilk bana smear alcam dese masadan kalkar kaçarım sonra ultrosan ile bakti oda acımadı kendimi korkudan sadece kastım çok şükür korktuğum kadar yokmuş sıfır acıSmear nasıl alıyorlar canım, bir alet varya hani spekulum mu ne onu takıyorlar degilmi.zorluk çektin mi acaba.
Ben elimle kapatiyorum doktor gülüyor kadındı oda birde asistan vardı birde görevli kadın sergiye cıkmış gibi hissettim kendimi ama hic acimadi cok sukurofff çok kötü ya bn hala alışamadım utanıyorum kontrolden sonra görüşmeye geçince
Hadi inşallah bir daha ki kontrol bebiş için olur kuzumBen elimle kapatiyorum doktor gülüyor kadındı oda birde asistan vardı birde görevli kadın sergiye cıkmış gibi hissettim kendimi ama hic acimadi cok sukur
Ah ah inşallah şu testim de güzel sonuçla ciksa başka ne isterimHadi inşallah bir daha ki kontrol bebiş için olur kuzum